Sztem tudod, hogy értem...Géci írta:Nagyon nem!!
Természetes, h nem, mégha 20 ponttal le lennénk maradva, akkor is hozni kéne ellenük.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 8., szombat 18:14
Sztem tudod, hogy értem...Géci írta:Nagyon nem!!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 8., szombat 18:12
Nagyon nem!!zalkrisz írta:még a Classicon is megengedhetnénk a botlást magunknak.
Volt, hogy én is ezt gondoltam, de már nem látom a barcán, hogy fel szeretnének "ébredni"...tubatibi írta:ez a Barcelona (egyelőre!!!) egy alvó oroszlán, de fognak itt még ők felkelni és akkor kumma nehéz lesz ellenük játszani.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 8., szombat 18:08
Hát jah. Csak egy ilyen vereség után nehéz pozitívan gondolkodni.nmate írta:De egyébként ilyenkor Barcelonában menő ez az álszent-pesszimista hangulat?Úgy beszéltek, mint egy kiesőjelölt csapatról. Felesleges, most van a mélypont, ennél csak jobb lehet az a csapat, és spoilerezek: lesz is még, ismerem a fajtátokat
![]()
szerk: Persze, verhetőek vagytok és nem a Pep-féle csúcsforma fut most, de azért nem kell fejbe lőni magatokat.
szerk2: Real - Barca meg MINDIG 50-50.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 8., szombat 18:08
Elfogultság minden nélkül mostmár minimum 70-30 a javunkra... még a Classicon is megengedhetnénk a botlást magunknak.nmate írta:De egyébként ilyenkor Barcelonában menő ez az álszent-pesszimista hangulat?Úgy beszéltek, mint egy kiesőjelölt csapatról. Felesleges, most van a mélypont, ennél csak jobb lehet az a csapat, és spoilerezek: lesz is még, ismerem a fajtátokat
![]()
szerk: Persze, verhetőek vagytok és nem a Pep-féle csúcsforma fut most, de azért nem kell fejbe lőni magatokat.
szerk2: Real - Barca meg MINDIG 50-50.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 18:05
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 8., szombat 18:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 8., szombat 18:02
Így van, ezt mondom már év eleje óta, ezért is ért váratlanul a City marhasága.Jelenleg ott tartunk ,hogy a Barca mára egy verhető csapat lett, mert ezek már nem botlások mint amik nálunk előfordulnak egyszer kétszer...Aki elhiszi és akarja is és párosul mellé egy kis tudás is az képes megverni a barcát...Hozni kell a 2 hátra lévő meccsünket a Classicón bedarálni őket és onnantól mehet a spórolás a bl-re, elképesztő ,hogy idén egyszerűen mindenből jól jövünk ki vagy nekünk kedvez, ez már tetszikcsababarca írta:nmate írta:Az igen. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít, ha egy nappal előbb játszanak a Barca játékosok, mint mi. Válogatott meccseknek köszönhetjük ezeket a pontokat
Dehogy,ha holnap játszunk is kikapunk,teljesen mindegy. Ez a csapat olyan gyenge,hogy csoda,hogy még csak 4 pontos lesz a hátrányunk a forduló után.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 8., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. március 8., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 8., szombat 18:00

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 8., szombat 17:59
Lehet, hogy azért, mert éppen most kaptunk ki megint, és még a meccs hatása alatt vagyok, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy itt trófea lesz. Bajnokság nagy eséllyel bukta, BL-ben most talán továbbmegyünk, de utána lutri, ha összekerülünk a Bayernnel, a Chelsea-vel vagy a Reallal, nagy eséllyel bukta, a kupára talán több esélyünk van, az csak egy meccs, nem oda-visszavágós. De nagy formajavulás kellene ahhoz mindenki részéről, hogy azon a meccsen is legyen keresnivalónk.nmate írta:Szar formában van a Barca az tény. De azért én nem írnám le a szezon hátralévő részére.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 8., szombat 17:58
bajnokság füst. ha 10en belül leszünk szezon végére hozzátok képest,akkor az már a csoda kategória.nmate írta:Szar formában van a Barca az tény. De azért én nem írnám le a szezon hátralévő részére.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. március 8., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 8., szombat 17:57
Időgéped van Atesz? Egy hetet szerintem előreszaladtál.holnap nyerni kell, akármilyen nehéz ellenfél tud lenni a Levante, nem szabad hibázni. hétközben úgyis tétnélküli meccs, ott majd lehet pihentetni a Clasicora.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 8., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 17:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 8., szombat 17:54
nmate írta:Az igen. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít, ha egy nappal előbb játszanak a Barca játékosok, mint mi. Válogatott meccseknek köszönhetjük ezeket a pontokat
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 8., szombat 17:50
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem