Szóval itt az ajtó ablak ziccer ,hogy helyre állítsuk a világ rendjét, ha elbénázzuk meg is érdemeljük.
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyetértek, az a korszak amit most temetnek már 2012-ben véget ért amikor bajnokok lettünk...Az ,hogy csak most realizálódott az emberekben köszönhető a mítosznak is amit maguk körül kialakítottak, részben nekünk is a tavalyi évünk miatt stb stb...Tavalyi barca is ilyen erőt képviselt kb szerintem(legalábbis nem sokkal erősebbet), csak akkor Messi formában volt és mindig befoltozta gyorsan a problémákat a góljaival...A vezetőségük reagált rosszul, most szerintem óriási szarban vannak mert nincs keret a frissítésre, megújúlásra...nyáron max egy khv+Ter stegen és pár ifjonc fér bele, egyszerűen nem fér bele nekik hogy kirakják a kerékkötőket (Xavi és társai)...és akkor még az edző kérdésről nem is beszéltünk+botrányok a klub körül...van itt minden kéremszépen
Szóval itt az ajtó ablak ziccer ,hogy helyre állítsuk a világ rendjét, ha elbénázzuk meg is érdemeljük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én meg azt mondom, hogy a 2011/2012-es szezonban az elbukott bajnoksággal, a Chelsea elleni kieséssel és Guardiola távozásával (a spanyol Kupával a zsebben) már akkor vége volt annak a korszaknak!Igazából én sokkal előbbre predesztináltam ezt a szétesést. Én már azon megvoltam lepődve, hogy a 2011-2012-es szezonra nem értetek el erre a szintre. Ez így elég hosszú regnálás volt, más hasonló csapatok 1-2 év alatt szétestek a nagy sikerek után, ti meg 5 évig húztátok a szétesést, még akkor is, ha tavaly már nagyon nem stimmelt sok minden.
Kb.; a tavalyi Barca már csak a híresen jó kezdésének és a szezon első felének köszönhetően húzhatta be a 2013-as bajnoki serleget! Olyan előnyt adtunk nekik tavaly pár hét alatt, ahonnan már képtelenség volt visszajönni és ami bőven kitartott a szezon végéig; dühítő az az igazság!..és legyünk őszinték, a tavalyi Tito féle bénázás is annak köszönhette a bajnoki címet, hogy a Mou féle Real már ősszel darabjaira hullott...De azt a bajnokságot az erőviszonyok alapján a Real Madridnak kellett volna nyerni.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
-->kifejtenéd?
+ várd meg míg az oldal betölti a twittelők képeit, magukért beszélnek!Kerlon!
Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta.Csak érzi a törődést kicsit
![]()
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Ünnepli itt valaki a triplázást?kiki. írta:de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én nem ünneplek semmit és én soha egy percig nem kérdőjeleztem meg Ancelottit...kiki. írta:Pont ezt akarom mondani, hogy nem olyan szar a helyzet, mint ahogy sokan látják. Majd május végén lehet értékelni, de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást. Főleg hogy nem olyan rég még sírtatok Ancelotti miatt.dzsi91 írta:De rég vártam már ezt
két barcás veszekszik egy madridista fórumon mert a csapatuk egy nagy szar
felbecsülhetetlen.
Valószinüleg bajnokok már nem leszünk, de egy kupa + BL győzelem szezonnal nagyon boldog lennék. Bár a BL-el kapcsolatba néha az az érzésem, hogy itt mindenkinek addig tartanak majd az álmok, ameddig össze nem kerülnek a Bayernnel.
Egyszerűen csak mint minden jóérzésű madridistát örömmel tölt el Xavi értetlen tekintetét nézni hétről hétre
A triplázás még nagyon messze van, de az irány az jó.
A Bayern legyőzhetetlen mítosza meg mármár Barcelonai magasságokban van...A barcánál is ez volt a kulcs,hogy mindenki összeszarta magát, aztán előbb utóbb csak Kiderült ,hogy mint mindenki verhetőek, jó lenne a bajorokkal nem ugyanebbe a hibába esni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Bajnokságra még mindig több sanszotok lehet, mint a BL-re. Bár a City még meglesz. A Bayern meg...jók, nagyon jók, de a Bundesliga ne csapjon be senkit. Egy City ellen sikerült otthon kikapniuk, az Arsenal ellen kellett a piros meg Özil, nem annyira sima az, mint amennyire tűnik.Valószinüleg bajnokok már nem leszünk, de egy kupa + BL győzelem szezonnal nagyon boldog lennék. Bár a BL-el kapcsolatba néha az az érzésem, hogy itt mindenkinek addig tartanak majd az álmok, ameddig össze nem kerülnek a Bayernnel.
Pedig pont olyan szar. No nem a helyezés miatt, a 4 pont még behozható, álltok a kupákban, de a játék, a hozzáállás...na az nem passzol. Ilyen mentalitással mocsok nagy mák kell egy kupához.Pont ezt akarom mondani, hogy nem olyan szar a helyzet, mint ahogy sokan látják
Persze minden relatív, attól függ, hogy mit értesz szar helyzeten
Triplázást meg nem ünneplünk, azért még sokat kell tenni.
Pont ezt akarom mondani, hogy nem olyan szar a helyzet, mint ahogy sokan látják. Majd május végén lehet értékelni, de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást. Főleg hogy nem olyan rég még sírtatok Ancelotti miatt.dzsi91 írta:De rég vártam már ezt
felbecsülhetetlen.
Valószinüleg bajnokok már nem leszünk, de egy kupa + BL győzelem szezonnal nagyon boldog lennék. Bár a BL-el kapcsolatba néha az az érzésem, hogy itt mindenkinek addig tartanak majd az álmok, ameddig össze nem kerülnek a Bayernnel.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
dzsi91 írta:De rég vártam már ezt
felbecsülhetetlen.
max vita,nem veszekedés. (eddig
Géci, ha eladjuk Messit mondjuk 200ért ezt még úgy is necces kihozni...gyerek kicsit megvadult
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Messit meg eladták a PSG-nek?Géci írta:Azért felétek is van sok fifa párti
Stegen
Azpiliqueta, Hummels, Piqué(Bartra), Alba
Busquets(Vidal), Iniesta(Rafinha), Cesc
Neymar, Agüero, Hazard(Sánchez)
Egy ilyen kezdőt szívesen elnéznék jövőre.
Alig álmodott nagyot![]()
![]()
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
De rég vártam már ezt 
felbecsülhetetlen.
felbecsülhetetlen.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért felétek is van sok fifa párti 
Stegen
Alig álmodott nagyot
Stegen
Alig álmodott nagyot
- csababarca
kiki. írta:csaba: Nagyon irritál már, hogy úgy sírsz egész évbe, mint egy kurva. Azt hazudtad, hogy 17 éve vagy Barca szurkoló, de egy olyan évet, ahol március elején van 4 pont hátrányunk, kupadöntősök vagyunk, megnyertük a szuperkupát és a BL-be is lehet, hogy kettös győzelemmel jutunk tovább a végső esélyes City ellen. (Itt azért járójelbe hozzáteszem, hogy szeretnéd elodázni a sörmeghívásodat, mert ennyire tudod tartani a szavad). Te öregem, nemhogy 17 éve, de még 6 éve se vagy Barcás. Mert ha egy ilyen évbe így viselkedsz, akkor a sorfalnál vagy a Getafe elleni 4-0-nál már fejbelőted volna magad.
2 éve sírok már,mert akkor kezdtek végérvényesen látszódni a problémák.
Az,hogy hány éve drukkolok a csapatnak azt lehet jobban tudom nálad
City mint végső esélyes? :
Bocs,de tojok arra,hogy 4 pont a hátrány, meg hogy kupadöntőt játszunk. Vezethetnék 4 ponttal, akkor is gyatra a játék,és alkalmatlanok játszanak a csapatban,engem ez bánt nem más.
kösz a véleményedet egyébként, igazán kulturáltan fogalmaztad meg,így tovább
(Getafe után volt is baja a kezemnek...miután belevertem a falba)
csaba: Nagyon irritál már, hogy úgy sírsz egész évbe, mint egy kurva. Azt hazudtad, hogy 17 éve vagy Barca szurkoló, de egy olyan évet, ahol március elején van 4 pont hátrányunk, kupadöntősök vagyunk, megnyertük a szuperkupát és a BL-be is lehet, hogy kettös győzelemmel jutunk tovább a végső esélyes City ellen. (Itt azért járójelbe hozzáteszem, hogy szeretnéd elodázni a sörmeghívásodat, mert ennyire tudod tartani a szavad). Te öregem, nemhogy 17 éve, de még 6 éve se vagy Barcás. Mert ha egy ilyen évbe így viselkedsz, akkor a sorfalnál vagy a Getafe elleni 4-0-nál már fejbelőted volna magad.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ugyan már, annyi lenne, hogy nem csak Tellót adnánk el a nyáron, hanem Songot is.torjack írta:Onnantól kezdve meg a jövőre nézve azzal jártok a legjobban, ha minél nagyobb lesz a tasli...Talán akkor a vezetőiteknek is leesik a tantusz. Egy bajnoki bronz, egy elvesztett kupadöntő, meg egy BL-kudarc a nyolcaddöntőben elég kijózanító lenne
De egyébként igazad van, éppen emiatt nem is fogom annyira sajnálni, ha bukunk minden fronton, mint egyébként sajnálnám.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
December elején leírtam, hogy nagyon jó lenne, ha már az utolsó 2-3 fordulóban bajnokként futnánk ki a gyepre, sorfalak, stb., mert ha marad ez a trió az élen, és a néhány pontos különbség, akkor akár 3. is lehet a Barcelona, élet-halál harc az utolsó meccsen az ezüstért, de csak álomkategória volt, nem gondoltam volna, hogy ennyit fognak botlani. Be kell húzni az El Clásicót hazai pályán, a névestémkor, és akkor teljesülhet ez is...Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szvsz a clásicóra felpörögtök majd. Az tipikus háromesélyes meccs lesz. De igen, ha a Bernabeuban buktok, akkor bejöhet a folytatásra egy nemtörődöm hozzáállás. Onnantól kezdve az idegenbeli meccseken nem nagyon kell a pontokat számolgatni.Eleve úgy számolok,hogy a klasszikus a tiétek,az meg már 7 pont. szóval simán lehet.
Onnantól kezdve meg a jövőre nézve azzal jártok a legjobban, ha minél nagyobb lesz a tasli...Talán akkor a vezetőiteknek is leesik a tantusz. Egy bajnoki bronz, egy elvesztett kupadöntő, meg egy BL-kudarc a nyolcaddöntőben elég kijózanító lenne
- csababarca
sztem lesz sajnos. Eleve úgy számolok,hogy a klasszikus a tiétek,az meg már 7 pont. szóval simán lehet.ziro4vr írta:azért nem kell túlzásokba esni. fogunk még mi is pontokat hullatni, illetve a klasszikus az mindig más. a labda a mi oldalunkon van, de figyelni kell, szerintem 5-6 pontnál több nem lesz a két csapat közt.csababarca írta: írtam tegnap,ha 10en belül maradunk valahogy,akkor már elégedett leszek
Amúgy vicces,hogy arról volt szó itt pár hete,hogy vajon az AtMa leadja e a meccset nekünk ha úgy adódik...a kérdés mostmár lassan az,hogy mi leadjuk e nekik a meccset...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azért nem kell túlzásokba esni. fogunk még mi is pontokat hullatni, illetve a klasszikus az mindig más. a labda a mi oldalunkon van, de figyelni kell, szerintem 5-6 pontnál több nem lesz a két csapat közt.csababarca írta: írtam tegnap,ha 10en belül maradunk valahogy,akkor már elégedett leszek
Nem illik.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kerlon!
Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta.
Csak érzi a törődést kicsit
Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta.