ez is egy lehetőség.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 18:58
HozzászólásSzerző: madridista siempre » 2013. május 20., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 20., hétfő 18:55
+1 Ez annyira nagy butaság lenne a Real részéről, hogy teljesen kizártnak tartom. Ha mondjuk Carvajal beint, az egy másik szitu, de én remélem, hogy nem.'shutterisland írta:lichsteinert még inkább a lazioban láttam többet, igazi melós szélsőhátvéd.
nem mondom, hogy rossz, vagy hogy nem hasznos egy ilyen játékos, de egy real madridban (főleg a kezdőben) nem tudom elképzelni.
Itt az ideje. Új edző ma még szerintem nem lesz. Majd csak 2 hét múlva. Addig vagy Mou befejezi, vagy Toril...Akkor ma hivatalosan elköszönünk Mourinhotól...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 20., hétfő 18:53
Eladtuk annyiért, illetve ha később eladják, akkor miénk az 50%-a. Ha éppenséggel nekünk adják el, akkor is így van. Mintha átutalnánk nekik 20 milliót, ők meg visszautalnak 10-et.Garay nekünk nem olcsóbb? 5,5 fizettek anno nekünk. Vagy szokásos rossz üzlet?
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 18:49
Hogyhogy nem 200 millio font?mohaola írta:kivásárlási ára 60 millió euró lesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 20., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 20., hétfő 18:45
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 20., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 20., hétfő 18:12
Akkor én holnap nem kell suliba menyjekMonkey írta:Bejelentik Mourinho szerződészhoszabítását!MA ESTE 20:00 órától a Real Madridnál, Florentino Pérez elnök sajtótájékoztatót tart.
Az eseményt élőben követhetitek a Real Madrid hivatalos honlapján: http://www.realmadrid.com
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 20., hétfő 17:51
az a baj, h a Juve is ebben gondolkodik. Szerintuk is konnyebb lenne megszerezniuk Tevezt mint Higut. Az utobbit kellene vmelyik uj gazdag klubra raeroltetni, mert ugy nezki a Juvesok nagyon dorzsoltek es nem fognak megvenni egy letszam folottive valt jatekost nagypenzert.... es nem fognak adni erte ertelmes playat.(liktestajner nem az)ericco írta:Ami Higuaín pótlását illeti, ha nem sikerül elhozni Neymart (nem fog sikerülni), és egy Agüero szintű csatárt sem, esetleg Bale is beint, akkor mindenképp elgondolkodnék Tevezen. Egy év van hátra a szerződéséből, boldogtalan Manchesterben. Madrid sokkal közelebb áll a kultúrájához, ide talán a család is követné. Nem nagy rizikó, mivel sok pénzt nem kérhet érte a City, és talán maga a játékos is beéri kevesebb fizuval. Képességei megkérdőjelezhetetlenek, ha sikerülne újra rendbe rakni fejben, csak nyerhetünk vele. Ha befürdünk, ez van. Továbbadjuk a Milannak még olcsóbbért, mint vettük és kész. Minimális veszteséggel.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 20., hétfő 17:35
Bejelentik Mourinho szerződészhoszabítását!MA ESTE 20:00 órától a Real Madridnál, Florentino Pérez elnök sajtótájékoztatót tart.
Az eseményt élőben követhetitek a Real Madrid hivatalos honlapján: www.realmadrid.com
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 20., hétfő 17:34
Pérez papa ma este 8-kor sajtótájékoztatót ad.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 20., hétfő 17:32
Nagy valószinűséggel ő elmegy Monacoba,és azt a fizetést,amit a hercegségben,azt itt nem igen tudnák neki garantálni.ericco írta:Ami Higuaín pótlását illeti, ha nem sikerül elhozni Neymart (nem fog sikerülni), és egy Agüero szintű csatárt sem, esetleg Bale is beint, akkor mindenképp elgondolkodnék Tevezen. Egy év van hátra a szerződéséből, boldogtalan Manchesterben. Madrid sokkal közelebb áll a kultúrájához, ide talán a család is követné. Nem nagy rizikó, mivel sok pénzt nem kérhet érte a City, és talán maga a játékos is beéri kevesebb fizuval. Képességei megkérdőjelezhetetlenek, ha sikerülne újra rendbe rakni fejben, csak nyerhetünk vele. Ha befürdünk, ez van. Továbbadjuk a Milannak még olcsóbbért, mint vettük és kész. Minimális veszteséggel.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 20., hétfő 17:17
HozzászólásSzerző: Tarack » 2013. május 20., hétfő 16:10
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 15:55
En azt hallottam hogy monden portugal, vagy portugaliabol igazolt jatekos minimum 30 millioba kerul.GT37 írta:Nem tudom, volt-e már:
Pepe lehet Pellegrini első igazolása a Citynél.![]()
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem