Amennyiben van rá igény, úgy adott időközönként 1-1 fórumozót megszavaznátok, én elkészítek vele egy kis beszélgetést (amennyiben vállalja. amennyiben nem, úgy véglegessel kivágjuk a picsába

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 11., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. március 11., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. március 10., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 10., hétfő 20:51
Elvileg minden megszűnt, mai az MSN-hez volt köthető. Hotmail fiókok sem működnek már, ha minden igaz.pheco írta:Olyan msn beszelgeteseket nem lehet megnezni amik nincsenek meg naplozott beszelgetesekben? Nincs valami netes feluleten sajat fiok ahol minden megvan?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 10., hétfő 20:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 7., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 18:54
egyébként én is csak chaten vagyok, meg pár csoportban. főoldalon komolyan folyik a shitstrormwZoLee7 írta: de ez az érték most ott nem íra nőket meg ha megérteném akkor helyben bele döglenék a fejfájásba
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 7., péntek 18:53
de ez az érték most ott nem írziro4vr írta:a nőket való megértésnek semmi köze a facebookhoz..a nőkhöz van közewZoLee7 írta:fujj de f@sz kivan...komolyan mondom ha melóhoz meg sulihoz nem kellene fb rohadt gyorsan törölném magam a retekbe...nem értem én ezeket a csajokat, tököm egyik napról a másikra totál ignorál, de teljes mértékben, azt se hajlandó a képembe vágni mi a rák baja van, ez úgy felbaszcsizza az agyamat...még jó hogy van HP...és fejlődést ne várj
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 18:51
a nőket való megértésnek semmi köze a facebookhoz..a nőkhöz van közewZoLee7 írta:fujj de f@sz kivan...komolyan mondom ha melóhoz meg sulihoz nem kellene fb rohadt gyorsan törölném magam a retekbe...nem értem én ezeket a csajokat, tököm egyik napról a másikra totál ignorál, de teljes mértékben, azt se hajlandó a képembe vágni mi a rák baja van, ez úgy felbaszcsizza az agyamat...még jó hogy van HP...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 7., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 7., péntek 17:13
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 7., péntek 15:32
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9221_n.jpg'shutterisland írta:na megalkottam, szoknyamanipulátor.![]()
ez meg a pestieknek.![]()
nem lesz tömeghiszti.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 6., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2014. március 6., csütörtök 22:59
Ha csak a nőkre érted, akkor tényleg nőcsábász, casanova vagy kurafi de ha az élet egyéb területeire is gondolsz,'shutterisland írta:eddig a casanova, dumagép vagy szélhámos jutott eszembe, de tökéletesen egyik sem fedi le, amire gondolok.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 6., csütörtök 22:36
Politikus?'shutterisland írta:azt vágja valaki, hogyan kell egy szóval jellemezni azokat az embereket, akinek jó dumája van, és bárkivel bármit el tudnak hitetni ?
gondolok itt főleg az olyanra, aki mindent be tud mesélni a nőknek, minden szituációt ki tud magyarázni, még az okosabbakból is hülyét csinál.
van erre a magyarban konkrét szó ?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 6., csütörtök 21:25
Mégis meg van.tubatibi írta:Elvileg bal oldalt kéne legyen egy ilyen menüpont, hogy "Közeli ismerősök"...ott jobb oldalt beírod az illető nevét és akkor kiadja a lájkokat,miket rak fel,kommenteket.
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. március 6., csütörtök 21:16
Menj rá az adott személyre és jobb oldalt ahogy ki van írva, hogy ismerősök azon belül menj rá, hogy értesítések kérése akkor utána ha jól tudom mindent jelezni fog amit csinál.Sierra írta:Nem találom!tubatibi írta:Elvileg bal oldalt kéne legyen egy ilyen menüpont, hogy "Közeli ismerősök"...ott jobb oldalt beírod az illető nevét és akkor kiadja a lájkokat,miket rak fel,kommenteket.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 6., csütörtök 21:06
Nem találom!tubatibi írta:Elvileg bal oldalt kéne legyen egy ilyen menüpont, hogy "Közeli ismerősök"...ott jobb oldalt beírod az illető nevét és akkor kiadja a lájkokat,miket rak fel,kommenteket.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 6., csütörtök 20:53
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem