VB - 2014
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: VB - 2014
én leginkább a spanyolok előtt az argentinoknak szurkolok, de hát szkeptikus vagyok.
amilyen nehéz lesz megfogni a messi-aguero-higuain-di maria-tevez-lavezzi féle fogatból az aktuálisan játszókat az ellenfél védelmének, olyan könnyű lesz a csatársoruknak szétkapni az argentinok védekezését.
a nevek hátul és a középpályán is meglennének (zabaleta,masch,garay,banega,pastore,stb.) ahhoz, hogy ne csengjen rosszul a csapat névsora, de valahogy szervezetlenek, sokszor fejetlenek.
ha sabella helyett lenne egy klasszis edző, bizakodóbb lennék.
amilyen nehéz lesz megfogni a messi-aguero-higuain-di maria-tevez-lavezzi féle fogatból az aktuálisan játszókat az ellenfél védelmének, olyan könnyű lesz a csatársoruknak szétkapni az argentinok védekezését.
a nevek hátul és a középpályán is meglennének (zabaleta,masch,garay,banega,pastore,stb.) ahhoz, hogy ne csengjen rosszul a csapat névsora, de valahogy szervezetlenek, sokszor fejetlenek.
ha sabella helyett lenne egy klasszis edző, bizakodóbb lennék.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt én is adnám, mondjuk én a portugál győzelemnek örülnék. Viszont nem sajnálnám Varanetól és Benztől sem a VB aranyat.Remy írta:Portugál - Francia döntőnek örülnék a legjobban, és bár kurvára szomorú lennék, ha CR veszítene, de mégis örülnék, mert nyernének a franciák.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Portugál - Francia döntőnek örülnék a legjobban, és bár kurvára szomorú lennék, ha CR veszítene, de mégis örülnék, mert nyernének a franciák.pheco írta:Ha rajtam múlna, akkor portugál-argentin döntő lenne és Cé vágna vagy 2-t, Messi nem

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
Ha rajtam múlna, akkor portugál-argentin döntő lenne és Cé vágna vagy 2-t, Messi nem

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Remy írta:2012-ben az EB-n... 2010-ben a VB-n pedig mennyien utálták a franciákatMost meg...
(és mi lesz a VB győzelem után...
![]()
)

Ha rajtatok múlna, jó kis francia-brazil döntő lenne, Pato triplájára Benzema és Griezmann válaszolna, aztán Pogba is begyötörne egyet a 94. percben, végül pedig tizenegyesekkel nyernének a csiga... a franciák.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2012-ben az EB-n... 2010-ben a VB-n pedig mennyien utálták a franciákat
Most meg...
(és mi lesz a VB győzelem után...
)

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Látom, a francia bandwagonra is felpattantak még páran.
Többségében szimpatikus játékosok alkotják egyébként a gall válogatottat, de én valahogy nem tudok szurkolni nekik. Sosem tudtam (Zidane, Henry ellenére sem), most sem tudok.
Amúgy kíváncsi leszek rájuk. Ha jól össze lesz rakva a csapat, kedvező lesz a sorsolásuk és Fortuna is melléjük áll, akkor talán nem biztos, hogy a csoportkör fogja jelenteni a végállomást.
Viccet félretéve, a csoportjuk szerintem nyerhető (Ecuador, Svájc, Honduras), a nyolcaddöntőben pedig az F csoport második helyezettje jöhet szembe, aki papírforma szerint szintén verhető együttes lesz: Bosznia-Hercegovina, Nigéria vagy Irán.

Többségében szimpatikus játékosok alkotják egyébként a gall válogatottat, de én valahogy nem tudok szurkolni nekik. Sosem tudtam (Zidane, Henry ellenére sem), most sem tudok.

Amúgy kíváncsi leszek rájuk. Ha jól össze lesz rakva a csapat, kedvező lesz a sorsolásuk és Fortuna is melléjük áll, akkor talán nem biztos, hogy a csoportkör fogja jelenteni a végállomást.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ő is francia? No csak. Amúgy nagyon jó játékosok tényleg és most vezér is van. Szóval lehetne alkotni, csak kellene egy értelmes, rutinos szövetségi kapitány aki összerakja őket. Jó lenne egy erős francia válogatott, megint kiejtenék a spanyolokat, aztán Brazília visszavághatna '98-ért

- ateeemadrid
nana. van ott 1 bizonyos Sakho is.A future az a Mangala Varane duó.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sagna, Evra duó max rutin miatt jöhet szóba, de nagyon kiégtek ők már. Valbuena meg... nem értem. Sosem értettem miért van ott.alexoxladjackoxi írta:Sagna, Evra, Valbuena
A future az a Mangala Varane duó. Egyik legjobb lehet, ha rutin is társul 4-5 év múlva.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ráadásul még olyanokat hagytál ki, mint Koscielny, Remy, Sagna, Debuchy, Evra, Cabella, Valbuena. Nagyon jó keretük van, és úgy tűnik most fejben is együtt vannak.tubatibi írta:Azért a franciáknál ez a Lloris, Mangala, Varane, Pogba, Matuidi, Nasri, Ribéry, Benzema, Griezmann sor nagyon nem hangzik rosszul...ha jó napot fognak ki kb bárkit eltudnak verni...remélem jól fognak szerepelni..Ribéry-n kívül szinte mindenki szimpatikus játékos.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Oroszország kizárását kezdeményezte az idei világbajnokságról az ukrajnai intervenció miatt pénteken a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) két amerikai szenátor.
A FIFA még nem válaszolt.
Olvastátok már?A szenátorok a FIFA szabályaira hivatkoztak, amelyek megtiltják, hogy bármely ország ellen politikai vagy etnikai alapon diszkriminációt alkalmazzanak. Kirk és Coats precedensként emlékeztetett arra, hogy a FIFA korábban felfüggesztette Jugoszlávia tagságát, emiatt az ország annak ellenére nem vehetett részt 1992-ben az Európa-bajnokságon, hogy kvalifikálta magát, míg az 1994-es vb selejtezőjében el sem indulhatott.
A FIFA még nem válaszolt.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem tudom ki ő, csatár-e, de ha már van valaki postiga vagy almeida helyett, az nem akkora baj

Nem illik.
- pheco
Ugyanígy vagyok én is. Mondjuk nekem Nasri sem a szívem csücske. Viszont nagyon sok szimpatikus játékos van. Minden eb-n és vb-n van csapat, akik ott válnak szimpatikussá és szorítok nekik, lehet most a franciák lesznek azok.tubatibi írta:Azért a franciáknál ez a Lloris, Mangala, Varane, Pogba, Matuidi, Nasri, Ribéry, Benzema, Griezmann sor nagyon nem hangzik rosszul...ha jó napot fognak ki kb bárkit eltudnak verni...remélem jól fognak szerepelni..Ribéry-n kívül szinte mindenki szimpatikus játékos.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jó féle

Azért a franciáknál ez a Lloris, Mangala, Varane, Pogba, Matuidi, Nasri, Ribéry, Benzema, Griezmann sor nagyon nem hangzik rosszul...ha jó napot fognak ki kb bárkit eltudnak verni...remélem jól fognak szerepelni..Ribéry-n kívül szinte mindenki szimpatikus játékos.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nem teljesentorjack írta:Scolari hívta, Costa a spanyolokat választottaEgyebkent meg diego costa nem kellett nekik..
Scolari behívta pár barátságos meccsre, de a Konfederációs kupa kerethirdetésétől már nem számolt vele. Ősszel Costa eldöntötte, hogy a spanyol válogatottban szeretne szerepelni. Ezután Scolari újra küldött neki meghívót.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Costa a brazilban és a spanyol válogatottban is az olaszok ellen debütált!
Frank György (brazil-magyar kettős állampolgár) elemzi a brazilokat, mint VB esélyes csapatot

Frank György (brazil-magyar kettős állampolgár) elemzi a brazilokat, mint VB esélyes csapatot
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!