Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Kaszat kapott a Raising Hope
Nem nagy meglepetes, regebben se volt nagy a nezettsege, de azzal hogy atraktak pentekre, megjobban lecsokkent.
Nezi meg valaki rajtam kivul?
Az elso 3 evad tetszett, igazi feelgood sorozat volt, neha jo poenokkal. Az utolso evadbol eddig 5 reszt lattam, de elegge unalmas volt mindegyik. Valoszinuleg par reszen belul elkaszalom en is.
Nem nagy meglepetes, regebben se volt nagy a nezettsege, de azzal hogy atraktak pentekre, megjobban lecsokkent.
Nezi meg valaki rajtam kivul?
Az elso 3 evad tetszett, igazi feelgood sorozat volt, neha jo poenokkal. Az utolso evadbol eddig 5 reszt lattam, de elegge unalmas volt mindegyik. Valoszinuleg par reszen belul elkaszalom en is.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Idén ez is ígéretes sorozatnak tűnik. Alfonso Cuarón rendezésében.
Az első rész már lement. Inkább nézzetek, újakat, mint még egy ilyen TWD rész....
Bár szerintem a helyén kezelve a sorozat egy jó erős 6-osként nem okoz meglepetéseket, és teljesen vállalható ez a lelkizés is, ami most megy.
Believe promo
Az első rész már lement. Inkább nézzetek, újakat, mint még egy ilyen TWD rész....

Believe promo
- h3x0r
Ha mar Game of Thrones...
A Terra Nova hatalmas bukas volt. Rengeteg penzt beleoltek, maga az otlet is egyedi volt, viszont nem tudtak irni nekik egy normalis forgatokonyvet. Ennel sokkal tobbet ki lehetett volna hozni a tortenetbol..És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film.
TWD: Sorozatjunkie-n olvastam par velemenyt a TWD-rol
4x12Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!4×12 éppen most fejeztem be. 10/1 volt a rész. Gyakorlatilag megöltek benne 10 járkálót a szokásos módon. Ez kb 5perc volt. A maradék 40 percben csak beszélgettek, semmi a ég adta világon nem történt. Remélem a 13 jobb lesz.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem meg jó volt a mostani TWD rész.
True Detective felirat elkészült.
http://www.feliratok.info/
http://www.feliratok.info/
Akkor mi a gecis bugyinak nézed?komolyan agyfaszt kapok a twd-től. semmi nem történik.

Én anno amúgy kaszáltam asszem a 4. résznél, dögunalom.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
80-as, 90-es évekbeli rajzfilmek amikből sikeres filmek lehetnének (és hogy miért működnének)
Dino-Riders (Dinólovagok) címűt néztem (fogalmam sincsen már, hogy mi adta), de imádtam a dinós mivolta miatt. És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film. Volt egy Őslények kalandorai USA és UK verzió, de ezek nem tetszettek (átlagosak voltak, USA-s verzió asszem csak 1 évadot élt meg).
Gargoyles volt a másik amit néztem akkoriban. Bár magyar adó nem adta, de a Super RTL-en németül ment ez is. 10x éve valamire/valakitől kaptam is egy 20-30 cm-s figurát belőle!
Persze van egy másik oldala is ennek, amikor gyerekkorunk klasszikusait tönkreteszik azzal, hogy filmeket készítenek belőle. A már Remy által említett Dragon Ball filmet páran asszem már ismerik (kuka), szerintem a Hupikék törpikék, Maci Laci, Alvin és a Mókusok trió is hasonlóan gagyi. Illetve a Garfield, Az utolsó léghajlító, Flinstone család, stb, stb.
Dino-Riders (Dinólovagok) címűt néztem (fogalmam sincsen már, hogy mi adta), de imádtam a dinós mivolta miatt. És a Terra Nova sajnálatos kaszája miatt nem nagyon van manapság dinós sorozat/film. Volt egy Őslények kalandorai USA és UK verzió, de ezek nem tetszettek (átlagosak voltak, USA-s verzió asszem csak 1 évadot élt meg).
Gargoyles volt a másik amit néztem akkoriban. Bár magyar adó nem adta, de a Super RTL-en németül ment ez is. 10x éve valamire/valakitől kaptam is egy 20-30 cm-s figurát belőle!

Persze van egy másik oldala is ennek, amikor gyerekkorunk klasszikusait tönkreteszik azzal, hogy filmeket készítenek belőle. A már Remy által említett Dragon Ball filmet páran asszem már ismerik (kuka), szerintem a Hupikék törpikék, Maci Laci, Alvin és a Mókusok trió is hasonlóan gagyi. Illetve a Garfield, Az utolsó léghajlító, Flinstone család, stb, stb.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor ide is írom Réj. Ez spoiler. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Honnan kellene valakinek tudnia, aki esetleg most kezdni nézni A SWCW-t, hogy Maul életben van? Hol volt rá utalás? A sorozat egyik legizgalmasabb pontja volt, amikor megjelent... de nem spoiler mi? Áhhh.Anis írta:azért minden nem spoiler ám. semmi konkrétumot nem írtam le.
Szerencsére kevés ember kezdi most a sorozatot, de én csak arra próbáltam rámutatni, hogy figyelj már, mert ha mondjuk Arrownál csinálsz ilyet, szerintem nem venné senki jó néven.

- ateeemadrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért van pofájuk, ez már sorban vagy a 4. rész volt, ahol semmi különösebb nem történt, persze az előző heti részhez képest már jobb volt. az valami szar tinidráma volt, vagy nemtudom.
ezt az évadot már megnézem, de ha a vége is hasonlóan szar lesz, lehet hagyom.
ja, bepótoltam a hannibal és a vikings részeket, egyelőre rohadt jó mind2, remélem tartják a színvonalat.

ezt az évadot már megnézem, de ha a vége is hasonlóan szar lesz, lehet hagyom.
ja, bepótoltam a hannibal és a vikings részeket, egyelőre rohadt jó mind2, remélem tartják a színvonalat.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként beth-tel mi történt? ki vitte el kocsival? remélem nem tűnik el végleg a sorozatból, nagyon bírom őt. daryl-lel jó párost alkottak

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
komolyan agyfaszt kapok a twd-től. semmi nem történik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenki csak megy és megy és nem tudják mit akarnak. egyedül az volt király mikor darylt megtámadták. 3 rész maradt remélem most már tényleg kihasználják. Mert IMDB-n azt láttam meg véletlenül hogy a köv évad elején mindenki Washington DC-be megy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenki csak megy és megy és nem tudják mit akarnak. egyedül az volt király mikor darylt megtámadták. 3 rész maradt remélem most már tényleg kihasználják. Mert IMDB-n azt láttam meg véletlenül hogy a köv évad elején mindenki Washington DC-be megy.
halálomig madridista leszek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
True Detective évadzárója remek volt, mint ahogyan az egész évad is, spoileresen csak annyit, hogy: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon sok elvarratlan szál maradt, én optimistán nézek a 2. évadra
Amikor Rust ment scarface után, az a jelenet annyira feszült volt...zseniális.

House of Cards SE2E5
Gyengébb volt, mint az eddigiek, amolyan "átvezető" rész a komolyabb események felé - mindenesetre kíváncsi leszek, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Feng perverzióját hogyan fogja Frank kihasználni. Már előre várom a szövegét.
Gyengébb volt, mint az eddigiek, amolyan "átvezető" rész a komolyabb események felé - mindenesetre kíváncsi leszek, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Feng perverzióját hogyan fogja Frank kihasználni. Már előre várom a szövegét.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gilf.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet, hogy ő is hozzájárul majd a finálé eseményéhez, amit ugye láttunk az első rész elején. de valamilyen formában térjen vissza, jó karakter és egész jóra is sminkelikFaust írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem fogja vacsiként végezni, vagy ha igen, akkor egyszer csak betoppan az évad végefelé a legváratlanabb pillanatban. Huhuuu.

Nem illik.
Nekem is nagyon tetszett, Mikkelsen is egyre jobban ficánkol a karakterében.Zsombor írta:Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ismét egy nagyszerű rész, még betegebb mint az előző.Kíváncsi vagyok Scully ügynök mikor végzi Mikkelsen vacsorájaként.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem fogja vacsiként végezni, vagy ha igen, akkor egyszer csak betoppan az évad végefelé a legváratlanabb pillanatban. Huhuuu.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
True detective
Vége
Spoiler, ne olvassátok ha még nem láttátok:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye az utolsó rész előtte jóformán a puskaport, így már csak az utolsó rész maradt, hogy teljesen lezárja és világossá tegye az ügyet.
Gondoltam/tuk, hogy valaki meghal, de szerencsére nem történt ez meg, bár illettvolna a sorozat eddigi menetébe.
Remélem a következő még jobb lesz. Számomra a közepén, 4-5-6. rész táján Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a motoros banda stb. részeknél kissé leült, és csak néztem, nem igazán érdekelt, de szerencsére felpörgött ismét.
Vége

Spoiler, ne olvassátok ha még nem láttátok:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye az utolsó rész előtte jóformán a puskaport, így már csak az utolsó rész maradt, hogy teljesen lezárja és világossá tegye az ügyet.
Gondoltam/tuk, hogy valaki meghal, de szerencsére nem történt ez meg, bár illettvolna a sorozat eddigi menetébe.
Remélem a következő még jobb lesz. Számomra a közepén, 4-5-6. rész táján Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a motoros banda stb. részeknél kissé leült, és csak néztem, nem igazán érdekelt, de szerencsére felpörgött ismét.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd egy pár soros TWD spoiler jöhet, aki úgy érzi, hogy írna róla. Köszi
Anis, te meg ne pattogj privát üzenetben, hanem próbáld felfogni a spoiler fogalmát. Ha nem megy, akkor rakjál mindent abba vagy ne írjál. Utóbbi erősen ajánlott.
Anis, te meg ne pattogj privát üzenetben, hanem próbáld felfogni a spoiler fogalmát. Ha nem megy, akkor rakjál mindent abba vagy ne írjál. Utóbbi erősen ajánlott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Márcsak 4(5) rész van a HIMYM-ből...9 évig futott azért...
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok az utolsó duplarészes lezárásra Március 31.-én...
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok az utolsó duplarészes lezárásra Március 31.-én...

"If you don't like your destiny, don't accept it."