Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Re: Spanyol bajnokság
Ma este az Atletico is pontokat fog hullajtani idegenben, így a Barca továbbra is 2. lesz..
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
VALLADOLID ohhhh, szééép és jó nagy skalp!

Ennyire azért ne szaladjunk előre, de tény és való, hogy ilyen ziccereket egyszerűen nem hagyhat elúszni a Real Madrid! Be kell húzni a kövi 2 meccset aztán a Bernabéuban ha a Jóisten is úgy akarja akár a bajnokságot is le lehet "zárni" (persze odafigyeléssel) már márciusban! Hala Madrid!na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.
a 3 "esélyesből" egyedül mi nem érdemeljük meg.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ilyenkor érdemes elcseszni az embernek az életéből 30 percet és átmenni a másik oldalra olvasgtaniRealista24 írta:Imadom mikor ilyen hülyeségeket olvasok...'shutterisland írta:na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Imadom mikor ilyen hülyeségeket olvasok...'shutterisland írta:na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt ki kell használnunk, remélem odateszik magukat a srácok holnap.
A Barca meg lecsúszhat a 3. helyre
A Barca meg lecsúszhat a 3. helyre

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Del Nido úton a böribe (jaj de lazára vette a figurát abban a piros baseball sapkában)!Former Sevilla president faces seven-year sentence
Del Nido arrived at prison in a Sevilla baseball cap

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meg szerintem az is hozzá tartozik, hogy vasárnap erőn felüli meccset hoztak le.MyStiQ írta:Az Atletico szerintem a következő 3 forduló során kiszáll a küzdelemből.
Most jön nekik a Celta idegenben (Costa és Godin eltiltotta magát ellenünk), majd a Milan elleni BL visszavágó. Ezt egy Espanyol elleni hazai bajnoki, majd egy hétre rá egy kiesés ellen menekülő Betis elleni idegenbeli találkozó követ. 1, de akár 2 botlást is várok tőlük, pláne akkor, ha esetleg a Milan ellen nem rendeznék le 90 perc alatt.
Az Atletico szerintem a következő 3 forduló során kiszáll a küzdelemből.
Most jön nekik a Celta idegenben (Costa és Godin eltiltotta magát ellenünk), majd a Milan elleni BL visszavágó. Ezt egy Espanyol elleni hazai bajnoki, majd egy hétre rá egy kiesés ellen menekülő Betis elleni idegenbeli találkozó követ. 1, de akár 2 botlást is várok tőlük, pláne akkor, ha esetleg a Milan ellen nem rendeznék le 90 perc alatt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
sajnos ez így van, és bármennyire nézne ki jól, hogy az AtMa megverte az egyik nagyot, és második lett a bajnokságban, amint elúszik a győzelem onnantól az őket nem fogja érdekelniDavieS írta:Abban itt mindenki bíztos lehet, hogy lazán bevállalják a 3. helyet is akár, ha az kell ahhoz, hogy ne mi legyünk a bajnokok, és ez az ő meccsükön múlna.dzsi91 írta:milyen a kapcsolat az atletico és a barca között? Úgy értem az atletico haragszik-e annyira a Barcára és erre a katalán öntudatra, mint amennyire gyűlölik a Real Madridot ?!
Vagy eldöntjük az utolsó forduló elött, vagy nem leszünk bajnokok az idén. Ennyi a történet. A mi kezünkben van a döntés a klasszikussal és az egy pontos elönnyel, ha elbénázzuk, akkor meg is érdemeljük.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Abban itt mindenki bíztos lehet, hogy lazán bevállalják a 3. helyet is akár, ha az kell ahhoz, hogy ne mi legyünk a bajnokok, és ez az ő meccsükön múlna.dzsi91 írta:milyen a kapcsolat az atletico és a barca között? Úgy értem az atletico haragszik-e annyira a Barcára és erre a katalán öntudatra, mint amennyire gyűlölik a Real Madridot ?!
Vagy eldöntjük az utolsó forduló elött, vagy nem leszünk bajnokok az idén. Ennyi a történet. A mi kezünkben van a döntés a klasszikussal és az egy pontos elönnyel, ha elbénázzuk, akkor meg is érdemeljük.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy kérdés, akik jártasabbak spanyol "viszonyokban" milyen a kapcsolat az atletico és a barca között? Úgy értem az atletico haragszik-e annyira a Barcára és erre a katalán öntudatra, mint amennyire gyűlölik a Real Madridot ?!
Nekem az jött le ,hogy nincs a világon olyan dolog amit jobban gyűlölnének a Real Madridnál, így simán kinézem belőlük ,hogy az utolsó fordulóban leadják a meccset csak azért ,hogy mi ne lehessünk bajnokok(persze ha nekik már nem lesznek bajnoki reményeik addigra).
Ezért is nagyon fontos a Classico, nem szabad hagyni ,hogy úgy menjünk neki az utolsó fordulónak,hogy az atletico bajnokká avathassa a barcát.Túl nagy rá az esély ,hogy az már egy tét nélküli meccs lesz az atletico számára...

Ezért is nagyon fontos a Classico, nem szabad hagyni ,hogy úgy menjünk neki az utolsó fordulónak,hogy az atletico bajnokká avathassa a barcát.Túl nagy rá az esély ,hogy az már egy tét nélküli meccs lesz az atletico számára...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Add ossze oket megegyszerRealista24 írta:Ez nálam 72, nem 66.obbi sorozatot is figyelembe veve Ronaldo 37, Benzema 21, Bale 14. Ez pedig 66

Ez volt az egyetlen, amit nem fejben adtam ossze, el is b@sztam.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az Atletico képes magát 1 meccsre nagyon felszívni, de ahogy vasárnap is kijött kb a 70ik perctől ,hogy ki a jobb csapat úgy egy oda-visszavágós párharcon is kijönne szerintem,ahogy kijött a kupa elődöntőn is.Persze nem 5-0ával de szerintem továbbmennénk ha bl-ben találkoznánk. A chelsea viszont még ha nem is olyan tahó módon ,de képes akár 180 percen át taktikusan szervezetten beállni bekkelni, ami nekünk nagyon nem vekszik ezért tartok tőlük a legjobban.A maradék mezőny nagyon erős , de azoknál a csapatoknál a támadás az elsődleges így velük ki-ki meccseket lehet vívni, az ilyenekre meg 50-50% van. Nagyon erős a mezőny, talán a legerősebb az elmúlt 5 évben, nem lehet már a 8 között könnyű ellenfelet kapni, talán a Mu-Olympiakos győztese, de ha a united továbbmegy azért ellenük sem lenne egyszerű.CS0ki írta:
dzsi91 írta:Persze nem tudom kire számít, de a nyolc továbbjutó között azért nagyon jó eséllyel ott van az Atletico Madrid is, hazai pályán nem hinném, hogy ettől a Milántól kikap. Ezért írtam, hogy a 8 továbbjutó között ott az Atletico is, meg persze a Chelsea is, de a hosszan taglalt paraszt hozzáállást inkább az Atletico képviesli ebből a nyolcasból, mint a Chelsea.a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .
A Bayernt én egy kicsit túlmisztifikáltnak érzem.Iszonyat erős csapat, a legesélyesebb a bl-re, de azért meg lehet őket fogni. És ők is pont ugyanúgy tartanak tőlünk mint mi tőlük.Ha összekerülnénk én egy 55-45% esélyt adnék a Bayern-nek, de egyáltalán nem gondolom ,hogy meglepetés lenne a győzelmünk.A Bayern legnagyobb ereje mentálisan jelenleg a "verhetetlen" státusz, ami miatt mindenki tele gatyával megy ki ellenük.A csodabarca korszak is pontosan ezért tartott ilyen sokáig, mert hiába voltak jók, verhetőek voltak ahogy mindenki, csak a csapatok 95%-a vonalkódos gatyával ment ki ellenük.Szóval a Bayernnek neki kell esni és lesz ami lesz, ugyanannyi félni valójuk van nekik is tőlünk mint fordítva.
on:
A bajnoki Classico lesz szerintem a szezon legfontosabb meccse, azt egyszerűen be kell húzni, pontelőnnyel önbizalommal neki menni a BL negyeddöntőknek és a kupadöntőnek.Szerintem az a meccs lesz a kulcs a továbbiakra nézve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Vagy hozzuk vissza Higut!hehe írta:magyarul rohadtul kell suarez 80ér, mert szarul állunk

13
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is értem, hogy lehettem ekkora állat.Realista24 írta:Akkor k.rvára nem tudom mit olvastam![]()
![]()
Na mindjárt megnézem

Mindegy, teljesen belekeveredtem, de te is

Ez nálam 72, nem 66.obbi sorozatot is figyelembe veve Ronaldo 37, Benzema 21, Bale 14. Ez pedig 66

u.i.: Réj könyörgön ne linkled az excel táblád vagy a transfermarktot :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor k.rvára nem tudom mit olvastam
Na mindjárt megnézem

Na mindjárt megnézem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Furak nekem ezek a szamok.Realista24 írta:Hogy on is legyen.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.
A 08-09-es szezonban Eto 30, Messi, 23, Henry 19 bajnoki golt rugott. Ez osszesen 72 bajnoki gol.
Ha a tobbi sorozatot is figyelembe vesszuk, akkor Eto 36, Messi 38, Henry 26 gol. Ez 100 gol.
(forras)
A 2011-12-es szezonban Ronaldo 46, Higu 22, Benz 21 bajnoki golt lott. Ez osszesen 89.
Tobbi sorozatot is figyelembe vege Ronaldo 60, Higu 26, Benz 32. Ez osszesen 118 gol.
(forras)
Jelenleg Ronaldo 23, Benz 15, Bale 10 bajnoki golnal jar. Ez mindossze 48 bajnoki gol.
Tobbi sorozatot is figyelembe veve Ronaldo 37, Benzema 21, Bale 14. Ez pedig 66 gol.
(forras) (mondjuk madridomon is ezek a szamok szerepelnek)
szerk.: tehat ha a maradek 12 fordulon rugnak 24 vagy 25 golt, akkor megdontik a Barcas rekordot, ha rugnak 42-ot, akkor pedig a Realos rekordot. (ez csak a bajnoksagra vonatkozik)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. március 4., kedd 14:52-kor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem cseréljük le benzemát suarezre 80 milláért, hogy az SBC megdöntse ezt is.Realista24 írta:Hogy on is legyen.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.