Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Casillas nálam is top, nagyon örülnék neki ha jönne, de sajnos esélytelen.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Most azokat vettem ide,akik állandóan védenek...plusz Casillast még inkább megszerezhetetlennek gondolom,ezért nem írtam.Berti írta:Elég szomorú, hogy egy Barca drukker már nem sorolja Casillas-t a legjobb kapusok közé..csababarca írta:...most jelenleg kik a klasszis kapusok? Neuer,Lopez,Cech...aztán ennyi.![]()
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Elég szomorú, hogy egy Barca drukker már nem sorolja Casillas-t a legjobb kapusok közé..csababarca írta:...most jelenleg kik a klasszis kapusok? Neuer,Lopez,Cech...aztán ennyi.

Valjuk be őszintén, hogy okozott már a mi kapitányunk 1-2 álmatlan éjszakát Messinek vagy visszamenőleg több gólvágótoknak.
Attól még, hogy jelenleg nem véd a bajnokságba, attól még látható volt BL-be vagy a kupába, hogy még távol van a kiöregedéstől.
Méghogy nincs benne a legjobb három kapusba.

- csababarca
ezt akartam írni,hogy az a baj,hogy nagyjából hasonlóan gondolkodnak a csapat körül. Meg a szurkolók is álomvilágban élnek...(Piqué-Masch kettős van olyan jó mint a Pepe-Ramos,mert kevesebb gólt kaptunk,meg hasonló gondolatok...okcsá)wZoLee7 írta: hát öregem, bárcsak te lennél a főnök a barcánál, akkor sokáig nem nyernétek semmit
Azzal hogy hozunk egy védőt, meg visszahozunk egy csatárt, aki semmit nem mutatott eddig, azzal aztán ki leszünk a vízből.
Rafinha jó lehet, meg kell próbálni,hátha.
Kapus,két védő,Rafinha ami alapelvárás, többi opcionális.
Az,hogy ki megy el az meg mindegy, Tello,Song,Masch,Roberto,stb..egyik sem hatna meg ha távozna.
Egyébként ez a klasszis kapus kérdés is...most jelenleg kik a klasszis kapusok? Neuer,Lopez,Cech...aztán ennyi. Van még a De Gea, Courtois vonal, nekem a spanyol felejtős, a belgát meg nehéz megszerezni. Mint fent említett 3 kapus mindegyike a lehetetlen kategória. Ez nem pénz kérdés, mert a Chelsea pl nincs a pénzre szorulva, Lopezt nem fogjuk elhozni,Perezt sem hatná meg a pénz, Neuer meg pláne.
Nincs kapus a piacon aki klasszis és mozdítható. Ter Stegen akár be is válhat, 12M meg 1-2 sulibuli meccs, ennyit bőven megér.
Védőkérdés sem egyszerű,bár azért ott van merítési lehetőség. Meglátjuk, én kettőt hoznék, egyik biztos beválna alapon

Miért? Ez volt a jellemző, hogy minden évbe hülyére igazoljuk magukat? Könnyü beilleszkedni a Barca stílulásába? Szerinted nyáron kik jönnek és kik helyére?
Ha nyáron háromnál több igazolásunk lesz (a kölcsönjátékosokat nem beleszámítva), akkor vendégem vagy egy akármilyen üveg piára.
Ha nyáron háromnál több igazolásunk lesz (a kölcsönjátékosokat nem beleszámítva), akkor vendégem vagy egy akármilyen üveg piára.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát öregem, bárcsak te lennél a főnök a barcánál, akkor sokáig nem nyernétek semmitkiki. írta:Én nem adnám el, de amikor ő nem volt, nem igazán voltunk rosszak, sőt... Nagyon ment a csapatjáték. Nagy meccseken még mindig hajlandó a csapat alá rendelni magát, de... khmschranzer írta:#KINGMESSI
Aki a fél csapatot leakarja cserélni, az egy fogyatékos. Kapus kell az tény, bár ter Stegen nem egy bombaigazolás. Nem értem, miért nem lehet egy klasszis kapust igazolni, amikor úgyse számít a pénz. Egy védő kell, de én nem adnék el senkit. Középpálya meg támadósor az oké.
Jöjjön David Luis, meg vissza kölcsönből Rafinha és Deulofeu
Akinek pedig mennie kell az csak Tello, és ő is csak akkor, ha Deoulofeut visszahívjuk. Ez nem az FM, meg a Manager mode kedves barátaim.

Én nem adnám el, de amikor ő nem volt, nem igazán voltunk rosszak, sőt... Nagyon ment a csapatjáték. Nagy meccseken még mindig hajlandó a csapat alá rendelni magát, de... khmschranzer írta:#KINGMESSI

Aki a fél csapatot leakarja cserélni, az egy fogyatékos. Kapus kell az tény, bár ter Stegen nem egy bombaigazolás. Nem értem, miért nem lehet egy klasszis kapust igazolni, amikor úgyse számít a pénz. Egy védő kell, de én nem adnék el senkit. Középpálya meg támadósor az oké.
Jöjjön David Luis, meg vissza kölcsönből Rafinha és Deulofeu
Akinek pedig mennie kell az csak Tello, és ő is csak akkor, ha Deoulofeut visszahívjuk. Ez nem az FM, meg a Manager mode kedves barátaim.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ez most ugye vicc? (Bocs,csak agyilag eléggé lefáradtam maGT37 írta: Rivaldo?Nem hallottam róla még. Koeman... Igen, rémlik. Aki edzette a magyar válogatottat is, nem?

Ez meg (sajnos) így van. Össze fogják legalább arra a meccsre kapni magukat. Ebben majdnem biztos vagyok.GT37 írta:Egyébként mondanám, hogy simán vertek minket két hét múlva, de... A Clásico mindig teljesen más.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az is minek kellett?Aki edzette a magyar válogatottat is, nem?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Rivaldo?R.M.C.F írta:meg kell verni a barcát,2 legyen közte ami szerintem most a valós kül9nbség a két klub között.......de az zavar,ha nimand,szarevő divatsenkik antirealkodnak,mert ezt hallották a másik fantól,aki azt sem tudja ki volt rivaldo,koeman,vagy éppen a toprongyagyú stoickhov.

Egyébként mondanám, hogy simán vertek minket két hét múlva, de... A Clásico mindig teljesen más.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
meg kell verni a barcát,2 legyen közte ami szerintem most a valós kül9nbség a két klub között.......de az zavar,ha nimand,szarevő divatsenkik antirealkodnak,mert ezt hallották a másik fantól,aki azt sem tudja ki volt rivaldo,koeman,vagy éppen a toprongyagyú stoickhov.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ebben reménykedtem egyébként, nem jött össze sajnos. Viszont remélem, Puyolért összekapják magukat a srácok. Mégiscsak (legalább egy) trófeával lenne illendő búcsúztatni a Kapitányt.Realista24 írta:Örülök neki, hogy kikaptak, de legalább Iniestáért nyomhattak volna egy űrfocit.
- csababarca
Valahogy így, viszont amit 2014ben nyújtunk,az egy gyenge középcsapat szint. És ez itt a probléma, meg az,hogy orvosolható hibákat nem akarnak kezelni,vagy nem akarják észrevenni.R.M.C.F írta:
Azt vegyük ami a barcelona fc maga.....egy kitűnő akadémia,remek nevelések,a totális foci továbbvivői,a madrid nagy ellenfele,a topfoci egyik képviselője.
Ennyi a barca,se több se kevesebb. .
Mert nyílván nem lehet csúcson maradni huzamosabb ideig a mai fociban,de próbálkozni,tenni érte lehetne. De nálunk ez sincs,csak várjuk a csodát, úgy hogy semmit nem tesz érte senki.
Engem ez zavar leginkább,nem az,hogy 4 pont lesz holnap a lemaradásunk,az sokadrangú a szememben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Örülök neki, hogy kikaptak, de legalább Iniestáért nyomhattak volna egy űrfocit. Na mindegy, nekünk ez így parádé, az meg még inkább, amiket lesliejr ír (nyilatkozatok, tervek).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hisz senki sem kérte, hogy locsolják fel a pályát.Xavi szerint pedig rossz volt a pálya. Túl száraz volt a fű.

-
Én nem értem miért lenne probléma a barca háza táján? Ne a sikerkorszakot vegyük mértani középnek azért na.....
Azt vegyük ami a barcelona fc maga.....egy kitűnő akadémia,remek nevelések,a totális foci továbbvivői,a madrid nagy ellenfele,a topfoci egyik képviselője.
Ennyi a barca,se több se kevesebb. Az a sikerkorszak megrészegitette a buta divatdrukkereket,nagyképűsködtek,leszóltak....én belementem a kisded játékba,és próbáltam nyugtatni őket,és tiszteletre tanitani.....nem igazán sikerült.
Xavi,iniesta és messi.....ahogy mennek ki...úgy esik ez a korszak,és ez normális,és ezt már tudni lehetett évekkel ezelőtt is.Hiszen volt róla szó a részemről.
Nincs itt nagy titok....ők voltak a sikerkovácsok,a többi mellette,buszkecestűl,váldezestűl,pepestűl csak átlag körités,mint nálunk ivan campo,karanka pl.....
Ennyi a barca,se több se kevesebb. Az a sikerkorszak megrészegitette a buta divatdrukkereket,nagyképűsködtek,leszóltak....én belementem a kisded játékba,és próbáltam nyugtatni őket,és tiszteletre tanitani.....nem igazán sikerült.
Xavi,iniesta és messi.....ahogy mennek ki...úgy esik ez a korszak,és ez normális,és ezt már tudni lehetett évekkel ezelőtt is.Hiszen volt róla szó a részemről.
Nincs itt nagy titok....ők voltak a sikerkovácsok,a többi mellette,buszkecestűl,váldezestűl,pepestűl csak átlag körités,mint nálunk ivan campo,karanka pl.....
- csababarca
Remy írta:A barca 6-os dobott a dobókockával, aztán összejött nekik a nagy csapat, ami lefocizta az egész világot. De most új kör kezdődött egy olyan játékban, amiben nagyon nehéz megdobni azt a 6-ost. A saját maguk által felépített stratégia öli meg őket. Nincs utánpótlás, nincs az a játék, amivel elhitették az emberrel, hogy a barca valami új, valami más... és eljött az idő, amikor szembe kell köpniük magukat, hogy újra sikeresek legyenek. De nagy az egó, és nem teszik meg. Igazolni kell, a tiki-takát el kell felejteni. Messit szintén... legalábbis azt, hogy alájátszanak, mert ő is csak ember, és ő sem tud mindig maxon pörögni.
Igazad van.
Próbálnék egy ilyet játszatni:
kapus
védelem
Busquets-??
Messi
alexis-Neymar-Iniesta
Megpróbálnám Messit irányítóban,mert jó dolog ez a hamis kilences,de idejét múlt. kell elé egy mozgékony ember,aki elhúzza az embereket,megcsinálja a piszkos munkát,stb...
Kérdőjeles ember nem tudom ki lehetne, Cesc akár,vagy esetleg egy új arc.
De ez a vezetőség+edző kombó ezt nem fogja meglépni,pedig én megnézném mire mennének így.
Persze lehet hülye ötlet,de amit most játszunk annál csak jobb lehet

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
most értem haza, és látva a dolgokat..most kell szerénynek lenni srácok és learatni a babérokat..most mi jövünk

Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Martino még olyat is nyilatkozott, hogy most már nyerni kell Madridban. Amire 15 napunk van felkészülni, közte a City elleni meccsel. Közte van egy Osasuna elleni bajnoki, amit meg se említ. Ha ott kikapunk, akkor készülhetünk akárhogy a Bernabeu-ba, semmire nem megyünk vele.
Pep-nél ilyen elő nem fordulhatott. Ő mindig csak a következő meccsre koncentrált, Tata meg már most a 2 hét múlva lejátszandó klasszikusról beszél.
Ebből is azt lehet leszűrni, hogy képtelenek az adott feladatra koncentrálni.
Na befejezem mára, el tudom én tölteni tartalmasabban is a szombat estét, mint, hogy ezeket szapuljam.
Pep-nél ilyen elő nem fordulhatott. Ő mindig csak a következő meccsre koncentrált, Tata meg már most a 2 hét múlva lejátszandó klasszikusról beszél.
Ebből is azt lehet leszűrni, hogy képtelenek az adott feladatra koncentrálni.
Na befejezem mára, el tudom én tölteni tartalmasabban is a szombat estét, mint, hogy ezeket szapuljam.