Na, François Gallardo ismét megosztotta jóslatait a nagy közönséggelEl Real Madrid quiere a Cavani

D. Carvajal, S. Ramos, Nacho, Varane megoldja majd a helyettesítését!Arbeloa
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 14., péntek 10:36
Na, François Gallardo ismét megosztotta jóslatait a nagy közönséggelEl Real Madrid quiere a Cavani
D. Carvajal, S. Ramos, Nacho, Varane megoldja majd a helyettesítését!Arbeloa
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 14., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 13., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 23:30
Olvass híreketBBeno írta:nem tudom volt-e már de Arbeloa elvileg május közepéig nem léphet pályára
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 13., csütörtök 23:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 13., csütörtök 22:50
Azért az megsüvegelendő és egy nagyon nagy BIG LIKE jár érte, hogy a BBC mindhárom tagja folyamat pluszmunkát végez edzések után is, hogy még inkább emeljék a szintjüket. Na ez az a hozzáállás, ami ide kell és ami még rengeteget hozhat a madridistáknak!The Welshman is working hard on his speed
Bale steps on it
San Martín, a Galaktikus éra korábbi erőnléti trénere meg gyakorlatilag elcsöppen a BBC tagjainak fizikális adottságaitól.Ex-fitness coach lauds Bale, CR7 and Benzema
Ancelotti's Real physical specimens
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 22:19
Szerző: Realista24ilyen hírt melyik retard tud írni??
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 13., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 13., csütörtök 22:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 13., csütörtök 22:01
hát én 5 perce ezen szakadok bakker.........peti_madrid írta:Mernek nagyot álmodniOlasz lapértesülések szerint Guardiola szeretné, ha a következő szezontól Modric a Bayern csapatát erősítené. Minden jel szerint elhagyja a bajor együttest Toni Kroos, és az ő helyére akarja a horvát középpályást. A források szerint ennek érdekében Guardiola nagy összeget lenne hajlandó áldozni a transzferre. Forrás: Madridom.huInkább csapnánk le mi Kroosra, bár azt nem gondoltam végig, hogy hova férne be, de tetszene, ha nálunk játszana. Modricot viszont ugye értelemszerűen kizárt dolog, hogy elengedjük...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 13., csütörtök 22:01
Nekik mehetne egy hármas pakk, Coentrao-Khedira-Morata 80 misi (khedira felhúzza az áratGéci írta: Érzem, hogy lép RvP a MU-ból, és simán adnak érte egy huszast
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 21:56
Érzem, hogy lép RvP a MU-ból, és simán adnak érte egy huszastGT37 írta:Jöhet a Spursbe Morata, olcsóbb lenne, mint Soldado volt, de biztos nem lenne rosszabb nála.![]()
Egyébként 15 körül lenne reális elpasszolnotok szerintem a fiatal spanyolt, 20-at nem hiszem, hogy bárki is kifizetne érte.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 21:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 13., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 13., csütörtök 21:52
Kerlon írta:Moratanak a tehetségét kell megfizetni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. március 13., csütörtök 21:34
Vicc, de ez van.dzsi91 írta:Elképesztő,hogy ez a kijelentés a mai realitást képezi...20 milla egy Morataért kb 15 felnőtt meccsel lábában...realbeckham írta:egy 20millával boldog lennék én is ha kapnánk érte, és áldanám a nevét.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. március 13., csütörtök 21:32
Mernek nagyot álmodniOlasz lapértesülések szerint Guardiola szeretné, ha a következő szezontól Modric a Bayern csapatát erősítené. Minden jel szerint elhagyja a bajor együttest Toni Kroos, és az ő helyére akarja a horvát középpályást. A források szerint ennek érdekében Guardiola nagy összeget lenne hajlandó áldozni a transzferre. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 13., csütörtök 21:31
Elképesztő,hogy ez a kijelentés a mai realitást képezi...20 milla egy Morataért kb 15 felnőtt meccsel lábában...realbeckham írta:egy 20millával boldog lennék én is ha kapnánk érte, és áldanám a nevét.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem