madridronie írta: (Di María vagy Coentrao)!
Balos védőjük van kettő is: egy idősebb, tapasztaltabb Maxwell és egy fiatal tehetség Digne. (szerintem) harmadik nem kell. Di Mariára nagyobb lehetőségük lenne, oda kevesebben vannak. De miután Carlo mondhatni megtalálta DM helyét (talán jobban illik oda ahol van) kétlem, hogy el lenne adva most nyáron. Továbbá most írták/nyilatkozták, hogy Benznek az egyedüli csatár szerepe felel meg (idei évből úgy tűnik), szóval kétlem, hogy a nyakára hoznának egy 60-70 milliós csatárt aki nem a padra való.
Viszont csatár kell Benz mögé, ahogy az egyik rövidhírben volt, Bacca jó lenne szerintem kolumbiai legjobb korban lévő (27-28), Santa Cruz már 32, de padra elférne, Klose már 35 kilőve. Mandzukic nem lenne rossz szerintem. De én mondjuk örülnék Bentekének is (23 éves): nagydarab csatár, akire ha kell lehet ívelni, illetve megtartja és továbbítja a felpasszolt labdákat is. Benz-Benteke két másfajta csatár, jól kiegészítenék egymást.
Moreno kell, egy középpályás is kell (Casemiro adios, és jó lenne eladni Khedirát is: Xabi-Illarra, Modric, DM egy új "jövevény" és mondjuk Josét felhozni) és egy csatár. Három játékos IN, 3-4 out (Case, Coe és Khedi, Morata?).