És én ezt alá is írnám, ha lehetne... Csatárt is valami fiatal feltörekvőt kéne. Igazán találhatnának valami kis csillagot Dél-Amerikában aki technikás és tökös gyerek, akiből lesz is valaki... Benzema mögé padra fölös lenne venni 50-60-70 milláért játékost.
Ad1: Nem hiszem, hogy Benzema mögé egy fiatal feltörekvő gyerek kell. Itt van fiatal és feltörekvőnek Illara, Jesé, Isco őket kellene nyomni, nem melléjük hozni még egy hasonló cipőben járót.
Ad2: Benzemának baromi sokat kell dolgoznia, hogy kijavítsa az elmúlt 4 és fél év hülyeségeit. Én még most is hoznék egy Suarezt szó nélkül, még ha ez Benzema eladását is jelentené. Én egyszerűen nem bízom az emberünkben hosszú távon. Most megint egy jó szériája van, de én nem venném tutira, hogy nem fog még tavasszal visszaesni. Talán Pogba sürgősebb, mint Suarez, de ha beleférne a zsákba, jönne ő is (vagy ha Pogba idén még nem, akkor meg Suarez tuti befutó lenne). Rajta kívül még Aguerot hoznám, ha lehetne, mást viszont nem, mert a kettejükön kívül nincs olyan csatár, aki Benzemánál jobb (Falcao ugye kétséges a sérülése miatt, Ibra meg már így is 30-on túl van).
Viszont ez a csatárkérdés érdekes lesz, mert ha Benzema formája visszaesik a szezon végére, akkor nem tartom elképzelhetetlennek, hogy mégiscsak Suárez/Agüero felé hajlotok majd.
Jól van, nem csak én látom így.
Azok reális árak voltak. Higuaín azért egy elismert támadó a világon
Ez így van. Khediráért is teljesen reális lenne egy 35-40 millás ár vagy akár még több, ha már Pogba 60-nál kezdődik. Csak hát ugyebár jól esik hangoztatni, hogy bepaliztuk az Arsenalt meg a Napolit, csak sokan azt felejtik el, ha ez bepalizás volt, akkor minket évente 2x-3x bepaliznak...