És én ezt alá is írnám, ha lehetne... Csatárt is valami fiatal feltörekvőt kéne. Igazán találhatnának valami kis csillagot Dél-Amerikában aki technikás és tökös gyerek, akiből lesz is valaki... Benzema mögé padra fölös lenne venni 50-60-70 milláért játékost.madridronie írta:A spanyol ABC szerint 3 erősítés, változás várható a keretben a nyáron; egy bal bekk (A. Moreno), egy középpályás (Pogba) és egy csatár Benzema mögé!

Lenne egy: Casillas/Lopez,Carvajal/Arbeloa,Varane/Pepe,Ramos/Nacho,Marcelo/Moreno,Modric/Khedira,Alonso/Illarra,Pogba/DM,Bale,CR,Jesé,Isco,Benzema és egy feltörekvő
Coentrao,Morata,Casemiro eladásából pedig jöhetne be kb 50-60 misi

Pedig megpróbáljuk... Ez majdnem biztos.CS0ki írta:Akkor ne hozzuk el...

Nekem is nagyon tetszett! Amit sajnáltam a cikk elolvasása után, hogy kár azért az emberért aki tavaly januárban elhunyt balesetben, mert ahogyan Clement beszélt róla, biztos vagyok benne, hogy nagy hasznunkra lett volnad.gergo írta:Köszi!Örültem hogy rátaláltam, fordítani is egy élmény volt. Remélem rábukkanunk még hasonló gyöngyszemekre a jövőben is, mert tényleg kicsit közelebb kerül a csapat az ember szívéhez egy-egy ilyen cikk elolvasása után
![]()