Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
csaba: Nagyon irritál már, hogy úgy sírsz egész évbe, mint egy kurva. Azt hazudtad, hogy 17 éve vagy Barca szurkoló, de egy olyan évet, ahol március elején van 4 pont hátrányunk, kupadöntősök vagyunk, megnyertük a szuperkupát és a BL-be is lehet, hogy kettös győzelemmel jutunk tovább a végső esélyes City ellen. (Itt azért járójelbe hozzáteszem, hogy szeretnéd elodázni a sörmeghívásodat, mert ennyire tudod tartani a szavad). Te öregem, nemhogy 17 éve, de még 6 éve se vagy Barcás. Mert ha egy ilyen évbe így viselkedsz, akkor a sorfalnál vagy a Getafe elleni 4-0-nál már fejbelőted volna magad.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ugyan már, annyi lenne, hogy nem csak Tellót adnánk el a nyáron, hanem Songot is.torjack írta:Onnantól kezdve meg a jövőre nézve azzal jártok a legjobban, ha minél nagyobb lesz a tasli...Talán akkor a vezetőiteknek is leesik a tantusz. Egy bajnoki bronz, egy elvesztett kupadöntő, meg egy BL-kudarc a nyolcaddöntőben elég kijózanító lenne

De egyébként igazad van, éppen emiatt nem is fogom annyira sajnálni, ha bukunk minden fronton, mint egyébként sajnálnám.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
December elején leírtam, hogy nagyon jó lenne, ha már az utolsó 2-3 fordulóban bajnokként futnánk ki a gyepre, sorfalak, stb., mert ha marad ez a trió az élen, és a néhány pontos különbség, akkor akár 3. is lehet a Barcelona, élet-halál harc az utolsó meccsen az ezüstért, de csak álomkategória volt, nem gondoltam volna, hogy ennyit fognak botlani. Be kell húzni az El Clásicót hazai pályán, a névestémkor, és akkor teljesülhet ez is...Hala Madrid!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szvsz a clásicóra felpörögtök majd. Az tipikus háromesélyes meccs lesz. De igen, ha a Bernabeuban buktok, akkor bejöhet a folytatásra egy nemtörődöm hozzáállás. Onnantól kezdve az idegenbeli meccseken nem nagyon kell a pontokat számolgatni.Eleve úgy számolok,hogy a klasszikus a tiétek,az meg már 7 pont. szóval simán lehet.
Onnantól kezdve meg a jövőre nézve azzal jártok a legjobban, ha minél nagyobb lesz a tasli...Talán akkor a vezetőiteknek is leesik a tantusz. Egy bajnoki bronz, egy elvesztett kupadöntő, meg egy BL-kudarc a nyolcaddöntőben elég kijózanító lenne

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
sztem lesz sajnos. Eleve úgy számolok,hogy a klasszikus a tiétek,az meg már 7 pont. szóval simán lehet.ziro4vr írta:azért nem kell túlzásokba esni. fogunk még mi is pontokat hullatni, illetve a klasszikus az mindig más. a labda a mi oldalunkon van, de figyelni kell, szerintem 5-6 pontnál több nem lesz a két csapat közt.csababarca írta: írtam tegnap,ha 10en belül maradunk valahogy,akkor már elégedett leszek
Amúgy vicces,hogy arról volt szó itt pár hete,hogy vajon az AtMa leadja e a meccset nekünk ha úgy adódik...a kérdés mostmár lassan az,hogy mi leadjuk e nekik a meccset...

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azért nem kell túlzásokba esni. fogunk még mi is pontokat hullatni, illetve a klasszikus az mindig más. a labda a mi oldalunkon van, de figyelni kell, szerintem 5-6 pontnál több nem lesz a két csapat közt.csababarca írta: írtam tegnap,ha 10en belül maradunk valahogy,akkor már elégedett leszek
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kerlon!
Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta.
Csak érzi a törődést kicsit
Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta.

- csababarca
ziro4vr írta:nyugi lesz az több is..csababarca írta: érdemi fordulószám után szerintem 2008-ban...kb játékban olyan mélyen is vagyunk, tényleg csoda,hogy csak 4 pont a hátrány így is...
írtam tegnap,ha 10en belül maradunk valahogy,akkor már elégedett leszek

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
2011-2012, 10. forduló.Géci írta:Amùgy mikor volt utoljára 3.helyen a barca a bajnokságban? Mert szerintem az se most volt...

Érdemi fordulószám után talán valóban 2008-ban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nyugi lesz az több is..csababarca írta: érdemi fordulószám után szerintem 2008-ban...kb játékban olyan mélyen is vagyunk, tényleg csoda,hogy csak 4 pont a hátrány így is...

Nem illik.
kifejtenéd?madridronie írta:Epic, Xavi most is keményen kapja az ívet!Las mofas en Twitter sobre Xavi y el césped![]()
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
érdemi fordulószám után szerintem 2008-ban...kb játékban olyan mélyen is vagyunk, tényleg csoda,hogy csak 4 pont a hátrány így is...Géci írta:Amùgy mikor volt utoljára 3.helyen a barca a bajnokságban? Mert szerintem az se most volt...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amùgy mikor volt utoljára 3.helyen a barca a bajnokságban? Mert szerintem az se most volt...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
szép lassan bekövetkezik majd egy 2008-ashoz hasonló hatalmas bukta, mint ronaldinhoékkal és beindul a szórás. a kérdés csak az, tudnak e hozni egy olyan edzőt, aki képes egy új csapatot építeni. tata nem olyannak tűnik, szerintem az idény végén meg is kapja a szerződésbontást. már a nyáron sem értettem, miért kell egy ilyen edzőt hozni, de jöttek a hírek, hogy jóban van messivel és ez jól fog elsülni. egyelőre úgy tűnik, hogy a dobogóig elég
a bl-ben ilyen formával nagyon meg fognak szenvedni, mert a city nem hiszem, hogy még egyszer tálcán fogja kínálni a lehetőségeket. igaz, éppen égnek is az fa-kupában... 
a hátramaradó két klasszikus még nagyon szoros lesz, de a bajnokságot nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk, ha legalább leikszelünk velük. a kupadöntő pedig egy ki-ki meccs lesz, nem csodálkoznék, ha megint a hosszabbításban dőlne el.

a hátramaradó két klasszikus még nagyon szoros lesz, de a bajnokságot nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk, ha legalább leikszelünk velük. a kupadöntő pedig egy ki-ki meccs lesz, nem csodálkoznék, ha megint a hosszabbításban dőlne el.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A klasszikus és a kupadöntő brutál nehéz lesz. Ezt szerintem mindenki tudja. De a csapatuk ideje lejárt. Ez a bagázs együtt már nem fog nagy dolgokat véghez vinni. Örülnék, ha visszaadhatnánk a 2-6-ot, de nem fogjuk. Nincs még akkora különbség egy felajzott Barca és a Real között.Én azért nem írnám le annyira ezt a Barcát mind itt sokan. Az hogy most visszaestek ez törvényszerű volt ők sem lehetnek mindig a legjobbak. De azért egy egy meccsre simán fel tudják magukat szívni és azon a meccsen bármi megeshet főleg ha az a Real ellen van . Szerintem most a City ellen is tovább fognak menni azért az a kettő nullás idegenbeli siker elég lesz ahhoz hogy tovább tudjanak menni.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én azért nem írnám le annyira ezt a Barcát mind itt sokan. Az hogy most visszaestek ez törvényszerű volt ők sem lehetnek mindig a legjobbak. De azért egy egy meccsre simán fel tudják magukat szívni és azon a meccsen bármi megeshet főleg ha az a Real ellen van . Szerintem most a City ellen is tovább fognak menni azért az a kettő nullás idegenbeli siker elég lesz ahhoz hogy tovább tudjanak menni.
Az viszont már sokkal nagyobb kérdés hogy kiket fognak igazolni
már persze ha fognak
De azért azt ne higgye senki hogy majd igazolnak valakit aztán az biztos kezdő is lesz. De ha esetleg így is lesz akkor oda egy komoly edzőt is kell hozni mert szerintem Tata nem az a bevállalós fickó aki mondjuk Xavit és Pique-t is a padra tegye mert nem fogja megkockáztatni hogy esetleg "fellázadjanak" ellene, és persze kitudja hogy ez milyen bomlasztó hatást váltana ki az öltözőbe is. Nem igazán vagyok nagyon otthon a Barcás hírekben de ha jól tudom ezért ment el Pep is , pedig ő megmondta a vezetőségnek hogy ezek a játékosok nem igazán valók már a Barcába. Erre mi történt... Inkább Pep-et finoman "elküldték" . Mert azt azért szerintem ne gondolja senki hogy ha Pep kéréseit teljesítik akkor nem maradt volna... legalábbis szerintem de majd az itteni Barcások kijavítanak ha nem így volt. Ha annak idején ez Pepnek nem ment akkor azt ne gondolja senki sem hogy Tata-nak menni fog
Az viszont már sokkal nagyobb kérdés hogy kiket fognak igazolni

Neymar ügyével kapcsolatban van valami fejlemény? Nagyon csendesednek a dolgok, nem érdekel a büntetés csak az ára legyen hivatalos.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát mikor Puyol bejelentette hogy ennyi volt, tartottam tőle hogy most olyan szinten összeszedik magukat és átgázolnak mindenkin mint a Baltimore tavaly az NFL-ben. Aztán jött az Iniestás eset is, erre lecidáznak egy Valladolid ellen...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane