Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
A mai meccset tekintve Madridi szemszögből az lenne a legjobb , ha a barca gálázna egyet, amolyan tavalyi Milan szerűen,megint elhinnék,hogy ők a királyok ha 100%on pörögnek,mindenki megnyugszik, jönnek a BL álmok stb...Meg hát menjenek csak tovább ne tudjanak a ligára koncentrálni...
Az én szemszögemből tekintve egy 0-4es City sikernek örülnék. :Đ
Amiben reménykedem,hogy ma focit látunk, a Citynek menni kell előre a Barca meg bizonyítani akar, semleges szemszögből tuti jó szórakozás lesz (már ha van olyan Real drukker aki képes Barca meccset semleges szemszögből tekinteni)...
Az én szemszögemből tekintve egy 0-4es City sikernek örülnék. :Đ
Amiben reménykedem,hogy ma focit látunk, a Citynek menni kell előre a Barca meg bizonyítani akar, semleges szemszögből tuti jó szórakozás lesz (már ha van olyan Real drukker aki képes Barca meccset semleges szemszögből tekinteni)...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A bajorok kaphatnák az atleticot, kicsit leamortizálnák őket
És még kemény is lenne..ott könnyen vért pisilne Pep is Madridban.
Negyeddöntőbe jó lenne valami könnyű fogás (görögök/dortmund), aztán mehetünk feljebb (psg/chelsea) a végén meg a bajorok ha eljutnak addig

Negyeddöntőbe jó lenne valami könnyű fogás (görögök/dortmund), aztán mehetünk feljebb (psg/chelsea) a végén meg a bajorok ha eljutnak addig

Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tartani kell a bajoroktól de félnivalónk nem igazán van, nem hinném ,hogy a döntő előtt összehoznak minket velük , ismerve Platiniék észjárását (valahogy mindig úgy variáltak ,hogy a döntőben összejöhessen egy csúcstalálkozó)...abban biztos ,vagyok ,hogy a Chelsea számunkra elkerülhetetlen ellenfél lesz idén , csak abban nem vagyok biztos, hogy negyeddöntőben vagy elődöntőben kapjuk őket(már ha valaki ki nem pottyan)...8 között legjobban a dortmund-psg páros közül örülnék valamelyiknek,hogy azért legyen már egy kis erőfelmérő is, elődöntőben jöhet a Chelsea a döntőben meg a bajorok...
kicsit előreszaladtam.
Mindenesetre az idei bl szezonban nekem a legnagyobb félelmem nem a bayern hanem a chelsea, a focizó csapatok ellen jók vagyunk de ez a 40 emberes bunker amit a Chelsea-Atletico páros képvisel nagy kínlódás lenne számunkra szerintem.
Hát megmondom őszintén ,hogy az utóbbi időkben rendre eltaláltam ,hogy kiket sorsolnak össze, de most annyira erős lesz a 8 ,hogy fingom sincs mert minden párosítás nagyon érdekes lenne.

Mindenesetre az idei bl szezonban nekem a legnagyobb félelmem nem a bayern hanem a chelsea, a focizó csapatok ellen jók vagyunk de ez a 40 emberes bunker amit a Chelsea-Atletico páros képvisel nagy kínlódás lenne számunkra szerintem.
Hát megmondom őszintén ,hogy az utóbbi időkben rendre eltaláltam ,hogy kiket sorsolnak össze, de most annyira erős lesz a 8 ,hogy fingom sincs mert minden párosítás nagyon érdekes lenne.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már volt 2db 1-0-ás meccsünk. Bár ott mi mind a 2 alkalommal elég szolidan álltunk felkelemen.istvan írta:Én a Psgnek is örülnék. Kíváncsi vagyok mit tudnak, és hogy a real mit tud egy ?majdnem? top csapat ellen.
Nagyon fekete lónak tartom a franciákat. Ibra-Ramos párharc pedig epic lenne

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én a Psgnek is örülnék. Kíváncsi vagyok mit tudnak, és hogy a real mit tud egy ?majdnem? top csapat ellen.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Mármint a Barca jutott tovább a PSG-n (tavaly) idegenben lőtt több góllal (2-2, 1-1).Marci77 írta:Fail?Anis írta:PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy. Csak rakd bele a raisentranslateorba.Marci77 írta:Fail?Anis írta:PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet, hogy látványosabb, meg gyorsabb volt, de összességében szerintem nem gyengébb a mostani csapatuk. Ami már eleve nem könnyű, egy mindent megnyert csapatot nem könnyű szintent tartani. De persze verhetőek, ahogy tavaly is azok voltak. Ezt könnyű kijelenteni, verhetetlen csapat nincs.Nem tudom, lehet csak az emlékek szépítik meg, de számomra az egy jóval dinamikusabb csapat volt egy ennél sokkal átütőbb játékkal!

Nem is tudom milyen sorsolásnak örülnék.

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Nem véletlen az, hogy a Realnak sosem ment a Bayern ellen. Nagyon kellemetlen stílusban fociznak az ellenfél szempontjából. Szervezettek, harcolnak az utolsó labdákig, az utolsó percig. Hajlamosak vagyunk e felett elsiklani meg legyinteni, de ez az, ami sokszor nem jellemző a spanyol csapatokra. Pl. két éve is az utolsó percekben rúgtak gólt otthon ellenünk. Csak úgy lehet ellenük nyerni, ha felszántják a pályát a srácok.Nagyon erős csapat, bomba kerettel, de abszolút nem verhetetlenek, pláne akkor nem "ha ugye nem akarnak 100%-on pörögni"!![]()
![]()
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Fail?Anis írta:PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Én viszont örülnék egy Dortmundos visszavágásnak is. Ha nem is egyszerűen, de verhetőek lennének szerintem. Én a Bayernt és a Chelsea párost kerülném el mindenképpen a legjobb 8 között. Barcelonától nem félnék oda-visszavágós rendszerben. Atleticot verte a Real a kupában, Olympi-MU páros nem lenne nagy kunszt, PSG-t pedig nem tudom hova tenni (Barca ellen asszem csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább)MyStiQ írta:Mondjuk ennek nagyon tudnék örülni:
Bayern München - Chelsea
Barcelona - PSG
Dortmund - Atletico Madrid
Olympiakos/MU - Real Madrid
Amit szeretnék:
- újra egy Bayern-Barca
- PSG - Atletico
- Real Madrid - Dortmund vagy az Olympiakos/MU továbbjutója
- Chelsea - Dortmund vagy az Olympiakos/MU továbbjutója
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A legjobb az lenne ha bajnokságban a riválisok minél tovább versenyben lennének. Szezon elején már írtam, ettől a csapattól még nem kell kupákat várni, most mégis minden fronton jól teljesít a csapat. A bajnokságot szeretném ha megnyernék, még ha a bl nem is lesz meg, bajnokság+kupa már egész jól mutat. Ezen a logikán haladva akár most is jöhet a Bayern, mert ha bl-t akarnak nyerni, mindenkit meg kell tudni verni. Ha most még nem sikerül akkor lehet menni a bajnokságra, és jövőre már nem lehet kérdés...bl trófea kell.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Akkor nemcsak itthon, de úgy látszik No.-ban is akadnak bőven olyanok, akiknek a tavalyi Heynckes féle Bayern jobban ütött és tetszetősebb volt!beckenbauer beszólt guardilának. azt mondta, hogy ha így fognak játszani úgy végzik mint a barcelona, unalmasak leszenek és senki nem lesz rájuk kíváncsi.

Na félreértés ne essék, egyetértek azokkal, akik szerint ennél jóval több van ebben a csapatban; de Bognár Gyuriék tegnapi 25-30%-on pörgős dumája már-már a "Barcanak csak egyetlen ellenfele van, saját maga stb." aranyköpésekkel vetekedett.

A végén a Barcánál is túlzásba vitte a fétisét és a középpályásokkal túlzsúfolt taktikát! Nem kérdés, hogy a mai fociban a legfontosabb csapatrész a középpálya, de ... --> persze a Javi Martínez, Thiago, Schweinsteiger, Götze, Kroos + Robben, Ribéry sorból van is lehetősége bőven szemezgetni, bivaly az fix (és Kroos távozása esetén sem adna le az igényekből --> hisz Toni helyett Draxlert, vagy Gündogant vinné a csapathoz)!A Pep féle Barca teljesen más volt, mert ott eleve a rendszer is 4 3 3 volt, elosztódtak a játékosok a pályán. Ez a 4 1 4 1 meg azt eredményezte, hogy a KP televan játékossal, nincs meg az egyensúly a KP és támadósor kozott, hanem a KP túlzsúfolt, es akkora létszámfolény van ott, hogy néha a játékosok egymást zavarják,

Szerintem is ők lehetnek a bajorok számára legkellemetlenebb ellenfelek!Az Atletico meg a Chelsea elég kemény, esetleg durva focija nem tudom mennyire ízlene nekik
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En annak orulnek ha a Barcelona a Bayernt kapna. Messiek kepesek lehetnek a visszavagasra es kiejthetik a barcat.
Bayern-Barca
Real Madrid-Olympiakosz
PSG-Chelsea
Dortmund-Atletico Madrid
Bayern-Barca
Real Madrid-Olympiakosz
PSG-Chelsea
Dortmund-Atletico Madrid

A következő körben örülnék, ha a Bayern elkerülné a Barcelonát (amennyiben ma este nem lesz valami óriási meglepetés), az Olympiakos/MU továbbjutóját és a Real Madridot. A Barcelona nem tudna újat mutatni Guardiolának, az Olympiakos/MU szerintem könnyed játszadozás lenne, míg én egy kicsit féltem a Real Madridot még tőlük. A sorsolás sem tetszik a bajnokságban, szóval kerüljük csak el őket még.
A maradék 4 csapat közül bármelyik mehet nekik. Az Atletico meg a Chelsea elég kemény, esetleg durva focija nem tudom mennyire ízlene nekik, elvégre a tiki-taka (még ha az idei gyengébb kiadás is) félistenei, azaz a Barcelona sem tudta még idén megverni az Atleticót. Mourinho meg Mourinho, amilyen undorító focit tud játszani ez a Chelsea, megkeseríthetnék a Bayern dolgát.
Aztán ott van a másik 2 csapat, akik inkább a játékosabb foci hívei. A PSG, akinél ott figyel elöl Ibra, és aki mögött egy elég stabil középpálya van. Gólgazdag párharc lenne, ráadásul a PSG-t különösebben az sem zavarja, ha nincs náluk a labda. Az utolsó említésre méltó csapat a Dortmund. Oké, hogy gyengültek, meg most úgy érzem, hogy le is sajnálják őket páran, de mégis a Bayern München legnagyobb hazai riválisai ügyes játékosokkal, fanatikus szurkolókkal és egy őrült edzővel. Az eddigi két meccsük nem volt mérvadó (Szuperkupa az alakuló Bayern miatt, őszi bajnoki a millió dortmundi sérült miatt), de én látok a sárga-feketékben annyit, hogy megöljék a Bayernt.
Mondjuk ennek nagyon tudnék örülni:
Bayern München - Chelsea
Barcelona - PSG
A maradék 4 csapat közül bármelyik mehet nekik. Az Atletico meg a Chelsea elég kemény, esetleg durva focija nem tudom mennyire ízlene nekik, elvégre a tiki-taka (még ha az idei gyengébb kiadás is) félistenei, azaz a Barcelona sem tudta még idén megverni az Atleticót. Mourinho meg Mourinho, amilyen undorító focit tud játszani ez a Chelsea, megkeseríthetnék a Bayern dolgát.
Aztán ott van a másik 2 csapat, akik inkább a játékosabb foci hívei. A PSG, akinél ott figyel elöl Ibra, és aki mögött egy elég stabil középpálya van. Gólgazdag párharc lenne, ráadásul a PSG-t különösebben az sem zavarja, ha nincs náluk a labda. Az utolsó említésre méltó csapat a Dortmund. Oké, hogy gyengültek, meg most úgy érzem, hogy le is sajnálják őket páran, de mégis a Bayern München legnagyobb hazai riválisai ügyes játékosokkal, fanatikus szurkolókkal és egy őrült edzővel. Az eddigi két meccsük nem volt mérvadó (Szuperkupa az alakuló Bayern miatt, őszi bajnoki a millió dortmundi sérült miatt), de én látok a sárga-feketékben annyit, hogy megöljék a Bayernt.
Mondjuk ennek nagyon tudnék örülni:
Bayern München - Chelsea
Barcelona - PSG
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnap miközben haverokkal néztük a meccset, pont ez volt a téma, és arra jutottunk, hogy idén a Bayernnek 2 ellenfele van, a Chelsea, és a Real MadridwZoLee7 írta:ez a Bayern nekünk verhető

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Le se becsüljük őket, nagyon erős keretük van és konstans teljesítményt hoznak egész szezon során, nagyon kevés megingással. Szerintem még ők a BL esélyesek, azért rutinosabb csapat, mint mi és fejben nagyon ott vannak, míg nálunk Di Maria a középpályán egy nagy lyuk lehet és CR-nek sem sikerül mindig a csapat alá helyeznie magát, akármennyire is ezt mondja. Szóval sok meló van még a csapatunkkal, de 90 perc alatt bárki verhető. Még 180 alatt is.
ps: Müller produkciója elég megalázó volt az Arsenal számára, nagyképű megoldás volt. Ennyire semmibe venni egy tizit... remélem hatalmas pofára esés lesz a BM-nek a BL, nagyon-nagyon remélem.
ps: Müller produkciója elég megalázó volt az Arsenal számára, nagyképű megoldás volt. Ennyire semmibe venni egy tizit... remélem hatalmas pofára esés lesz a BM-nek a BL, nagyon-nagyon remélem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez a Bayern nekünk verhető...ha a kp-n átjutnak a bitang szélsők akkor végük, aztán passzolgathatnak
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hát én tegnap a 30. percig néztem a Bayern-Arsenalt, ami addig minden volt, csak élvezheto meccs nem. El is kapcsoltam rogton az ATMA-Milanra, ami sokkal jobb meccs volt. Legalábbis nekem. Visszatérve ehhez a Bayern vs. Barca hasonlítgatáshoz: Pep a saját stílusára akarja, vagyis már jórészt át is formálta arra ezt a Bayernt. Azt nem mondom, hogy gyengítette a tavalyit, de lényegesen megváltoztatta, és ezzel elérte azt, hogy teljesen nézhetetelen sokpasszos zurzavar képét kelti néha amit csinálnak a játékosok. A tavalyi megeszunk mindenkit fociból ma lett egy sokpasszos túlkombinált játék, ami teljesen kozonsegtaszító. A Pep féle Barca teljesen más volt, mert ott eleve a rendszer is 4 3 3 volt, elosztódtak a játékosok a pályán. Ez a 4 1 4 1 meg azt eredményezte, hogy a KP televan játékossal, nincs meg az egyensúly a KP és támadósor kozott, hanem a KP túlzsúfolt, es akkora létszámfolény van ott, hogy néha a játékosok egymást zavarják, vagyis én tegnap láttam olyant is. Mondjuk nem nézek Bayern meccseket, úgyhogy lehet idejon valaki és azt mondja hogy ez egyáltalán nem igaz, de én így láttam tegnap. A legnagyobb kulonbség meg talán az lenne, hogy az akkori Barca játékosainak nagyobbik része éveken át ezt a játékstilust tanulta, nekik zsigerbol ment az egész, sokkal jobban érezték azt, hogy mit is akar veluk Pep. A Munchen játékosai ezen a szinten erre sose lesznek képesek. Szerintem. Az akkor egy egyedulálló Barca korszak volt, ami talán még náluk se lesz soha. Nem még egy olyan kozegben, ahol vadidegen ez a filozófia.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
beckenbauer beszólt guardilának. azt mondta, hogy ha így fognak játszani úgy végzik mint a barcelona, unalmasak leszenek és senki nem lesz rájuk kíváncsi.