Messi a főnök mint mindig.Tádám írta:Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudom
Lehet, hogy tényleg ennyire meg van kötve a keze a stílust illetően, vagy az egész egy bullshit.

Egyébként sajnálnám ha elmenne..

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 12., szerda 15:14
Messi a főnök mint mindig.Tádám írta:Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudom
Lehet, hogy tényleg ennyire meg van kötve a keze a stílust illetően, vagy az egész egy bullshit.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. március 12., szerda 15:04
Ja, bár nem tudom most ennek mennyi a valóságalapja. Nem kap elég szabadságot a csapatot illetően.. hát nem tudomfrancois írta:a katalán rádióban elhangzott hirek alapján martino az év végén elhagyja a csapatot.
HozzászólásSzerző: francois » 2014. március 12., szerda 14:46
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. március 11., kedd 21:50
Amit mondasz az teljesen helytálló,meg lehet úszni ezt is mint mindent és ez a Barca esetében is igaz,viszont én baromi naiv vagyok ilyen téren és hiszek abban,hogy az igazságszolgáltatás valamilyen szinten tényleg igazságot szolgáltat majd.R.M.C.F írta:Biztos jobban tudod mint én,de ez nem minden esetben van igy. Vagyis,attól, hogy egy jogi személy neve alatt fut a művelet,avagy jogi személy képzi a tranzakciót,attól még természetes személy (képviselő) jár el,aki elköveti az okirathamisitás vétségét alapból. Aztán,a jogi személy képviseletében,fiktiv szerződés kötése esetén,a szerződés semmis,de a pénzügyi tranzakció már lehet sikkasztás vagy hűtlen kezelés vagy mi a bánat a neve..... ami szintén büntethető ha igazolható.Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
Az adócsalás pedig addig nem az, amig meg nem állapitják...ha eljárás indul,és a barca az eljárás határozatra emelése előtt(ami kb 30/60 nap min) az adóhiányt bevallja,akkor már nem adócsaló,csak elkerülte a figyelmét az adófizetés,ez pedig hivatalosan is korrigálható,önrevizió formájában és nem büntethető.
Lehetne ott fogás....de nem lesz,a barca mögött az unicef és a fél világ.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 11., kedd 21:00
Biztos jobban tudod mint én,de ez nem minden esetben van igy. Vagyis,attól, hogy egy jogi személy neve alatt fut a művelet,avagy jogi személy képzi a tranzakciót,attól még természetes személy (képviselő) jár el,aki elköveti az okirathamisitás vétségét alapból. Aztán,a jogi személy képviseletében,fiktiv szerződés kötése esetén,a szerződés semmis,de a pénzügyi tranzakció már lehet sikkasztás vagy hűtlen kezelés vagy mi a bánat a neve..... ami szintén büntethető ha igazolható.Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása(de ezen belül igazából olyan kevés a lehetőség,hogy az én szememben ez nem is igazi szankció). Szóval ezek közül a lehetőségek közül a pénzbírság a legjobb,amit hozhatnak,mert nyilván azért azt senki sem akarja,hogy felszámolják a Barcelonát.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 11., kedd 19:28
Mint mondtam a 3 fronton zajló és különálló eljárások (3 db. --> 1. Barca, mint jogi személy ellen adócsalás, 2. Rosell és bandája, mint természetes személyek ellen fiktív szerződések, hűtlen kezelés miatt a spanyol bíróságok előtt, 3. Neymar apja ellen minden miattRosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent.
Így van, ez a max.!Bíróságtól pedig ebben az esetben szerintem nem érdemes várni súlyosabb szankciót a pénzbüntetésnél,mert jogi személlyel szemben csak 3 opció van: pénzbírság,a jogi személy megszüntetése,vagy a tevékenységének korlátozása
Pontosan, de amíg nem érkezik be hozzájuk panasz, feljelentés ők ugyan hivatalból nem fognak eljárni!ha kizárják őket egy vagy több átigazolási szezonból,de ilyen dolgokban a FIFA vagy az UEFA kellene,hogy döntsön és vizsgálatot indítson,akik eddig láthatóan nem nagyon foglalkoztak az üggyel, és sajnos szerintem már nem is fognak semmit tenni.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. március 11., kedd 18:49
Jogi szempontból is érdekes ez a történet és nincs könnyű dolga a spanyol igazságszolgáltatásnak,mert itt most jogi személyek ellen folyik eljárás és ezért kap a Barcelona büntetést (jogi személyként) és ezért néz ki úgy,hogy Rosell megússza a dolgot,pedig szerintem a spanyol törvények is lehetővé tennék,hogy jogi személy képviselője(elnök,ilyen-olyan igazgatók stb.) ellen is lehessen eljárni.Szépen lezárják a kis sztorit, tejelnek, mint a jóllakott csorda, de nem megy senki börtönbe, nem lesznek egyéb szankciók. Pedig ezt több ember, több érdekcsoport követte el, nem tudom, hogy kimeríti-e a szervezetbűnözés fogalmát (szerintem nem, de azért arra hajaz a dolog), ez elég komoly bűncselekmény volt a maga nemében, és pár millás bírság meg egy papíron létező "bűnösök" bélyeg igazából semmi nagy következményt nem von maga után. Félreértés ne essék, én nem a Barca első osztályból kizárását akarom, de valami szankciót csak kapjon már maga a klub is a pénzbírságon kívül, mert ez így vicc kategória. Rosellt csukják le, vagy kapjon felfüggesztettet, vagy tiltsák el a hasonló feladatvállalástól (Neymar papát dettó), mert ebben a formában az a tény, hogy bűnösök az semmit nem jelent.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 11., kedd 18:07
Szerintem itt max a legelvakultabb barca drukkerek hitték azt, hogy legális volt.Banana Joe; a legfrissebb hírek szerint a Barca elkezdett takarítani Neymar és az apja után; a katalánok célja egyezségre jutni az ügyészséggel (ennek első lépése volt a megkésett tejelés 13,5 milla értékben az adóhatóság felé) megelőzve ezzel a Neymar család ellen irányuló esetleges eljárásokat, szankciókat, büntetéseket is e tekintetben; amennyiben az ügyvédeik sikerrel járnak, a katalán klubbal, mint jogi személlyel szemben adócsalás ügyében az eljárást is lezárná a Legfelsőbb Bíróság, persze az ítélet ettől függetlenül ott virítana feketén-fehéren, miszerint bűnösök voltak
. Mindez persze nem érinti a Rosell és bandája (Spo.), valamint a brazil hatóságok előtt folyó eljárásokat Neymar papával szemben (Santos + DIS részéről), mivel azok ettől függetlenül továbbra is folytatódnak! Mindenesetre az El País szerint az egyezségi kísérlet keretében a Barca vezetés elismerte az adóbűncselekmény elkövetésének tényét és katonás tejelés, illetve a kellő díjfizetés (büntetés) ellenében lehetőség szerint szeretne elkerülni egy hosszan tartó, számukra kellemetlen tárgyalássorozatot!
Ennyit arról, hogy minden f@sza, legális volt
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 11., kedd 17:10
Én kifejezetten örülök így utólag, hogy végignézhettem a Real Madrid mélyrepülését...14 éve vagyok Madrid szurkoló végignéztem ahogy a világ legjobb klubjából egy pofozógépet csináltak, láttam 5-0ás 4-0ás 6-2es megalázásokat, de úgy érzem ettől csak sokkal erősebben kötődtem a csapathoz, megtanultam ,hogy a foci nem csak a trófeákról szól meg a számokról, a dortmund elleni utolsó 10perc a mai napig számomra akkora energia bomba , hogy ezt el sem tudom mondani, akkor is ha nem jött össze végül.Örömömben majdnem bőgtem, egy kibekkelt kupadöntő láttán stb...Már régóta nem a focinak szurkolok, hanem a Real Madridnak, ha ez párosul szép focival nem bánom, de ha csúszva mászva rugdosódva győzünk akkor is ugyanolyan boldog vagyok.Úgy érzem ezekre a dolgokra szurkolói lélektan szempontjából szükség van,hogy majd ha eljön az aranykor akkor minél jobban megbecsüljem/megbecsüljük...Egyszerűen elkerülhetetlen dolgok ezek, hogy megtanuld, hogy valami nem csak fekete és fehér...Most a Barca szurkolókon lehet leginkább érezni, hogy ki mióta tart ki csapata mellett, aki mostanában csatlakozott azt az öngyilkosság kerülgeti, aki átélte az UEFA kupás korszakot az tapsol egyet ennek a kornak és a jövőbe tekint.Assault66 írta:Sziasztok!
Tudjátok az elmúlt pár évben nagyon sokat mérgelődtem és siránkoztam a csapatunk teljesítménye miatt, de mindig mellettük voltam. Nagyon nehéz évek voltak középiskola koli, fősuli koli... Mindenki "ős" Barcelona szurkoló volt. Elég sokszor éreztem azt, hogy beleverem a fejüket egy Dinho korszakot megelőző időszakot bemutató kis írásbaVegül ez elmaradt sajnos, de ami a legjobban fájt az az, hogy ők állították, hogy a Real a sátán mert játékosokat vesz, míg a Barcelona kineveli a világ legjobbjait... De most, most eljött az én időm! Bombaformában a keret és végre eljött az idő, hogy ők nem mernek a szemembe nézni amikor rájönnek, hogy hoppá igazolni kell. Hol vannak a saját nevelésű sztárok most? Igazolni? a Barcának? Ugyan már
![]()
![]()
És először évek óta nyugodt vagyok. Mind a Bl meccsek alatt mind pedig a közelgő Barca elleni meccs miatt... Nem félek már
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 11., kedd 12:44
Banana JoeNeymar ügyével kapcsolatban van valami fejlemény? Nagyon csendesednek a dolgok, nem érdekel a büntetés csak az ára legyen hivatalos.
Óriási a tag.Kiss Ádám volt már?
HozzászólásSzerző: Assault66 » 2014. március 11., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 11., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 10., hétfő 13:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 10., hétfő 12:26
Én meg azt mondom, hogy a 2011/2012-es szezonban az elbukott bajnoksággal, a Chelsea elleni kieséssel és Guardiola távozásával (a spanyol Kupával a zsebben) már akkor vége volt annak a korszaknak!Igazából én sokkal előbbre predesztináltam ezt a szétesést. Én már azon megvoltam lepődve, hogy a 2011-2012-es szezonra nem értetek el erre a szintre. Ez így elég hosszú regnálás volt, más hasonló csapatok 1-2 év alatt szétestek a nagy sikerek után, ti meg 5 évig húztátok a szétesést, még akkor is, ha tavaly már nagyon nem stimmelt sok minden.
Kb.; a tavalyi Barca már csak a híresen jó kezdésének és a szezon első felének köszönhetően húzhatta be a 2013-as bajnoki serleget! Olyan előnyt adtunk nekik tavaly pár hét alatt, ahonnan már képtelenség volt visszajönni és ami bőven kitartott a szezon végéig; dühítő az az igazság!..és legyünk őszinték, a tavalyi Tito féle bénázás is annak köszönhette a bajnoki címet, hogy a Mou féle Real már ősszel darabjaira hullott...De azt a bajnokságot az erőviszonyok alapján a Real Madridnak kellett volna nyerni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 10., hétfő 1:16
-->kifejtenéd?
+ várd meg míg az oldal betölti a twittelők képeit, magukért beszélnek!Kerlon!
Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta.Csak érzi a törődést kicsit
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 10., hétfő 0:13
Ünnepli itt valaki a triplázást?kiki. írta:de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 10., hétfő 0:09
Én nem ünneplek semmit és én soha egy percig nem kérdőjeleztem meg Ancelottit...kiki. írta:Pont ezt akarom mondani, hogy nem olyan szar a helyzet, mint ahogy sokan látják. Majd május végén lehet értékelni, de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást. Főleg hogy nem olyan rég még sírtatok Ancelotti miatt.dzsi91 írta:De rég vártam már ezt
két barcás veszekszik egy madridista fórumon mert a csapatuk egy nagy szar
felbecsülhetetlen.
Valószinüleg bajnokok már nem leszünk, de egy kupa + BL győzelem szezonnal nagyon boldog lennék. Bár a BL-el kapcsolatba néha az az érzésem, hogy itt mindenkinek addig tartanak majd az álmok, ameddig össze nem kerülnek a Bayernnel.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 10., hétfő 0:07
Bajnokságra még mindig több sanszotok lehet, mint a BL-re. Bár a City még meglesz. A Bayern meg...jók, nagyon jók, de a Bundesliga ne csapjon be senkit. Egy City ellen sikerült otthon kikapniuk, az Arsenal ellen kellett a piros meg Özil, nem annyira sima az, mint amennyire tűnik.Valószinüleg bajnokok már nem leszünk, de egy kupa + BL győzelem szezonnal nagyon boldog lennék. Bár a BL-el kapcsolatba néha az az érzésem, hogy itt mindenkinek addig tartanak majd az álmok, ameddig össze nem kerülnek a Bayernnel.
Pedig pont olyan szar. No nem a helyezés miatt, a 4 pont még behozható, álltok a kupákban, de a játék, a hozzáállás...na az nem passzol. Ilyen mentalitással mocsok nagy mák kell egy kupához.Pont ezt akarom mondani, hogy nem olyan szar a helyzet, mint ahogy sokan látják
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. március 9., vasárnap 23:50
Pont ezt akarom mondani, hogy nem olyan szar a helyzet, mint ahogy sokan látják. Majd május végén lehet értékelni, de én a helyetekbe még nem ünnepelném ezt a triplázást. Főleg hogy nem olyan rég még sírtatok Ancelotti miatt.dzsi91 írta:De rég vártam már ezt
felbecsülhetetlen.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 9., vasárnap 23:46
dzsi91 írta:De rég vártam már ezt
felbecsülhetetlen.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem