Ja szerencsétlen kiégett, unott Hajdú B leközvetítheti a Bayern alázásaitGéci írta: Nana! Azért a bundásliga még az övék

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 22:44
Ja szerencsétlen kiégett, unott Hajdú B leközvetítheti a Bayern alázásaitGéci írta: Nana! Azért a bundásliga még az övék
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 22:42
Nana! Azért a bundásliga még az övékziro4vr írta:eurosport is miket adferni írta:most megy az eurosporton valami jégmotorverseny![]()
![]()
nagyon durva![]()
lassan elvesznek tőlük mindent, maradnak az ilyen japán baromkodások, snooker 0-24 és egyéb állatságok
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 22:23
eurosport is miket adferni írta:most megy az eurosporton valami jégmotorverseny![]()
![]()
nagyon durva![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 9., vasárnap 21:54
Ez de állatferni írta:most megy az eurosporton valami jégmotorverseny![]()
![]()
nagyon durva![]()
1az1ben salakmotor, csak épp jégen, meg olyan motorokkal, amiknek kerekéből 5 centis szögek állnak ki, meg pöppet jobban be is dőlnek, mint a salakmotorban![]()
aztán lehet ez csak nekem új![]()
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. március 9., vasárnap 21:39
azt a rohadtferni írta:most megy az eurosporton valami jégmotorverseny![]()
![]()
nagyon durva![]()
1az1ben salakmotor, csak épp jégen, meg olyan motorokkal, amiknek kerekéből 5 centis szögek állnak ki, meg pöppet jobban be is dőlnek, mint a salakmotorban![]()
aztán lehet ez csak nekem új![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 9., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 17:41
+1Kanada az olimpia végére megint simáz, elképesztő, de hát ők a hokinagyhatalom. :)
Ez a Keith kegyetlen jó védő, meg úgy en bloc az egész kanadai védelem pontra van téve, hokiban clean sheet egy elődöntőben és döntőben, az hatalmas teljesítmény.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 23., vasárnap 15:44
Ez egy kicsit off,de akik videobirot akarnak a fociba,és mindig a hokival példálóznak,azoknak megsugom hogy a hokiban is csak azt videozzak hogy benn volt e korong,meghogy időben esett e a gól.Sem a lest,sem a tilos felszabadítást,sem a testi kontaktot nem.Azt a bíró dönti el....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 21., péntek 14:24
Szimpatikus csapat a finn,nekik szurkolok ezen a meccsen.Könnyebb ellenfél kanadának mint a svéd,habár az oroszokat is kiverték...realistahuni írta:Ejj, megint finn-svéd, nekem a kedvenc válogatottam a kék-fehérek, apám pedig mindig svédekkel van, remélem ma visszavághatok az öregnek a 2006-osért.![]()
Hajrá!![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 21., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 12:50
Mindegy,a svéd-finn,meg az USA-Kanada is felér 1-1 döntővel....hogy aztán ki játszik végül is az olimpiáért....nos ez fogós kérdés.Mert bármi lehet...Kár, hogy Kanada- USA elődöntő lesz valószínűleg, sokkal szebb lett volna a döntőben találkozni, de így is remélhetőleg szép Skandinávia-Észak-Amerika párharcok maradnak a hétvégére.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. február 19., szerda 17:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 19., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 19., szerda 16:07
----------->Az oroszok nincsenek egyben.Egy komoly meccsük volt eddig,az USA-val,ott is alulmaradtak,igaz büntikkel.Holnap a finnek lehet hogy kiverik őket azt ott a vége....
Kb ennyi....realistahuni írta:Hogy egy klasszikust idézzek itt nagyon nagy botrány lesz.![]()
Putyint megnéztem volna a meccs végén.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 19., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 21:35
Az oroszok nincsenek egyben.Egy komoly meccsük volt eddig,az USA-val,ott is alulmaradtak,igaz büntikkel.Holnap a finnek lehet hogy kiverik őket azt ott a vége....realistahuni írta:Ezután sem, itt vége van nekik.
Amúgy az oroszok se nyerik meg ebben szinte biztos vagyok. USA, Kanada, vagy esetleg a svédek-finnek talán tudnak meglepit okozni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 18., kedd 18:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 18:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 16:39
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem