'shutterisland írta:senkinek nem azzal van ám a baja, hogy képesek vagyunk néha kikapni, döntetlent játszani akár kisebb csapatok ellen is.
ez egy full normális dolog, nem lehet mindig jó napunk, és ahhoz is hozzászoktunk az utóbbi években, hogy ez nyilván már nem a pep féle csodabarca, ami szinte foghatatlan volt.
a bajom nekem (de tényleg mondhatnám többes számban) azzal van, hogy a csapat nem focizni felejtett el, hanem nincs bennük az a tűz, az a nyerni akarás, ami korábban jellemezte őket.
persze a legtöbb meccset így is nyerjük, mert tele vagyunk sztárokkal, akik képesek villanni, és azért még mindig egy összeszokott gépezetről beszélünk, amely rutinból sok meccset le tud hozni.
sőt, a nagyobb meccseken jobban toljuk, ott jobban odateszi magát a csapat, mint nagy általánosságban.
viszont egy stabil, állandó csúcsteljesítményre szerintem pont emiatt nem képes már a csapat.
sétálgatva, meg úgy, ha csak a mezt visszük ki, nem fogunk nyerni semmit.
hát várom a nyarat, mert a vébén kívül vélhetően a csapatnál is lesznek izgalmak, ha valóban nem lesz trófea idén.
Ebben egyetértek, valóban hiányzik a tűz, a
lélek a játékból sajnos. Tegnap is ezt éreztem, mentünk előre egygólos hátrányban, támadtunk, domináltunk, de nem lehetett azt érezni, hogy a srácok mindent megtesznek a győzelemért, hogy tényleg maximálisan odateszik magukat. Tényleg elveszett a motiváció, ami szomorú dolog, annak fényében is, hogy a négy év alatt nyert trófeák nagy számát tekintve valahol azért érthető.
Pedig pl. Neymaron látszik, hogy akar, hajt végig, motivált (bár az egy dolog, hogy mostanában annyira nem játszik jól), de ezzel semmit sem ér, amíg a többiek ugyanazt a lélektelen, lötyögős valamit "játsszák".
Szóval igen, fel van adva a lecke Tatának, hogy valahogy motiválja Messiéket. Különben, ahogy írod, nem elképzelhetetlen, hogy trófea nélkül zárjuk a szezont, ebben az esetben pedig nem lennék benne biztos, hogy a vezetőség kitartana Tata mellett.
pheco írta:Egyébként örülök, hogy 3 csapatos lett a liga. Sokkal emberibb az egész. A Real úgy áll most x-ek és vereségek terén, mint ahogy 2 éve a bajnokság végén vagy, mint a Barca tavaly(4x-2vereség) Idén lehet, hogy 90 pont is elég a bajnoki címhez

Ez szerintem is jó dolog, még ha így van is esély arra, hogy csak harmadikok leszünk.
Bár továbbra is tartom, hogy az AtMa nem fogja bírni a végét.