Tudom pont azért volt a kettős idézőjel.lesliejr írta:Nem ügyetlen játékosok játszanak a Bayern-ben jelenleg.dzsi91 írta: ha a ""favágó"" németek is el tudják ezt sajátítani pár hónap alatt.

Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
BBeno írta:én adnám ha maradna mert már akkor tudtam hogy kevés lesz mikor kiderült hogy messi igazolta le. remélem a kövi edzőjelöltet is ő határozza meg. lehetne maradona ő már bizonyította hogy mekkora edző, plusz még jóban is vannak![]()
![]()

nagyon jóban lehetnek, lehettek,kb egymás felé sem néznek a kezdetek óta,de biztosan ő hozatta ide...
nem baj,terjedjen ez is el dogmaként, nem baj,hogy közük nincs egymáshoz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem ügyetlen játékosok játszanak a Bayern-ben jelenleg. Thiago-ban benne van a Barca dns és ahogy látom, ő szervezi hátulról a játékot. Még akadozik, de ő csak jobb lesz évről-évre. Kroos-t a Barca-ban is elnézném, Lahm klasszis, Alaba sem az az ügyetlen, Ribéry stb...dzsi91 írta: ha a ""favágó"" németek is el tudják ezt sajátítani pár hónap alatt.
Tudom, a csúcson vannak, ilyenkor mindenki szebb, de nem csak Pep-et dicséri, hogy ilyen hamar elsajátították az elképzeléseit. Azt tudjuk Guardiola-ról, hogy nagyon jól adja át azt, amit szeretne a pályán látni, de ehhez kellenek a játékosok is.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ez amúgy eléggé meglepett engem,hogy egy német csapat még ha nem is barca szinten de ilyen jól elsajátította a tiki-takát pár hónap alatt.Ami felveti bennem a kérdést, hogy minek gyárt a katalán utánpótlás máshol szinte használhatatlan fiatalokat, ha a ""favágó"" németek is el tudják ezt sajátítani pár hónap alatt.lesliejr írta: Senki sem fogja pótolni Guardiola-t. ne sírjuk vissza a tiki-taka-t, mert azt csak ő tudja. Meg lehet nézni a mostani Bayern-t, fél év alatt megtanította nekik.
Egyébként a véleményem tartom, a Tiki-Taka sikerességének alap pillére Xavi-Iniesta-Messi 3as ,nélkülük ez nem fog összejönni a bajoroknak, nagyon jót kacagtam tegnap amikor Sweinsteiger megpróbálta egy amolyan Iniestás Belöbböléssel indítani MadzuMessi-t

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
én adnám ha maradna mert már akkor tudtam hogy kevés lesz mikor kiderült hogy messi igazolta le. remélem a kövi edzőjelöltet is ő határozza meg. lehetne maradona ő már bizonyította hogy mekkora edző, plusz még jóban is vannak

- dzsi91
Ebben kételkedett eddig bárki is? Új korszak következik, nem vele fognak neki indulni, mint ember nincs vele bajom egész korrekt tag, de kis hal ő oda azért...Gyakorlatilag egy Pedronak több trófeája van, hányszor kell még bebizonyosodjon ,hogy egy top csapathoz egy top edző való, vannak kivételek mint Guardiola vagy négy év múlva Zizu (francois írta:a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.

Kell egy tökös edző oda aki kipucolja a szemetet és az asztalra csap, de szerintem ilyen nem lesz mostanában, mert azok az edzők foglaltak vagy visszavonultak.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Először azt kéne tenni a helyi szurkolóknak és vezetőségnek, hogy szépen oda tenni a Pep féle sikerkorszakot, ahová való.
A polcra. Aztán néha napján levenni és emlékezni a szép dolgokra. De ha mindent és mindenkit ahhoz fogunk hasonlítani, akkor elvesztünk. Senki sem fogja pótolni Guardiola-t. ne sírjuk vissza a tiki-taka-t, mert azt csak ő tudja. Meg lehet nézni a mostani Bayern-t, fél év alatt megtanította nekik. Minden edzőnek megvan a maga dilije, ő ezt tudja, ebben világklasszis. De sem Martino, se más nem fogja tudni utána csinálni.
Amúgy is, a jelenlegi keret meghatározó részét Pep találta ki. Martino meg vészmegoldás volt Tito betegsége miatt. Nem tudjuk mire képes, mert kapott egy keretet, plusz Neymar-t a nyáron aztán azt várták tőle, hogy majd újra úgy játszunk, ahogy 3-4 évvel ezelőtt. Vicc.
Ha a rendszerünkhöz akarjuk igazítani a mindenkori edzőt, akkor jöhet bárki, nem fog működni. Az öltözővel is gond lehet, bár én itt nem a balhékra és klikkekre gondolok, hanem arra, hogy a játékosok is tanácstalanok. Fogalmuk sincs mit kéne csinálni, mert nincs aki megmondja nekik. Még ők is a múlt játékát keresik, viszont hiányzik a vezető hozzá.
Annak vége, elmúlt. Két lehetőség van, azon kívül, hogy elnökválasztást kéne kiírni. Vagy visszakönyörögjük Pep-et, ami jelenleg lehetetlen vagy kijelölünk egy utat, ahhoz hozunk egy edzőt és összeállítjuk a keretet hozzá.
Minden más bukés lesz, mert majmolni akarjuk azt, amit már nem lehet.
Olyan "húzzunk le még egy bőrt" effektus ez, hátha a következő évben működik. Nem fog. Nem kell nagyon radikális változásokra gondolni, nem leszünk bunkercsapat, de ha jön egy értelmes edző és azt mondja, center kell vagy átállunk a 2 csatáros játékra, akkor ne nézzenek rá úgy, mintha az űrből jött volna.
A polcra. Aztán néha napján levenni és emlékezni a szép dolgokra. De ha mindent és mindenkit ahhoz fogunk hasonlítani, akkor elvesztünk. Senki sem fogja pótolni Guardiola-t. ne sírjuk vissza a tiki-taka-t, mert azt csak ő tudja. Meg lehet nézni a mostani Bayern-t, fél év alatt megtanította nekik. Minden edzőnek megvan a maga dilije, ő ezt tudja, ebben világklasszis. De sem Martino, se más nem fogja tudni utána csinálni.
Amúgy is, a jelenlegi keret meghatározó részét Pep találta ki. Martino meg vészmegoldás volt Tito betegsége miatt. Nem tudjuk mire képes, mert kapott egy keretet, plusz Neymar-t a nyáron aztán azt várták tőle, hogy majd újra úgy játszunk, ahogy 3-4 évvel ezelőtt. Vicc.
Ha a rendszerünkhöz akarjuk igazítani a mindenkori edzőt, akkor jöhet bárki, nem fog működni. Az öltözővel is gond lehet, bár én itt nem a balhékra és klikkekre gondolok, hanem arra, hogy a játékosok is tanácstalanok. Fogalmuk sincs mit kéne csinálni, mert nincs aki megmondja nekik. Még ők is a múlt játékát keresik, viszont hiányzik a vezető hozzá.
Annak vége, elmúlt. Két lehetőség van, azon kívül, hogy elnökválasztást kéne kiírni. Vagy visszakönyörögjük Pep-et, ami jelenleg lehetetlen vagy kijelölünk egy utat, ahhoz hozunk egy edzőt és összeállítjuk a keretet hozzá.
Minden más bukés lesz, mert majmolni akarjuk azt, amit már nem lehet.
Olyan "húzzunk le még egy bőrt" effektus ez, hátha a következő évben működik. Nem fog. Nem kell nagyon radikális változásokra gondolni, nem leszünk bunkercsapat, de ha jön egy értelmes edző és azt mondja, center kell vagy átállunk a 2 csatáros játékra, akkor ne nézzenek rá úgy, mintha az űrből jött volna.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meglepő hírek, főleg ezután -->a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.
Ja, bár nem tudom most ennek mennyi a valóságalapja. Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudom
Lehet, hogy tényleg ennyire meg van kötve a keze a stílust illetően, vagy az egész egy bullshit.
, de persze abszolút nem elképzelhetetlen. Sanszos, hogy akkora kaki van az öltözőn belül, ami véleménye szerint már bőven meghaladja a képességeit és egyszerűen kicsúszott a kezei közül az irányítás, illetve a játékosok nem hisznek benne! Hogy őszinte legyek nekem abszolút nem tűnik egy olyan kalibernek, akire rá lehetne bízni egy új csapat építését és az ezzel járó nagytakarítást is.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A hírhez az is hozzá tartozik, hogy az Ajax edzőjével pótolnák... Teszem hozzá, hogy szerintem ez erősen hápog...

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Messi a főnök mint mindig.Tádám írta:Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudom
Lehet, hogy tényleg ennyire meg van kötve a keze a stílust illetően, vagy az egész egy bullshit.

Egyébként sajnálnám ha elmenne..

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ja, bár nem tudom most ennek mennyi a valóságalapja. Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudomfrancois írta:a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Amit mondasz az teljesen helytálló,meg lehet úszni ezt is mint mindent és ez a Barca esetében is igaz,viszont én baromi naiv vagyok ilyen téren és hiszek abban,hogy az igazságszolgáltatás valamilyen szinten tényleg igazságot szolgáltat majd.R.M.C.F írta:Biztos jobban tudod mint én,de ez nem minden esetben van igy. Vagyis,attól, hogy egy jogi személy neve alatt fut a művelet,avagy jogi személy képzi a tranzakciót,attól még természetes személy (képviselő) jár el,aki elköveti az okirathamisitás vétségét alapból. Aztán,a jogi személy képviseletében,fiktiv szerződés kötése esetén,a szerződés semmis,de a pénzügyi tranzakció már lehet sikkasztás vagy hűtlen kezelés vagy mi a bánat a neve..... ami szintén büntethető ha igazolható.Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
Az adócsalás pedig addig nem az, amig meg nem állapitják...ha eljárás indul,és a barca az eljárás határozatra emelése előtt(ami kb 30/60 nap min) az adóhiányt bevallja,akkor már nem adócsaló,csak elkerülte a figyelmét az adófizetés,ez pedig hivatalosan is korrigálható,önrevizió formájában és nem büntethető.
Lehetne ott fogás....de nem lesz,a barca mögött az unicef és a fél világ.
Rosell viszont már nehezebb helyzetben lesz,ha tényleg folyik ellene is az eljárás.Remélem legalább ő kap majd egy neki kijáró büntetést.
Jogi személyek mögé bújni és úgy bűnözni jó taktika lehet sok patkánynak,de mindent azért nem lehet megúszni. Legalábbis remélem.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Biztos jobban tudod mint én,de ez nem minden esetben van igy. Vagyis,attól, hogy egy jogi személy neve alatt fut a művelet,avagy jogi személy képzi a tranzakciót,attól még természetes személy (képviselő) jár el,aki elköveti az okirathamisitás vétségét alapból. Aztán,a jogi személy képviseletében,fiktiv szerződés kötése esetén,a szerződés semmis,de a pénzügyi tranzakció már lehet sikkasztás vagy hűtlen kezelés vagy mi a bánat a neve..... ami szintén büntethető ha igazolható.Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
Az adócsalás pedig addig nem az, amig meg nem állapitják...ha eljárás indul,és a barca az eljárás határozatra emelése előtt(ami kb 30/60 nap min) az adóhiányt bevallja,akkor már nem adócsaló,csak elkerülte a figyelmét az adófizetés,ez pedig hivatalosan is korrigálható,önrevizió formájában és nem büntethető.
Lehetne ott fogás....de nem lesz,a barca mögött az unicef és a fél világ.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mint mondtam a 3 fronton zajló és különálló eljárások (3 db. --> 1. Barca, mint jogi személy ellen adócsalás, 2. Rosell és bandája, mint természetes személyek ellen fiktív szerződések, hűtlen kezelés miatt a spanyol bíróságok előtt, 3. Neymar apja ellen minden miattRosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent.

Így van, ez a max.!Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása

Pontosan, de amíg nem érkezik be hozzájuk panasz, feljelentés ők ugyan hivatalból nem fognak eljárni!ha kizárják őket egy vagy több átigazolási szezonból,de ilyen dolgokban a FIFA vagy az UEFA kellene,hogy döntsön és vizsgálatot indítson,akik eddig láthatóan nem nagyon foglalkoztak az üggyel, és sajnos szerintem már nem is fognak semmit tenni.

RealMadrid
RealMadrid
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Jogi szempontból is érdekes ez a történet és nincs könnyű dolga a spanyol igazságszolgáltatásnak,mert itt most jogi személyek ellen folyik eljárás és ezért kap a Barcelona büntetést (jogi személyként) és ezért néz ki úgy,hogy Rosell megússza a dolgot,pedig szerintem a spanyol törvények is lehetővé tennék,hogy jogi személy képviselője(elnök,ilyen-olyan igazgatók stb.) ellen is lehessen eljárni.Szépen lezárják a kis sztorit, tejelnek, mint a jóllakott csorda, de nem megy senki börtönbe, nem lesznek egyéb szankciók. Pedig ezt több ember, több érdekcsoport követte el, nem tudom, hogy kimeríti-e a szervezetbűnözés fogalmát (szerintem nem, de azért arra hajaz a dolog), ez elég komoly bűncselekmény volt a maga nemében, és pár millás bírság meg egy papíron létező "bűnösök" bélyeg igazából semmi nagy következményt nem von maga után. Félreértés ne essék, én nem a Barca első osztályból kizárását akarom, de valami szankciót csak kapjon már maga a klub is a pénzbírságon kívül, mert ez így vicc kategória. Rosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent.
A spanyol büntetőjogot nem ismerem,de nyilván az elkövetőket ott is hasonló módon definiálják a büntetőjogban mint nálunk,ebben az esetben pedig bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény nem lesz,de egy csoportos elkövetés mindenképp fent áll,ami a büntetés kiszabásakor ugyan úgy minősítő tényező kell,hogy legyen,szóval ha döntéskor ezt is figyelembe veszik,akkor súlyosabb büntetés lehet belőle(többet fizetnek), mintha a Barcelona csak egymaga trükközött volna a pénzekkel.
Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
Sokan szerették volna (főleg mi Realosok

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerintem itt max a legelvakultabb barca drukkerek hitték azt, hogy legális volt.Banana Joe; a legfrissebb hírek szerint a Barca elkezdett takarítani Neymar és az apja után; a katalánok célja egyezségre jutni az ügyészséggel (ennek első lépése volt a megkésett tejelés 13,5 milla értékben az adóhatóság felé) megelőzve ezzel a Neymar család ellen irányuló esetleges eljárásokat, szankciókat, büntetéseket is e tekintetben; amennyiben az ügyvédeik sikerrel járnak, a katalán klubbal, mint jogi személlyel szemben adócsalás ügyében az eljárást is lezárná a Legfelsőbb Bíróság, persze az ítélet ettől függetlenül ott virítana feketén-fehéren, miszerint bűnösök voltak
. Mindez persze nem érinti a Rosell és bandája (Spo.), valamint a brazil hatóságok előtt folyó eljárásokat Neymar papával szemben (Santos + DIS részéről), mivel azok ettől függetlenül továbbra is folytatódnak! Mindenesetre az El País szerint az egyezségi kísérlet keretében a Barca vezetés elismerte az adóbűncselekmény elkövetésének tényét és katonás tejelés, illetve a kellő díjfizetés (büntetés) ellenében lehetőség szerint szeretne elkerülni egy hosszan tartó, számukra kellemetlen tárgyalássorozatot!
Ennyit arról, hogy minden f@sza, legális volt
De ez a szitu megint nem tetszik nekem. Ez már megint a színtiszta mosdatás. Ott van ugye Hoeness. Jön bevall mindent, egy csomó tárgyalása lesz, befizet egy rakat zsét, majd könnyen lehet, hogy pár évre börtönbe vonul. Na most a Barcánál mi lesz? Semmi. Szépen lezárják a kis sztorit, tejelnek, mint a jóllakott csorda, de nem megy senki börtönbe, nem lesznek egyéb szankciók. Pedig ezt több ember, több érdekcsoport követte el, nem tudom, hogy kimeríti-e a szervezetbűnözés fogalmát (szerintem nem, de azért arra hajaz a dolog), ez elég komoly bűncselekmény volt a maga nemében, és pár millás bírság meg egy papíron létező "bűnösök" bélyeg igazából semmi nagy következményt nem von maga után. Félreértés ne essék, én nem a Barca első osztályból kizárását akarom, de valami szankciót csak kapjon már maga a klub is a pénzbírságon kívül, mert ez így vicc kategória. Rosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent. Gyakorlatilag ott tartunk ezzel, hogy Neymar kicsit áron felül érkezett, meg belebukott egy unszimpatikus elnök, de igazából még így is a Barca járt jól, mert legalább övék Neymar. Egy olyan büntetés kellene, amit Neymar érkezése nem homályosítana el. Na az lenne igazságos. Persze tudom, hogy a jog megköti az ügyészek kezét, de azért mégis csak lehetne valamit kezdeni.
A legigazságosabb az lenne, hogy Neymar átigazolását érvénytelenítenék, de ez ugye már csak emberi jogok miatt sem lehetséges.
- dzsi91
Én kifejezetten örülök így utólag, hogy végignézhettem a Real Madrid mélyrepülését...14 éve vagyok Madrid szurkoló végignéztem ahogy a világ legjobb klubjából egy pofozógépet csináltak, láttam 5-0ás 4-0ás 6-2es megalázásokat, de úgy érzem ettől csak sokkal erősebben kötődtem a csapathoz, megtanultam ,hogy a foci nem csak a trófeákról szól meg a számokról, a dortmund elleni utolsó 10perc a mai napig számomra akkora energia bomba , hogy ezt el sem tudom mondani, akkor is ha nem jött össze végül.Örömömben majdnem bőgtem, egy kibekkelt kupadöntő láttán stb...Már régóta nem a focinak szurkolok, hanem a Real Madridnak, ha ez párosul szép focival nem bánom, de ha csúszva mászva rugdosódva győzünk akkor is ugyanolyan boldog vagyok.Úgy érzem ezekre a dolgokra szurkolói lélektan szempontjából szükség van,hogy majd ha eljön az aranykor akkor minél jobban megbecsüljem/megbecsüljük...Egyszerűen elkerülhetetlen dolgok ezek, hogy megtanuld, hogy valami nem csak fekete és fehér...Most a Barca szurkolókon lehet leginkább érezni, hogy ki mióta tart ki csapata mellett, aki mostanában csatlakozott azt az öngyilkosság kerülgeti, aki átélte az UEFA kupás korszakot az tapsol egyet ennek a kornak és a jövőbe tekint.Assault66 írta:Sziasztok!
Tudjátok az elmúlt pár évben nagyon sokat mérgelődtem és siránkoztam a csapatunk teljesítménye miatt, de mindig mellettük voltam. Nagyon nehéz évek voltak középiskola koli, fősuli koli... Mindenki "ős" Barcelona szurkoló volt. Elég sokszor éreztem azt, hogy beleverem a fejüket egy Dinho korszakot megelőző időszakot bemutató kis írásbaVegül ez elmaradt sajnos, de ami a legjobban fájt az az, hogy ők állították, hogy a Real a sátán mert játékosokat vesz, míg a Barcelona kineveli a világ legjobbjait... De most, most eljött az én időm! Bombaformában a keret és végre eljött az idő, hogy ők nem mernek a szemembe nézni amikor rájönnek, hogy hoppá igazolni kell. Hol vannak a saját nevelésű sztárok most? Igazolni? a Barcának? Ugyan már
![]()
![]()
És először évek óta nyugodt vagyok. Mind a Bl meccsek alatt mind pedig a közelgő Barca elleni meccs miatt... Nem félek már
![]()
![]()
Ezeket a "kineveljük az aranylabdásokat" szlogeneket, meg tényleg csak az nyalta be aki most csatlakozott a labdarúgás vérkeringéséhez, sose volt így és nem is lesz, összejöttek most a dolgok Barcelonában, ahogy összejött 2szer Madridban, összejött az Ajaxban , Milánoban stb...Nem kell velük foglalkozni, én ilyenkor mindig teszek egy körkérdést nekik "imádott" klubjukról amin általában a többség elhasal, olyankor nagy lesz a csend ,hogy egy ReálMargitos többet tud a Barcáról mint ők...De egyébként sem kell soha mások véleményével foglalkozni, meg kell hallgatni az érveit ha meggyőzőek akkor egyetértesz, ha meg csak üres fecsegés legyen boldog ,hogy ő most megmondta a frankót.
- madridronie
Banana JoeNeymar ügyével kapcsolatban van valami fejlemény? Nagyon csendesednek a dolgok, nem érdekel a büntetés csak az ára legyen hivatalos.

Óriási a tag.Kiss Ádám volt már?

RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
Sziasztok!
Tudjátok az elmúlt pár évben nagyon sokat mérgelődtem és siránkoztam a csapatunk teljesítménye miatt, de mindig mellettük voltam. Nagyon nehéz évek voltak középiskola koli, fősuli koli... Mindenki "ős" Barcelona szurkoló volt. Elég sokszor éreztem azt, hogy beleverem a fejüket egy Dinho korszakot megelőző időszakot bemutató kis írásba
Vegül ez elmaradt sajnos, de ami a legjobban fájt az az, hogy ők állították, hogy a Real a sátán mert játékosokat vesz, míg a Barcelona kineveli a világ legjobbjait... De most, most eljött az én időm! Bombaformában a keret és végre eljött az idő, hogy ők nem mernek a szemembe nézni amikor rájönnek, hogy hoppá igazolni kell. Hol vannak a saját nevelésű sztárok most? Igazolni? a Barcának? Ugyan már
És először évek óta nyugodt vagyok. Mind a Bl meccsek alatt mind pedig a közelgő Barca elleni meccs miatt... Nem félek már
Tudjátok az elmúlt pár évben nagyon sokat mérgelődtem és siránkoztam a csapatunk teljesítménye miatt, de mindig mellettük voltam. Nagyon nehéz évek voltak középiskola koli, fősuli koli... Mindenki "ős" Barcelona szurkoló volt. Elég sokszor éreztem azt, hogy beleverem a fejüket egy Dinho korszakot megelőző időszakot bemutató kis írásba

Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo