beckenbauer beszólt guardilának. azt mondta, hogy ha így fognak játszani úgy végzik mint a barcelona, unalmasak leszenek és senki nem lesz rájuk kíváncsi.
Akkor nemcsak itthon, de úgy látszik No.-ban is akadnak bőven olyanok, akiknek a tavalyi Heynckes féle Bayern jobban ütött és tetszetősebb volt!

Nem tudom, lehet csak az emlékek szépítik meg, de számomra az egy jóval dinamikusabb csapat volt egy ennél sokkal átütőbb játékkal!
Na félreértés ne essék, egyetértek azokkal, akik szerint ennél jóval több van ebben a csapatban; de Bognár Gyuriék tegnapi 25-30%-on pörgős dumája már-már a "Barcanak csak egyetlen ellenfele van, saját maga stb." aranyköpésekkel vetekedett.

Nagyon erős csapat, bomba kerettel, de abszolút nem verhetetlenek, pláne akkor nem "ha ugye nem akarnak 100%-on pörögni"!
A Pep féle Barca teljesen más volt, mert ott eleve a rendszer is 4 3 3 volt, elosztódtak a játékosok a pályán. Ez a 4 1 4 1 meg azt eredményezte, hogy a KP televan játékossal, nincs meg az egyensúly a KP és támadósor kozott, hanem a KP túlzsúfolt, es akkora létszámfolény van ott, hogy néha a játékosok egymást zavarják,
A végén a Barcánál is túlzásba vitte a fétisét és a középpályásokkal túlzsúfolt taktikát! Nem kérdés, hogy a mai fociban a legfontosabb csapatrész a középpálya, de ... --> persze a Javi Martínez, Thiago, Schweinsteiger, Götze, Kroos + Robben, Ribéry sorból van is lehetősége bőven szemezgetni, bivaly az fix (és Kroos távozása esetén sem adna le az igényekből --> hisz Toni helyett Draxlert, vagy Gündogant vinné a csapathoz)!
Az Atletico meg a Chelsea elég kemény, esetleg durva focija nem tudom mennyire ízlene nekik
Szerintem is ők lehetnek a bajorok számára legkellemetlenebb ellenfelek!