Az a poszt meg ritka gyenge iróniának, ha meg komolyan gondolják akkor csak sajnálni tudom ezt az atomfizikus BM drukker bagázst

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 13., csütörtök 15:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 13., csütörtök 15:12
Nálam is jobban ült az egy évvel ezelőtti Bayern, de ezt a hisztit még kissé korainak érzem annak tudatában, hogy 20 ponttal vezetik a bundást, 5-6 gólokat rámolnak be az ellenfeleknek, a béelben is csont nélkül továbbjutottak. Plusz ugye, a hazai kupában is állnak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 13., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 13., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 13., csütörtök 14:00
A parharc kezdetekor meg az elso helyen alltak.Anthony írta:Főleg, hogy jelenleg 4-ik helyen állnak, ami az elmaradt meccseikkel együtt is potenciálisan a 2-ik helyre jó kb..h3x0r írta: A City messze nem teljesitett ugy, mint ahogy a PL listavezetojenek illene.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 13., csütörtök 13:30
Nincs kedvem tördelt focit nézni, és szétrúgott játékosokat...Chris írta:azér az Atletico mégis könnyebb.
Simán benne van, hogy az AtMa letol egy olyat BL menetelést mint tavaly a Malaga, bár akkor a kövi fordulóban elvileg kiesnekChris írta:másrészt kicsit csöndben maradnak, akik a spanyol bajnokságot bohócligázzák.
Pontosan... Az angolok egyszerűen olyan lassú focit tolnak, ami nemzetközi szinten kevés. Bár tegyük hozzá, hogy tegnap akart a Barca. Mindent elmond a tegnapi meccsről, hogy Messi például a saját tizenhatosán szerelte Aguerót...sander írta:Szerintem nincs lesajnálva a City csak elég sokan többet vártak
És ezt pont Te hangoztattad legtöbbet, hogy 2 meccsen nem fogtok nyerni sőt.... Ettől független örülnék, ha megnyugodna a barca vezetőség... Legalább tologatnák maguk előtt a problémákat. Aztán mikor Xavi járókeretben passzol hátra Piquenek, majd fogják a fejüketcsababarca írta:Csak azért vannak lesajnálva mert mi vertük ki őket. Mi meg csak olyan csapatot verhetünk ki ugyebár,akik gyengék. Persze a párharc előtt,főleg januárban arról ment az eszmecsere,hogy simábban ütnek e minket,mint a BM.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 13., csütörtök 13:08
Főleg, hogy jelenleg 4-ik helyen állnak, ami az elmaradt meccseikkel együtt is potenciálisan a 2-ik helyre jó kb..h3x0r írta: A City messze nem teljesitett ugy, mint ahogy a PL listavezetojenek illene.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 13., csütörtök 11:54
A City messze nem teljesitett ugy, mint ahogy a PL listavezetojenek illene. Es itt nem arrol van szo hogy kiadtak magukbol mindent es ez nem volt eleg, mert ezzel nem is lenne semmi problema. A gond az, hogy meg el se kezdodott az odavago, mar tele volt a gatya..Matt009 írta:Nekem az nem tetszik, hogy itt le van sajnálva a City, mintha szarok lennének. Akárhogy is nézzük, top 8 Európában, de még inkább top 6-on belül vannak. Nehéz rájuk azt mondani, hogy szarok. A Barca a két meccsen jobb volt náluk, de ettől még nem gyengék.
Meg nem vagyunk ottChris írta:Az mindenképpen jó, hogy három spanyol is ott van a 8 közt.
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. március 13., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 13., csütörtök 11:46
Szerintem nincs lesajnálva a City csak elég sokan többet vártak mindkét meccstől.csababarca írta:Csak azért vannak lesajnálva mert mi vertük ki őket. Mi meg csak olyan csapatot verhetünk ki ugyebár,akik gyengék. Persze a párharc előtt,főleg januárban arról ment az eszmecsere,hogy simábban ütnek e minket,mint a BM.
Ez a rutin dolog honnan jött ?Nem rossz ez a city egyébként, de kevesek még ehhez a szinthez. Ellenetek is ez lett volna a játék képe, mert egyszerűen több a rutin,meg csapatként jobban funkcionáltok Ti is,meg mi is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 11:39
Nem baj, ide jó leszGT37 írta:Agüerónak tegnap egy félidő alatt két pontatlan és egy pontos passza volt - a kezdőrúgás.
https://pbs.twimg.com/media/Bij8sPCCQAAaQW6.png
Illetve a tavalyi PSG-t nem is tudom ki irányította...Csak a PSG sokkal jobban igazol, nincsen egyszerre 5 csatáruk és szerintem okosabb is az építkezés ott. Illetve a PSG-t nem terheli agyon a francia bajnokság
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 13., csütörtök 11:24
Csak azért vannak lesajnálva mert mi vertük ki őket. Mi meg csak olyan csapatot verhetünk ki ugyebár,akik gyengék. Persze a párharc előtt,főleg januárban arról ment az eszmecsere,hogy simábban ütnek e minket,mint a BM.Matt009 írta:Nekem az nem tetszik, hogy itt le van sajnálva a City, mintha szarok lennének.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 13., csütörtök 11:22
Már hogyne kéne rutin. PSG se ma kezdte ám. Ancelotti munkája hamar beérett, de közel sem BL esélyes csapat. Erősek, de szerintem Bayern, Barca most szerintem kiejtené őket. Igaz, még formálódunk, nem vagyunk topon, de a Real is Ancelotti miatt. Chelsea cinkes, még nagyon épülőben vannak. A többinél jelenleg jobbak egy Ibrával kábé.revolver írta:Ezzel azt akartam mondani, hogy nincs semmilyen kiemelkedo rutinra szukseg, ha okos, szervezett csapatepites zajlik, akkor lesz eredmeny
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 13., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 13., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 13., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 13., csütörtök 10:28
Jól van, tehát akkor egyetértünk!Ezzel azt akartam mondani, hogy nincs semmilyen kiemelkedo rutinra szukseg, ha okos, szervezett csapatepites zajlik, akkor lesz eredmeny
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 13., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 13., csütörtök 10:11
Adom, de ennek mi köze a csapat szintű rutinhoz? Azért a City legtöbb játékosának sem ismeretlen ez a színtér (ugyanúgy más csapatokból), még mielőtt ezzel jönne valaki, de ilyen alapon beszélhetnénk az AtMáról is! Szóval ez a "rutin" nekem ilyen nesze semmi fogd meg jól "mentségnek" tűnik! Gyenge volt a taktika, meg a hozzáállás is mind2 meccsen + a Barca még mindig egy jobb csapat, jobb játékosokkal azt ennyi.Csak a PSG sokkal jobban igazol, nincsen egyszerre 5 csatáruk és szerintem okosabb is az építkezés ott. Illetve a PSG-t nem terheli agyon a francia bajnokság
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 13., csütörtök 9:51
Csak a PSG sokkal jobban igazol, nincsen egyszerre 5 csatáruk és szerintem okosabb is az építkezés ott. Illetve a PSG-t nem terheli agyon a francia bajnokságAmi pedig a rutintalanságot illeti, remek ellenpélda a PSG csapata és a tavalyi, illetve az idei szereplésük.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem