messideco írta:h3x0r: ahogy nézem elég sok sorozatot követsz egyszerre. Az a kérdésem, hogy mindegyiket egyformán tudod kedvelni, milyen rendszerességgel nézel egy-egy sorozatot, mik a sorozatválasztási szempontjaid, stb. Csak kíváncsiságból, nem támadásnak szánom

Annyira nincs is sok, vagyis regebben joval tobb volt.
Heti rendszeresseggel ott van a TBBT, HIMYM, Castle (magyarul), Arrow (habar itt 4 resszel le vagyok maradva), True Detective, aminek most lett vege es jott helyere a Suits.
Ezeken kivul minden heten van par sorozat, amikbol nezek par reszt. Jelenleg az Archer es a Community.
Ha lesz idom, akkor jo lenne elkezdeni vagy a nip/tuck 4. evadjat vagy a Breaking Bad-bol az 5.-et.
Az alairasomban ott van hogy Whatnext profil, ha rakattintassz, lathatod miket neztem utoljara, a Statisztika resznel pedig lathatod az osszes altalam latottat.
Mi alapjan valasztok sorozatot? 3 lakotarsam van, mindannyian nagy sorozat fanok, ha valamelyikunk lat valami jot, szolunk a masiknak. Napi szinten olvasok Sorozatjunkie-t, nagyjabol tisztaban vagyok vele hogy melyik sorozat hogy teljesit. Van ilyen het legjobb sorozatepizodja rovat is. Ha valamelyik sorozatot surun latom ott, akkor elobb vagy utobb beprobalom. Meg itt van ez a forum is.
Az abszolut kedvenc a TBBT. Ez az egyetlen, amibol biztosan megnezem meg aznap a reszt, barmennyi tanulnivalom is legyen, a tobbi sorozatnal viszont gyakran lemaradok 2-3 resszel vagy akar egy teljes evaddal is.