Pfuuuu, olyanokat olvasni itt, hogy megáll az ember esze..
Madridista fejjel beszélek, ezt most leszögezném.
A Barca szarban van most, de nem olyan nagyban, mint ahogy azt rengetegen beállítják..leívelő a teljesitményük, de én azt mondom, hogy még ebben a szezonba valamilyen pici szinten magukhoz fognak térni. Két opciót olvastam:
1. Nyáron 4-5 top igazolás és vagy 5-6 játékos eladása.
Egy fantasztikus kapus (szarkazmus) biztos távozó, de helyette jön egy tehetség, aki vagy bejön vagy nem. Ha nem jön be akkor lesz kit szidni jövőre.
Egy top középsővédő Puyol helyére. Puyol helyére nem most kellett volna utódot hozni, mivel már jó 2 éve árnyéka önmagának. Ha egy 2 évvel ezelőtt hoztatok volna egy David Luiz-t (őt talán nehéz lett volna), de legalább egy Thiago Silva-t, akkor nemlenne ilyen siralmas a védelem, úgy gondolom. Azt a 40 milliót egy olyan védőért aki a vásárláskor 27-28 éves és egyértelműen a legjobb a posztján szerintem megengedhető lett volna, pláne hogyha egy 19 éves oroszlánkergető brazil gerincért 100 milliókat adogatunk..
Középpályára egy újabb utód, viszont most Xavi helyére, illetve egy motiváló játékos akivel versenyezhet Busquets. Xaviról már nagyon lehetett tudni, hogy vagy ez lesz az utólsó éve amikor még játszani fog valamit, vagy már ezse, szóval ittis későn tetszettek felkelni. Amúgy az Arsenalba nagyon jó formában lévő Song-ot elhoztátok, aki 2 év alatt 1 gólig és 1 gólpaszig jutott, akkor honnan tudjátok, hogy a nyáron érkező reformot hozó középpályások nem fognak ugyan erre a sorsra jutni?
Egy top befejezőcsatár..hát ide nemtudok mit mondani, ide tényleg nemkell sajnálni a pénzt és nem egy brazil bajnokságbeli gyereket kell hozni, hanem egy európában vagy mégjobb hogyha spanyolországba már bizonyító gólvágót.
2. A fantasztikus tehetségekkel újraépíteni a csapatot. Ó gyerekek, hagyjuk már..bevallom, tényleg volt egy korszak, amit nagyon elkaptatok (Xavi,Iniesta,Messi,Pique,Fabregas,stb) viszont már 2-3 éve a nagy tehetségek hol vannak? Nem mondom azt, hogy kétballábas favágók, mert tényleg jó játékosok, de közel nem az az Iniesta szint..