matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 2., szerda 11:11
matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
HozzászólásSzerző: matador » 2014. április 2., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 1., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 1., kedd 20:20
ráteszel pár ezer forintot és dell, core i7, meg ilyesmi: http://www.argep.hu/product_2327813.html
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 1., kedd 20:01
Nem sok különbség van a kettő között. Bár én alapból nem vennék Asust, nálam a Dell az a márka, amiben megbízok, ami elnyeri a tetszésemet és elégedettségemet.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 1., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 28., péntek 13:29
Van ket aksim, az egyik kb 2-3 percig birja, azt szoktam otthon hasznalni, a masik kb 4 oraig, azt vonaton hasznalom legtobbszor. Vegul csak a 130 wattosat vettem, annyira nem volt draga az se.Csabi írta:Lehet h fogja tolteni, de igazabol az a baj, h ha akku nelkul hasznalod a gepet, es le van terhelve akkor nem biztos h a tap kepes lesz ellatni arammal, es leall majd.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 27., csütörtök 17:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 22., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 19., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. március 11., kedd 9:19
megoldható androidos géppel is, csak nem olyan egyszerű. sok programot kell letölts és vannak korlátai. viszont ha van egy normális office-od, mint most a gépeden, akkor jóval egyszerűbb a történet.Aha, és egy ilyen droid alapú nem tud olyat igaz? Vagyis ezen nem lehet majd írogatni dokumentumokat meg ilyesmiket, akkor sem ha veszek egy billentyűt? Mert ehhez most jó áron hozzá jutnék viszonylag, mert új telefont is szeretnék, ezért ajánlották ezt.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. március 11., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. március 11., kedd 9:05
Szerintem neked egy windows tabletre van szükséged.kecsu10 írta:Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!h3x0r írta:Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. március 11., kedd 8:28
Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!h3x0r írta:Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 11., kedd 0:20
A termekek 95%-ara jellemzo hogy minel olcsobb, annal gyengebb minosegu. Nyilvan nem kell a legdragabbat venni, hanem kozep kategoriat. De az ilyen kinai daraboktol ne varjon sokat az ember.Anis írta:Obermax a márkája.
amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
Gondolom mar megoldodott. Szamitogep restart, majd utorrentben a torrentnek jobb click, Force re-check.messideco írta:https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg
Ez lenne baj a probléma. Valaki tud megoldást rá?
Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.kecsu10 írta:Az lenne a kérdésem, hogy az Asus Padfone 2-re érdemes beruházni? Illetve, hogy pótol e egy ilyen tablet egy laptopot? Nem vagyok nagy guru szóval megköszönném a segítséget.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. március 10., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 10., hétfő 22:25
konkrétan mi a probléma? nem akarja letölteni,vagy letöltés után írja ki ezt?messideco írta:https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg
Ez lenne baj a probléma. Valaki tud megoldást rá?
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. március 10., hétfő 22:21
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 9., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 4., kedd 20:01
Akkor pénzkidobás volt.amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem