Malaga hatalmasat küzdött és nem játszott rosszul, jár a pacsi nekik!
Meccs embere Di Maria, jól játszott és tanúbizonyságot tett róla h van valami a fejében (
Bale és Xabi Alonso akiknek még jár a pacsi, meg CR-nek a győzelmet érő gólja miatt.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 15., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 15., szombat 21:54
Kicsit kevesebb szerencsét és pontot kívánok nektek. :ĐHolnap hasonló szenvedést fogunk bemutatni mi is az Osasuna ellen.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 15., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 15., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. március 15., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 15., szombat 21:51
Most csak ez számít, semmi más.Mindegy, lényeg a 6 meg a 7 pont, a többit leszarom.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 15., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 10., hétfő 11:44
En is orulok neki hogy arrol megy a tema hogy kit pihentessunk es nem arrol hogy a sok gyenge jatekos kozul kit rakjunk be a kezdobe.tubatibi írta:Örülhetünk, hogy ilyen bő a keretünk.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 10., hétfő 9:30
Az, hogy maradjon a 4 pont fór a Barca előtt szerintem is nagyon fontos, de egy Malaga nem kellene, hogy legyőzhetetlen legyen 2-3 játékos pihentetésével...Isco simán mehetne DM helyett..Bale-t nem pihentetném, menjen neki a játékperc....bár ottvan Jesé is...Alonso is pihenhetne, helyette Illarramendi..vagy Modric helyett...az egyiküket mindenképpen padra ültetném egy kicsit..Hát azért túl sokan ne nagyon hiányozzanak
Ezt meg teljes mértékben adom, nyerjük meg a kupadöntőt és maradjon a 4 pont előny(nyerünk a Malaga ellen és X a Barca ellen).gyébként ha választanom kéne és csak egy Classico-t nyerhetünk a 2-ből akkor azt mondanám legyen a bajnoki x és a kupadöntő Madrid győzelem
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 10., hétfő 9:15
Hát azért túl sokan ne nagyon hiányozzanak, nagyon fontos ,hogy 4 pont (vagy többtubatibi írta:Amúgy gondolom Di Maria is kifogja hagyni a Malaga elleni meccset, a Barca ellen nagy szükség lesz rá.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 10., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 10., hétfő 7:49
Igy van, kellett az ötödik sárga.revolver írta:ramos konkrétan akarta a sárgát, már korábban is ellenfél szabijánál elrúgta a labdát ilyenekRamos szerintem még örült is, hogy besárgult.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 23:18
10 sincs... Egy kutyaütő!Mike írta:még ha hozná ezt az 50 százalékot....Sierra írta:Egyszer hoz egy brilliáns meccset, aztán meg hoz egy ilyet, mint ma...
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 9., vasárnap 23:11
még ha hozná ezt az 50 százalékot....Sierra írta:Egyszer hoz egy brilliáns meccset, aztán meg hoz egy ilyet, mint ma...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 9., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 9., vasárnap 22:53
ramos konkrétan akarta a sárgát, már korábban is ellenfél szabijánál elrúgta a labdát ilyenekRamos szerintem még örült is, hogy besárgult.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 22:37
Én is remélem, hogy semmi baja! Ramos sárga meg ùgy is lett volna, hogy lenullázza magát a classicóra. Állítólag Carvajalnak sincs komoly bajaKerlon írta:Szerintem Varane-nak semmi baja csak óvatosságból hozták le. Ramos sárgája szerintem nem teljesen volt jogos, mert a gyerek akkor is átesik rajta, ha nem rúg oda... Ráadásul labdára ment.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 9., vasárnap 22:35
Ramos szerintem még örült is, hogy besárgult.Kerlon írta:Szerintem Varane-nak semmi baja csak óvatosságból hozták le. Ramos sárgája szerintem nem teljesen volt jogos, mert a gyerek akkor is átesik rajta, ha nem rúg oda... Ráadásul labdára ment.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 9., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 22:22
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem