Xavi a tegnapi meccs után a pálya minőségét kritizálta.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 9., vasárnap 22:32
ziro4vr írta:nyugi lesz az több is..csababarca írta: érdemi fordulószám után szerintem 2008-ban...kb játékban olyan mélyen is vagyunk, tényleg csoda,hogy csak 4 pont a hátrány így is...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 9., vasárnap 22:31
2011-2012, 10. forduló.Géci írta:Amùgy mikor volt utoljára 3.helyen a barca a bajnokságban? Mert szerintem az se most volt...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 22:27
nyugi lesz az több is..csababarca írta: érdemi fordulószám után szerintem 2008-ban...kb játékban olyan mélyen is vagyunk, tényleg csoda,hogy csak 4 pont a hátrány így is...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 9., vasárnap 22:27
kifejtenéd?madridronie írta:Epic, Xavi most is keményen kapja az ívet!Las mofas en Twitter sobre Xavi y el césped![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 9., vasárnap 22:24
érdemi fordulószám után szerintem 2008-ban...kb játékban olyan mélyen is vagyunk, tényleg csoda,hogy csak 4 pont a hátrány így is...Géci írta:Amùgy mikor volt utoljára 3.helyen a barca a bajnokságban? Mert szerintem az se most volt...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 9., vasárnap 19:02
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 9., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. március 9., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 9., vasárnap 17:49
A klasszikus és a kupadöntő brutál nehéz lesz. Ezt szerintem mindenki tudja. De a csapatuk ideje lejárt. Ez a bagázs együtt már nem fog nagy dolgokat véghez vinni. Örülnék, ha visszaadhatnánk a 2-6-ot, de nem fogjuk. Nincs még akkora különbség egy felajzott Barca és a Real között.Én azért nem írnám le annyira ezt a Barcát mind itt sokan. Az hogy most visszaestek ez törvényszerű volt ők sem lehetnek mindig a legjobbak. De azért egy egy meccsre simán fel tudják magukat szívni és azon a meccsen bármi megeshet főleg ha az a Real ellen van . Szerintem most a City ellen is tovább fognak menni azért az a kettő nullás idegenbeli siker elég lesz ahhoz hogy tovább tudjanak menni.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 9., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 9., vasárnap 16:35
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 9., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 9., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 9., vasárnap 14:13
ezeket a szurkolókat nem is tudom hova tenni, legalább a saját csapatuk történelmével lennének tisztában...ziro4vr írta:Az a baj, hogy a szurkolóik igen nagy százaléka nem fogja fel, hogy az elmúlt pár év egy szűk keresztmetszet, nem volt mindig aranygeneráció, nem volt 7 szezonos trófea, nem voltak 5-6 gólos győzelmek a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 9., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 9., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 9., vasárnap 13:53
nyilván ezt is teszem.ettől még ugyanúgy leülsz és megnézed a következő meccset és reménykedsz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 13:47
de most erre mit lehet mondani? üdv a szurkolók átlagos világában. mis is néztük gravesent, olvastuk faubert leigazolását, végigszenvedtük Mourinho hattyúdalát stb.. ezzel, jár, ettől még ugyanúgy leülsz és megnézed a következő meccset és reménykedsz'shutterisland írta:
a tehetetlenség érzése idegesíti fel ilyenkor a szurkolót, mikor látja, hogy pörög az óra, ők meg köbö mintha leszarnák az egészet.
te legszívesebben befutnál, hajtanád őket, ökölbe szorított kézzel mennél előre, de nem teheted, és végig kell nézni ezt a lélektelen, "mimárúgyismegnyertünkmindent" produkciót...ez talán a legrosszabb a világon egy szurkolónak, nem maga a vereség vagy botlás.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem