Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Valaki esetleg a Bates motel új évadának nekiállt már? Érdemes a folytatásra?
The Originals
Én ezt eddig miért nem néztem? Végre egy jó vámpíros sorozat.
Boszorkányok, vámpírok, vérfarkasok.
Beértem a többieket és már alig várom az új részt.
A legnagyobb pedig Klaus....az az ember egy isten, belese merek gondolni, hogy a Vámpírnaplókba milyen lehet a magyar szinkronhangja...ez így tökéletes, ahogy előadja, ahogy beszél. Isten.
Amikor meg elborul az agya.
Nagyon, nagyon korrekt kis sorozat.
Én ezt eddig miért nem néztem? Végre egy jó vámpíros sorozat.
Boszorkányok, vámpírok, vérfarkasok.
Beértem a többieket és már alig várom az új részt.

A legnagyobb pedig Klaus....az az ember egy isten, belese merek gondolni, hogy a Vámpírnaplókba milyen lehet a magyar szinkronhangja...ez így tökéletes, ahogy előadja, ahogy beszél. Isten.

Amikor meg elborul az agya.

Nagyon, nagyon korrekt kis sorozat.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hatalmas volt a True Detective utolsó rész, egyben az egész évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a carcosás jelenet, OMG!!! zseniális. Feszültség 100%
A héten megpróbálom újrázni az egészet, mert ezt nem elég egyszer látni.
A teljes Flash szerkó!!!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a carcosás jelenet, OMG!!! zseniális. Feszültség 100%
A héten megpróbálom újrázni az egészet, mert ezt nem elég egyszer látni.

A teljes Flash szerkó!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
h3x0r: ahogy nézem elég sok sorozatot követsz egyszerre. Az a kérdésem, hogy mindegyiket egyformán tudod kedvelni, milyen rendszerességgel nézel egy-egy sorozatot, mik a sorozatválasztási szempontjaid, stb. Csak kíváncsiságból, nem támadásnak szánom

"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Kaszat kapott a Raising Hope
Nem nagy meglepetes, regebben se volt nagy a nezettsege, de azzal hogy atraktak pentekre, megjobban lecsokkent.
Nezi meg valaki rajtam kivul?
Az elso 3 evad tetszett, igazi feelgood sorozat volt, neha jo poenokkal. Az utolso evadbol eddig 5 reszt lattam, de elegge unalmas volt mindegyik. Valoszinuleg par reszen belul elkaszalom en is.
Nem nagy meglepetes, regebben se volt nagy a nezettsege, de azzal hogy atraktak pentekre, megjobban lecsokkent.
Nezi meg valaki rajtam kivul?
Az elso 3 evad tetszett, igazi feelgood sorozat volt, neha jo poenokkal. Az utolso evadbol eddig 5 reszt lattam, de elegge unalmas volt mindegyik. Valoszinuleg par reszen belul elkaszalom en is.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Idén ez is ígéretes sorozatnak tűnik. Alfonso Cuarón rendezésében.
Az első rész már lement. Inkább nézzetek, újakat, mint még egy ilyen TWD rész....
Bár szerintem a helyén kezelve a sorozat egy jó erős 6-osként nem okoz meglepetéseket, és teljesen vállalható ez a lelkizés is, ami most megy.
Believe promo
Az első rész már lement. Inkább nézzetek, újakat, mint még egy ilyen TWD rész....

Believe promo
- h3x0r
Ha mar Game of Thrones...
A Terra Nova hatalmas bukas volt. Rengeteg penzt beleoltek, maga az otlet is egyedi volt, viszont nem tudtak irni nekik egy normalis forgatokonyvet. Ennel sokkal tobbet ki lehetett volna hozni a tortenetbol..És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film.
TWD: Sorozatjunkie-n olvastam par velemenyt a TWD-rol
4x12Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!4×12 éppen most fejeztem be. 10/1 volt a rész. Gyakorlatilag megöltek benne 10 járkálót a szokásos módon. Ez kb 5perc volt. A maradék 40 percben csak beszélgettek, semmi a ég adta világon nem történt. Remélem a 13 jobb lesz.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem meg jó volt a mostani TWD rész.
True Detective felirat elkészült.
http://www.feliratok.info/
http://www.feliratok.info/
Akkor mi a gecis bugyinak nézed?komolyan agyfaszt kapok a twd-től. semmi nem történik.

Én anno amúgy kaszáltam asszem a 4. résznél, dögunalom.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
80-as, 90-es évekbeli rajzfilmek amikből sikeres filmek lehetnének (és hogy miért működnének)
Dino-Riders (Dinólovagok) címűt néztem (fogalmam sincsen már, hogy mi adta), de imádtam a dinós mivolta miatt. És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film. Volt egy Őslények kalandorai USA és UK verzió, de ezek nem tetszettek (átlagosak voltak, USA-s verzió asszem csak 1 évadot élt meg).
Gargoyles volt a másik amit néztem akkoriban. Bár magyar adó nem adta, de a Super RTL-en németül ment ez is. 10x éve valamire/valakitől kaptam is egy 20-30 cm-s figurát belőle!
Persze van egy másik oldala is ennek, amikor gyerekkorunk klasszikusait tönkreteszik azzal, hogy filmeket készítenek belőle. A már Remy által említett Dragon Ball filmet páran asszem már ismerik (kuka), szerintem a Hupikék törpikék, Maci Laci, Alvin és a Mókusok trió is hasonlóan gagyi. Illetve a Garfield, Az utolsó léghajlító, Flinstone család, stb, stb.
Dino-Riders (Dinólovagok) címűt néztem (fogalmam sincsen már, hogy mi adta), de imádtam a dinós mivolta miatt. És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film. Volt egy Őslények kalandorai USA és UK verzió, de ezek nem tetszettek (átlagosak voltak, USA-s verzió asszem csak 1 évadot élt meg).
Gargoyles volt a másik amit néztem akkoriban. Bár magyar adó nem adta, de a Super RTL-en németül ment ez is. 10x éve valamire/valakitől kaptam is egy 20-30 cm-s figurát belőle!

Persze van egy másik oldala is ennek, amikor gyerekkorunk klasszikusait tönkreteszik azzal, hogy filmeket készítenek belőle. A már Remy által említett Dragon Ball filmet páran asszem már ismerik (kuka), szerintem a Hupikék törpikék, Maci Laci, Alvin és a Mókusok trió is hasonlóan gagyi. Illetve a Garfield, Az utolsó léghajlító, Flinstone család, stb, stb.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor ide is írom Réj. Ez spoiler. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Honnan kellene valakinek tudnia, aki esetleg most kezdni nézni A SWCW-t, hogy Maul életben van? Hol volt rá utalás? A sorozat egyik legizgalmasabb pontja volt, amikor megjelent... de nem spoiler mi? Áhhh.Anis írta:azért minden nem spoiler ám. semmi konkrétumot nem írtam le.
Szerencsére kevés ember kezdi most a sorozatot, de én csak arra próbáltam rámutatni, hogy figyelj már, mert ha mondjuk Arrownál csinálsz ilyet, szerintem nem venné senki jó néven.

- ateeemadrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért van pofájuk, ez már sorban vagy a 4. rész volt, ahol semmi különösebb nem történt, persze az előző heti részhez képest már jobb volt. az valami szar tinidráma volt, vagy nemtudom.
ezt az évadot már megnézem, de ha a vége is hasonlóan szar lesz, lehet hagyom.
ja, bepótoltam a hannibal és a vikings részeket, egyelőre rohadt jó mind2, remélem tartják a színvonalat.

ezt az évadot már megnézem, de ha a vége is hasonlóan szar lesz, lehet hagyom.
ja, bepótoltam a hannibal és a vikings részeket, egyelőre rohadt jó mind2, remélem tartják a színvonalat.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként beth-tel mi történt? ki vitte el kocsival? remélem nem tűnik el végleg a sorozatból, nagyon bírom őt. daryl-lel jó párost alkottak

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
komolyan agyfaszt kapok a twd-től. semmi nem történik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenki csak megy és megy és nem tudják mit akarnak. egyedül az volt király mikor darylt megtámadták. 3 rész maradt remélem most már tényleg kihasználják. Mert IMDB-n azt láttam meg véletlenül hogy a köv évad elején mindenki Washington DC-be megy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenki csak megy és megy és nem tudják mit akarnak. egyedül az volt király mikor darylt megtámadták. 3 rész maradt remélem most már tényleg kihasználják. Mert IMDB-n azt láttam meg véletlenül hogy a köv évad elején mindenki Washington DC-be megy.
halálomig madridista leszek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
True Detective évadzárója remek volt, mint ahogyan az egész évad is, spoileresen csak annyit, hogy: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon sok elvarratlan szál maradt, én optimistán nézek a 2. évadra
Amikor Rust ment scarface után, az a jelenet annyira feszült volt...zseniális.

House of Cards SE2E5
Gyengébb volt, mint az eddigiek, amolyan "átvezető" rész a komolyabb események felé - mindenesetre kíváncsi leszek, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Feng perverzióját hogyan fogja Frank kihasználni. Már előre várom a szövegét.
Gyengébb volt, mint az eddigiek, amolyan "átvezető" rész a komolyabb események felé - mindenesetre kíváncsi leszek, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Feng perverzióját hogyan fogja Frank kihasználni. Már előre várom a szövegét.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gilf.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet, hogy ő is hozzájárul majd a finálé eseményéhez, amit ugye láttunk az első rész elején. de valamilyen formában térjen vissza, jó karakter és egész jóra is sminkelikFaust írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem fogja vacsiként végezni, vagy ha igen, akkor egyszer csak betoppan az évad végefelé a legváratlanabb pillanatban. Huhuuu.

Nem illik.