Volt egyáltalán már Chelsea - Real Madrid? Ha a kékek történelmét nézzük, akkor kötve hiszemmadridronie írta:Annyira adja magát ......![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 12., szerda 19:59
Volt egyáltalán már Chelsea - Real Madrid? Ha a kékek történelmét nézzük, akkor kötve hiszemmadridronie írta:Annyira adja magát ......![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 12., szerda 18:49
Én is úgy érzem, hogy idén összefutunk velük. Annyira adja magát ......abban biztos ,vagyok ,hogy a Chelsea számunkra elkerülhetetlen ellenfél lesz idén , csak abban nem vagyok biztos, hogy negyeddöntőben vagy elődöntőben kapjuk őket(már ha valaki ki nem pottyan)
Egy sors angol gól kell; ha az meg van, akkor egy tényleg jó meccs lehet belőle.Amúgy szerintem is szórakoztató meccs lesz, a City ki fog nyílni,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 12., szerda 18:31
(Egyébként, ha már BL-álmok, szerintem bőven több esélyünk van a BL-re, mint a ligára, a kicsik ellen hullajtjuk a pontokat, viszont a fontos meccsekre eddig összekaptuk magunkat, remélem, ez ma sem lesz másként.)dzsi91 írta:A mai meccset tekintve Madridi szemszögből az lenne a legjobb , ha a barca gálázna egyet, amolyan tavalyi Milan szerűen,megint elhinnék,hogy ők a királyok ha 100%on pörögnek,mindenki megnyugszik, jönnek a BL álmok stb...Meg hát menjenek csak tovább ne tudjanak a ligára koncentrálni...
Az én szemszögemből tekintve egy 0-4es City sikernek örülnék. :Đ
Amiben reménykedem,hogy ma focit látunk, a Citynek menni kell előre a Barca meg bizonyítani akar, semleges szemszögből tuti jó szórakozás lesz (már ha van olyan Real drukker aki képes Barca meccset semleges szemszögből tekinteni)...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 18:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 12., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 12., szerda 17:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 12., szerda 15:33
Már volt 2db 1-0-ás meccsünk. Bár ott mi mind a 2 alkalommal elég szolidan álltunk felkelemen.istvan írta:Én a Psgnek is örülnék. Kíváncsi vagyok mit tudnak, és hogy a real mit tud egy ?majdnem? top csapat ellen.
Nagyon fekete lónak tartom a franciákat. Ibra-Ramos párharc pedig epic lenne
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 12., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 12., szerda 14:57
Mármint a Barca jutott tovább a PSG-n (tavaly) idegenben lőtt több góllal (2-2, 1-1).Marci77 írta:Fail?Anis írta:PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 12., szerda 14:23
Dehogy. Csak rakd bele a raisentranslateorba.Marci77 írta:Fail?Anis írta:PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 12., szerda 14:20
Lehet, hogy látványosabb, meg gyorsabb volt, de összességében szerintem nem gyengébb a mostani csapatuk. Ami már eleve nem könnyű, egy mindent megnyert csapatot nem könnyű szintent tartani. De persze verhetőek, ahogy tavaly is azok voltak. Ezt könnyű kijelenteni, verhetetlen csapat nincs.Nem tudom, lehet csak az emlékek szépítik meg, de számomra az egy jóval dinamikusabb csapat volt egy ennél sokkal átütőbb játékkal!
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. március 12., szerda 14:19
Nem véletlen az, hogy a Realnak sosem ment a Bayern ellen. Nagyon kellemetlen stílusban fociznak az ellenfél szempontjából. Szervezettek, harcolnak az utolsó labdákig, az utolsó percig. Hajlamosak vagyunk e felett elsiklani meg legyinteni, de ez az, ami sokszor nem jellemző a spanyol csapatokra. Pl. két éve is az utolsó percekben rúgtak gólt otthon ellenünk. Csak úgy lehet ellenük nyerni, ha felszántják a pályát a srácok.Nagyon erős csapat, bomba kerettel, de abszolút nem verhetetlenek, pláne akkor nem "ha ugye nem akarnak 100%-on pörögni"!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 12., szerda 14:08
Fail?Anis írta:PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 12., szerda 13:48
Én viszont örülnék egy Dortmundos visszavágásnak is. Ha nem is egyszerűen, de verhetőek lennének szerintem. Én a Bayernt és a Chelsea párost kerülném el mindenképpen a legjobb 8 között. Barcelonától nem félnék oda-visszavágós rendszerben. Atleticot verte a Real a kupában, Olympi-MU páros nem lenne nagy kunszt, PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)MyStiQ írta:Mondjuk ennek nagyon tudnék örülni:
Bayern München - Chelsea
Barcelona - PSG
Dortmund - Atletico Madrid
Olympiakos/MU - Real Madrid
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 12., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 12., szerda 13:44
Akkor nemcsak itthon, de úgy látszik No.-ban is akadnak bőven olyanok, akiknek a tavalyi Heynckes féle Bayern jobban ütött és tetszetősebb volt!beckenbauer beszólt guardilának. azt mondta, hogy ha így fognak játszani úgy végzik mint a barcelona, unalmasak leszenek és senki nem lesz rájuk kíváncsi.
A végén a Barcánál is túlzásba vitte a fétisét és a középpályásokkal túlzsúfolt taktikát! Nem kérdés, hogy a mai fociban a legfontosabb csapatrész a középpálya, de ... --> persze a Javi Martínez, Thiago, Schweinsteiger, Götze, Kroos + Robben, Ribéry sorból van is lehetősége bőven szemezgetni, bivaly az fix (és Kroos távozása esetén sem adna le az igényekből --> hisz Toni helyett Draxlert, vagy Gündogant vinné a csapathoz)!A Pep féle Barca teljesen más volt, mert ott eleve a rendszer is 4 3 3 volt, elosztódtak a játékosok a pályán. Ez a 4 1 4 1 meg azt eredményezte, hogy a KP televan játékossal, nincs meg az egyensúly a KP és támadósor kozott, hanem a KP túlzsúfolt, es akkora létszámfolény van ott, hogy néha a játékosok egymást zavarják,
Szerintem is ők lehetnek a bajorok számára legkellemetlenebb ellenfelek!Az Atletico meg a Chelsea elég kemény, esetleg durva focija nem tudom mennyire ízlene nekik
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 12., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 12., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 12., szerda 12:02
Tegnap miközben haverokkal néztük a meccset, pont ez volt a téma, és arra jutottunk, hogy idén a Bayernnek 2 ellenfele van, a Chelsea, és a Real MadridwZoLee7 írta:ez a Bayern nekünk verhető
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 12., szerda 11:33
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem