Kibírtad eddig?Castle

No de hogy ne csak kritizáljak, a PoI-ból szintre hoztam magam. Elég patent lett így 3 évadra. Országos csatornán talán a legjobb cucc a Hannibal után.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 13., csütörtök 23:29
Kibírtad eddig?Castle
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 13., csütörtök 23:18
Ha az elso evad lassu volt, akkor mit fogsz majd mondani a masodikra, ahol az evad kozepen jo par reszen keresztul semmi sem tortenikAnis írta:TWD 1.évad
Amúgy nem volt rossz, de elképesztően LASSÚ volt!
Vegre rajottel hogy tenyleg veled van a bajPipita írta:Tényleg kezdek aggódni az elmeállapotom miatt, valami tényleg fordítva van bekötve. Ez volt az utóbbi néhány rész közül a leggyengébb HIMYM epizód szvsz, a poénok jók voltak.
Gondoltam beszállok kicsit én is a HIMYM fikázásba végre, erre mindenki élteti.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 13., csütörtök 22:39
azért az elég ciki amikor valaki egy réjzen elleni vitában ég bewZoLee7 írta:hát egy spoilerre csak spoilerrel lehet válaszolniAnis írta:TWD 1.évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először is az első részek valamelyikében jó jelenet volt, amikor az autópálya egyik fele be van dugulva, másik pedig csont üres és ott lovagol be a főszereplő a város felé. Másrészt fura h a másik része a pályának full üres volt. Amúgy nem volt rossz, de elképesztően LASSÚ volt!![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A városba befelé bedugultak az utak, mert mindenki azt hitte ott van egy menekült tábor, csak hogy nem volt, kifelé meg már senki sem jutott, autóval legalább is biztos nem
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 13., csütörtök 21:41
Realista24 írta:Alig varom a True Detective elemzést raisen módra.ez a twd is odaszabos
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 20:14
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 13., csütörtök 19:49
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!befelé? a snitten amikor lovagol befelé a város felé a csávó akkor az autók orra pont a másik irányba nézwZoLee7 írta: hát egy spoilerre csak spoilerrel lehet válaszolni![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A városba befelé bedugultak az utak, mert mindenki azt hitte ott van egy menekült tábor, csak hogy nem volt, kifelé meg már senki sem jutott, autóval legalább is biztos nem
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 13., csütörtök 19:26
hát egy spoilerre csak spoilerrel lehet válaszolniAnis írta:TWD 1.évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először is az első részek valamelyikében jó jelenet volt, amikor az autópálya egyik fele be van dugulva, másik pedig csont üres és ott lovagol be a főszereplő a város felé. Másrészt fura h a másik része a pályának full üres volt. Amúgy nem volt rossz, de elképesztően LASSÚ volt!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 19:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 13., csütörtök 18:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 13., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 13., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 13., csütörtök 7:46
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 13., csütörtök 0:38
Szerintem ezzel nagyon sokan vagyunk így.András93 írta:Azért mondom. Pedig adták nálunk is.h3x0r írta:Ezekrol meg en se hallottam.
Mondjuk a Seinfeld elég népszerű volt Amerikában, a 90-es években ez volt, meg a Friends és a Fraiser. Utolsó rész is a legnézettebb részek között van.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. március 13., csütörtök 0:03
Azért mondom. Pedig adták nálunk is.h3x0r írta:Ezekrol meg en se hallottam.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 12., szerda 23:48
A Spartacust keresheted is ezen a listan, mivel a Starz csinalta, nem az HBO.Anis írta:TOP 10 legjobb HBO sorozat ever (itt is van 1-2 spoiler)
Innen eléggé hiányolom a Spartacus és a Róma féle sorozatokat, de úgy tűnik ezek jobbak:
Ezekrol meg en se hallottam.András93 írta:Egyébként a Curb Your Enthusiasm a legjobb sitcom. Csak hát ki ismeri itthon? Lehetünk vagy 10-en.Seinfeld is jobb, mint a Friends.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. március 12., szerda 22:00
Igen az nekem is, meg The Shield, Dexter, Breaking Bad...Anis írta:TOP 10 legjobb HBO sorozat ever (itt is van 1-2 spoiler)
Innen eléggé hiányolom a Spartacus és a Róma féle sorozatokat, de úgy tűnik ezek jobbak:
Ennyire azért nem rossz. :Đpheco írta:Én például sírok az összes részen.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 12., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 12., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. március 12., szerda 19:21
Legjobb sitcom ever. Nagyon örülünk a hírnekmessideco írta:The Big Bang Theory 8-9-10. évad berendelve.
Örülünk? Nem igazán vannak poénok már a részekben, kifulladtak a karakterek szvsz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 12., szerda 18:55
A nap legjobb hiremessideco írta:The Big Bang Theory 8-9-10. évad berendelve.
Örülünk? Nem igazán vannak poénok már a részekben, kifulladtak a karakterek szvsz.
En is igy vagyok vele. Nyaron az elejetol ujraneztem a sorozatot es hat zsenialispheco írta:Én például sírok az összes részen.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem