Nem kell itt játszani a mártírt...

divat savazni... vagy szimplán csak többen látjuk azt is, hogy nem minden arany ami fénylik. + olyan általánosságokban beszélsz (ITT A FÓRUMON lévőkről), hogy hihetetlen. Nem tudod kettéválasztani azokat akik utálják Mout, és azokat, akiknek amúgy semmi bajuk nincs vele, csak szidják ezért meg azért.
Elfogult vagy, nem is kicsit ebben a témában.
Tudtam hogy baj lesz ebből, nem is kellene továbbmennem a témában.
Mártírt játszom? Jó majd igyekszem figyelni rá. Hiszen elfogultnak titulálsz ebben a témában,de ne legyek mártir,holott a legtöbb témában elfogultnak mondtak,vagy egy kisebb réteg csak szimplán lehülyézett ha véleményeztem észrevehetően a médiától eltérő szösszeneteket.
Többen látjátok? Általánosítok? Igen,igazad van,tényleg azt tettem,de mindig igyekszem odafigyelni arra,hogy ne igy legyen. Most is irhattam volna direktbe azoknak a sokaknak(akár névszerint is) akik savazzák ész nélkül,és mérhetetlenül ostobán,viszont én általánosítottam...igaz.Sajnálom,nem szándékom megbántani azt,akinek van esze,csak azokat akiknek nincsen és ennek ellenére döngetik a mellkasukat.
Ne vegye magára az,akinek nem kell. Ez ilyen egyszerű.
Magyarázni nem fogok sokat,és nem is érdekel,meg nem is akarom hogy bárki belássa,mit is adott ő itt,mi az amiről magas tisztelettel kellene beszélnie,főleg egy madridistának ,nem köpködni mint a barcások,meg a média......
Ha ez a manusz nem jön ide,akkor most még mindig nagy valószinűséggel ott tartunk mint előtte 10 éven át a nímandokkal.....kutyát nem érdekli neki milyen kerete volt,másnak is megvolt,és semmire se mentek vele,szar középszerű csapat voltunk,lassú,öreguras,motiválatlan,tűztelen,hittelen szeméttel. Oda vissza vertek minket a mienknél sokkal gyengébb keretű bl csapatok.
Most a schalke lenne a nagy falat....és a ligában is ott totyognánk a 3.helyen......
Ez a fószer odapakolt minket ahová kell,és ha nincsen az ikeres balhé,akkor most nem a BM a sanszos,hanem
MI. Ezeken lehet nevetni majd,tegye az aki akarja,nem fogom megsértődni rajta. 100x volt már....1000x.
Elfogult vagyok ebben a témában, ja ramos aki a kedvencem, is benne volt,és ellene voltam....ennyire elfogult vagyok.
Nem lehet hogy TI vagytok azok? Iker fanok.....raul fanok.....guti fanok.....akiket(nem mindet

) jól megvezettek és hiszik hogy JM a fő bűnös,és raul,guti,iker,ramos meg a példa....egy fenét. Egy nagy fenét. Ez a klub belül volt büdös...az egész rendszer az volt,és lehet nem elhinni,de JM tisztitott ki rengeteg szemetet,megszokást,berögződést innen.
Igaza volt hogy raullal nem számolt,már régóta nem szabadott volna....igaza volt,hogy gutit nem vette vissza(ha már egyszer eldöntötte hogy elmegy).....igaza volt hogy a két kapitányt a téglát,meg a pártfogoltját kitette a padra....igaza volt. Igy kellett tennie egy vezetőnek,mig előtte ezeket nem tették,mert senkinek sem volt TÖKE. csak capello volt akinél elindult valami,de gyorsan lezárták,mert ő is robbantotta volna a lelketlen,nem profi hozzáállásokat,csapatfúrókat,bebetonozott kiskirályokat....
JM a csapat mellett volt minden ízében.
Igaza volt hogy védte a madridot,mert szemetszúróan ellenünk fújtak...igaza volt hogy kifigurázta a hamis képekkel és elvrendszerekkel a médiát maga alá vonó tökéletes és mindenki példája barcát...
Kurva sok mindenben ritka jó látta meg a problémákat,amik már régóta jelen voltak. De hirtelen felkavarta az állóvizet,a posványt.
A csapat vezéregerei a 3. évben nem voltak mellette......arbeloa később már igen,belátta hogy hibáztak és gratulálok is neki,ilyen az aki profi,és tisztelettudó.
De elég ebből...JM-nak is megvoltak a faxságai,igen,ő is ember,és ő is hibázott,ő meg aztán főleg,hiszen azt hitte,hogy majd a real madridnál ő a médiát leugatja.....

röhög a vakbelem,hát erre vártak 1000 éve,hogy támadási felület legyen még több és sajnos ő adott. Ez nagyon nagy hiba volt.
De a tiszteletet megérdemli mert értünk melózott sokat......aki meg nem teszi,annak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.