Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 11., kedd 17:15

Hatalmas volt a True Detective utolsó rész, egyben az egész évad :salute:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a carcosás jelenet, OMG!!! zseniális. Feszültség 100%

A héten megpróbálom újrázni az egészet, mert ezt nem elég egyszer látni. :salute:

A teljes Flash szerkó!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 11., kedd 16:51

h3x0r: ahogy nézem elég sok sorozatot követsz egyszerre. Az a kérdésem, hogy mindegyiket egyformán tudod kedvelni, milyen rendszerességgel nézel egy-egy sorozatot, mik a sorozatválasztási szempontjaid, stb. Csak kíváncsiságból, nem támadásnak szánom :)
"And my heart will leave you never."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 11., kedd 16:12

Kaszat kapott a Raising Hope
Nem nagy meglepetes, regebben se volt nagy a nezettsege, de azzal hogy atraktak pentekre, megjobban lecsokkent.
Nezi meg valaki rajtam kivul?
Az elso 3 evad tetszett, igazi feelgood sorozat volt, neha jo poenokkal. Az utolso evadbol eddig 5 reszt lattam, de elegge unalmas volt mindegyik. Valoszinuleg par reszen belul elkaszalom en is.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. március 11., kedd 13:43

Idén ez is ígéretes sorozatnak tűnik. Alfonso Cuarón rendezésében.
Az első rész már lement. Inkább nézzetek, újakat, mint még egy ilyen TWD rész.... :D Bár szerintem a helyén kezelve a sorozat egy jó erős 6-osként nem okoz meglepetéseket, és teljesen vállalható ez a lelkizés is, ami most megy.

Believe promo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 11., kedd 1:07

GT37 írta:Game of Thrones Season 4 Premiere Countdown

Nincs már olyan messze. :D
Ha mar Game of Thrones...
És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film.
A Terra Nova hatalmas bukas volt. Rengeteg penzt beleoltek, maga az otlet is egyedi volt, viszont nem tudtak irni nekik egy normalis forgatokonyvet. Ennel sokkal tobbet ki lehetett volna hozni a tortenetbol..

TWD: Sorozatjunkie-n olvastam par velemenyt a TWD-rol
4x12Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!4×12 éppen most fejeztem be. 10/1 volt a rész. Gyakorlatilag megöltek benne 10 járkálót a szokásos módon. Ez kb 5perc volt. A maradék 40 percben csak beszélgettek, semmi a ég adta világon nem történt. Remélem a 13 jobb lesz.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. március 11., kedd 0:18

Szerintem meg jó volt a mostani TWD rész.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 11., kedd 0:16

True Detective felirat elkészült.
http://www.feliratok.info/

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. március 10., hétfő 22:02

komolyan agyfaszt kapok a twd-től. semmi nem történik.
Akkor mi a gecis bugyinak nézed? :lol: Amúgy ez vonatkozik mindenkire, mást sem hallok csak hogy a twd ilyen szar olyan szar mégis mindenki nézi. Nem értem...

Én anno amúgy kaszáltam asszem a 4. résznél, dögunalom.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 10., hétfő 20:36

80-as, 90-es évekbeli rajzfilmek amikből sikeres filmek lehetnének (és hogy miért működnének)
Dino-Riders (Dinólovagok) címűt néztem (fogalmam sincsen már, hogy mi adta), de imádtam a dinós mivolta miatt. És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film. Volt egy Őslények kalandorai USA és UK verzió, de ezek nem tetszettek (átlagosak voltak, USA-s verzió asszem csak 1 évadot élt meg).
Gargoyles volt a másik amit néztem akkoriban. Bár magyar adó nem adta, de a Super RTL-en németül ment ez is. 10x éve valamire/valakitől kaptam is egy 20-30 cm-s figurát belőle! :mrgreen:

Persze van egy másik oldala is ennek, amikor gyerekkorunk klasszikusait tönkreteszik azzal, hogy filmeket készítenek belőle. A már Remy által említett Dragon Ball filmet páran asszem már ismerik (kuka), szerintem a Hupikék törpikék, Maci Laci, Alvin és a Mókusok trió is hasonlóan gagyi. Illetve a Garfield, Az utolsó léghajlító, Flinstone család, stb, stb.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 10., hétfő 18:38

Game of Thrones Season 4 Premiere Countdown

Nincs már olyan messze. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 10., hétfő 17:38

Anis írta:azért minden nem spoiler ám. semmi konkrétumot nem írtam le.
Akkor ide is írom Réj. Ez spoiler. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Honnan kellene valakinek tudnia, aki esetleg most kezdni nézni A SWCW-t, hogy Maul életben van? Hol volt rá utalás? A sorozat egyik legizgalmasabb pontja volt, amikor megjelent... de nem spoiler mi? Áhhh.

Szerencsére kevés ember kezdi most a sorozatot, de én csak arra próbáltam rámutatni, hogy figyelj már, mert ha mondjuk Arrownál csinálsz ilyet, szerintem nem venné senki jó néven. :)

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 10., hétfő 17:16

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért van pofájuk, ez már sorban vagy a 4. rész volt, ahol semmi különösebb nem történt, persze az előző heti részhez képest már jobb volt. az valami szar tinidráma volt, vagy nemtudom. :lol:
ezt az évadot már megnézem, de ha a vége is hasonlóan szar lesz, lehet hagyom.

ja, bepótoltam a hannibal és a vikings részeket, egyelőre rohadt jó mind2, remélem tartják a színvonalat. :)

petko

HozzászólásSzerző: petko » 2014. március 10., hétfő 17:07

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként beth-tel mi történt? ki vitte el kocsival? remélem nem tűnik el végleg a sorozatból, nagyon bírom őt. daryl-lel jó párost alkottak :mrgreen:

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. március 10., hétfő 17:00

komolyan agyfaszt kapok a twd-től. semmi nem történik.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenki csak megy és megy és nem tudják mit akarnak. egyedül az volt király mikor darylt megtámadták. 3 rész maradt remélem most már tényleg kihasználják. Mert IMDB-n azt láttam meg véletlenül hogy a köv évad elején mindenki Washington DC-be megy.
halálomig madridista leszek

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 10., hétfő 16:11

True Detective évadzárója remek volt, mint ahogyan az egész évad is, spoileresen csak annyit, hogy: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon sok elvarratlan szál maradt, én optimistán nézek a 2. évadra :D Amikor Rust ment scarface után, az a jelenet annyira feszült volt...zseniális.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. március 10., hétfő 15:00

House of Cards SE2E5

Gyengébb volt, mint az eddigiek, amolyan "átvezető" rész a komolyabb események felé - mindenesetre kíváncsi leszek, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Feng perverzióját hogyan fogja Frank kihasználni. Már előre várom a szövegét. :mrgreen:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. március 10., hétfő 13:24

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gilf. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 10., hétfő 12:40

Faust írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem fogja vacsiként végezni, vagy ha igen, akkor egyszer csak betoppan az évad végefelé a legváratlanabb pillanatban. Huhuuu. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet, hogy ő is hozzájárul majd a finálé eseményéhez, amit ugye láttunk az első rész elején. de valamilyen formában térjen vissza, jó karakter és egész jóra is sminkelik :D
Nem illik.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. március 10., hétfő 12:35

Zsombor írta:Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ismét egy nagyszerű rész, még betegebb mint az előző. :D Kíváncsi vagyok Scully ügynök mikor végzi Mikkelsen vacsorájaként. :lol:
Nekem is nagyon tetszett, Mikkelsen is egyre jobban ficánkol a karakterében. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem fogja vacsiként végezni, vagy ha igen, akkor egyszer csak betoppan az évad végefelé a legváratlanabb pillanatban. Huhuuu. :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 10., hétfő 11:54

True detective

Vége :(

Spoiler, ne olvassátok ha még nem láttátok:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye az utolsó rész előtte jóformán a puskaport, így már csak az utolsó rész maradt, hogy teljesen lezárja és világossá tegye az ügyet.

Gondoltam/tuk, hogy valaki meghal, de szerencsére nem történt ez meg, bár illettvolna a sorozat eddigi menetébe.

Remélem a következő még jobb lesz. Számomra a közepén, 4-5-6. rész táján Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a motoros banda stb. részeknél kissé leült, és csak néztem, nem igazán érdekelt, de szerencsére felpörgött ismét.
"And my heart will leave you never."

Vissza: