Neeee...pont most fejeztem be a Breaking Bad 4. évadot.

Hosszú idő óta nem is néztem a topikba, de most nem bírtam megállni, hogy ne ejtsek szót róla, és mit ad Isten? Pont Breaking Bad a téma.
Na szóval:ilyen szintű építkezést a The Wire óta nem láttam, a 4. évad záró része alatt végig arra gondoltam, hogy a legzseniálisabb sorozat, amit láttam, aztán eszembe jutott a fenti sori.

A BB a legközelebbi sorozat, ami nálam meg tudja szorongatni a The Wire-t (pedig sokat láttam, többek között Sopranos, Dexter is, stb stb).
Fordulatos, jócskán van benne kiszámíthatatlan is, de engem ez az építkezés az, ami lenyűgözött. Elsőtől a negyedig évadig, a karakterek, a kapcsolataik, a sztori...szenzációs.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!RIP Gus, egyik legfaszább karakter volt, akit létrehozhattak, még a Salamanca papát is megkedveltem a végére.
De a legutolsó képkocka az évadzáróban, a Lily of the Valley...hát azon totál lehidaltam.
Szenzációs sori, tényleg.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.