Hát valamelyik világnak biztos a legjobb edzője de nem ennek az hótziherRealista24 írta:ON: ha már Tata a téma.
A http://www.coachworldranking.com/ szerint jelenleg Tata a világ legjobb edzője, második Carlo, harmadik Simeone.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 19:30
Hát valamelyik világnak biztos a legjobb edzője de nem ennek az hótziherRealista24 írta:ON: ha már Tata a téma.
A http://www.coachworldranking.com/ szerint jelenleg Tata a világ legjobb edzője, második Carlo, harmadik Simeone.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 19:26
17/18 millió.Mennyi volt Neymar?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 12., szerda 19:25
Mennyi volt Neymar?Realista24 írta:
Na, akkor mennyi volt Bale szerinted?![]()
Most már azt írod, hogy mindig vannak ilyen játékosok, az előbb még állítottad, hogy ilyen nem létezhet, pláne nem Messi, most már hárman is vannak. Fck logic.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. március 12., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 19:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 19:20
Na, akkor mennyi volt Bale szerinted?csababarca írta:Mindig vannak ilyen játékosok,de kétlem,hogy mondjuk Xavi vagy Puyol nem lett szintén megkérdezve. Nem gondolom,hogy nem szólt bele,ha kérdezték (bár látva a "kapcsolatukat", nehéz elképzelni,hogy kardoskodott mellette), de nem ő döntötte el,egymaga.
Neymar ára meg megint olyan téma,amibe felesleges belekezdeni. Én meg nem hiszem el,hogy Bale annyi volt amennyi,vagy hogy Lewa ingyen megy a Bayernbe.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 12., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 19:10
Ezt ugyanúgy elhiszem, mint azt hogy nálunk Raul töltötte be ezt a szerepet. Vagy azt hogy a kapitányok rendesen Mourinho ala tettek.csababarca írta:ilyenkor hiszünk a híreknek. életszerű ahogy Rosell lement Messihez,hogy figy kicsit,kéne a beleegyezésed.Realista24 írta: A hírek szerint addig nem igazoltak le, amig a kis diktátor áldását nem adta ra.
mondjuk van benne logika,idehozta,hogy aztán kifúrhassa,igaza van
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 12., szerda 19:09
nektek abban sem volt logika, hogy neymar nem 57 millióba került, mindenki tudta csak ti "nem tudtátok"; jó érzés mikor kiderülnek ezek a hasra esésekcsababarca írta:mondjuk van benne logika
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 12., szerda 19:06
ilyenkor hiszünk a híreknek. életszerű ahogy Rosell lement Messihez,hogy figy kicsit,kéne a beleegyezésed.Realista24 írta: A hírek szerint addig nem igazoltak le, amig a kis diktátor áldását nem adta ra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 18:51
A hírek szerint addig nem igazoltak le, amig a kis diktátor áldását nem adta ra.csababarca írta:BBeno írta:én adnám ha maradna mert már akkor tudtam hogy kevés lesz mikor kiderült hogy messi igazolta le. remélem a kövi edzőjelöltet is ő határozza meg. lehetne maradona ő már bizonyította hogy mekkora edző, plusz még jóban is vannak![]()
![]()
![]()
nagyon jóban lehetnek, lehettek,kb egymás felé sem néznek a kezdetek óta,de biztosan ő hozatta ide...
nem baj,terjedjen ez is el dogmaként, nem baj,hogy közük nincs egymáshoz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 18:11
Tudom pont azért volt a kettős idézőjel.lesliejr írta:Nem ügyetlen játékosok játszanak a Bayern-ben jelenleg.dzsi91 írta: ha a ""favágó"" németek is el tudják ezt sajátítani pár hónap alatt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 12., szerda 17:42
BBeno írta:én adnám ha maradna mert már akkor tudtam hogy kevés lesz mikor kiderült hogy messi igazolta le. remélem a kövi edzőjelöltet is ő határozza meg. lehetne maradona ő már bizonyította hogy mekkora edző, plusz még jóban is vannak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. március 12., szerda 17:31
Nem ügyetlen játékosok játszanak a Bayern-ben jelenleg. Thiago-ban benne van a Barca dns és ahogy látom, ő szervezi hátulról a játékot. Még akadozik, de ő csak jobb lesz évről-évre. Kroos-t a Barca-ban is elnézném, Lahm klasszis, Alaba sem az az ügyetlen, Ribéry stb...dzsi91 írta: ha a ""favágó"" németek is el tudják ezt sajátítani pár hónap alatt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 17:21
Ez amúgy eléggé meglepett engem,hogy egy német csapat még ha nem is barca szinten de ilyen jól elsajátította a tiki-takát pár hónap alatt.Ami felveti bennem a kérdést, hogy minek gyárt a katalán utánpótlás máshol szinte használhatatlan fiatalokat, ha a ""favágó"" németek is el tudják ezt sajátítani pár hónap alatt.lesliejr írta: Senki sem fogja pótolni Guardiola-t. ne sírjuk vissza a tiki-taka-t, mert azt csak ő tudja. Meg lehet nézni a mostani Bayern-t, fél év alatt megtanította nekik.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 12., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 17:13
Ebben kételkedett eddig bárki is? Új korszak következik, nem vele fognak neki indulni, mint ember nincs vele bajom egész korrekt tag, de kis hal ő oda azért...Gyakorlatilag egy Pedronak több trófeája van, hányszor kell még bebizonyosodjon ,hogy egy top csapathoz egy top edző való, vannak kivételek mint Guardiola vagy négy év múlva Zizu (francois írta:a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. március 12., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 12., szerda 15:40
Meglepő hírek, főleg ezután -->a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.
Ja, bár nem tudom most ennek mennyi a valóságalapja. Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudom
Lehet, hogy tényleg ennyire meg van kötve a keze a stílust illetően, vagy az egész egy bullshit.
, de persze abszolút nem elképzelhetetlen. Sanszos, hogy akkora kaki van az öltözőn belül, ami véleménye szerint már bőven meghaladja a képességeit és egyszerűen kicsúszott a kezei közül az irányítás, illetve a játékosok nem hisznek benne! Hogy őszinte legyek nekem abszolút nem tűnik egy olyan kalibernek, akire rá lehetne bízni egy új csapat építését és az ezzel járó nagytakarítást is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 12., szerda 15:25
Jelenlévő fórumozók: 186 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem