Annyira nem vagyok képben kettőjük "kapcsolatával", csak annyit tudok, amit szerintem más is és amit RMCF is leírt. Együtt nőttek fel, együtt járták a szamárlétrát. Az való igaz, hogy Pogba is az a kaliber - legalábbis úgy tűnik - aki a jövő meghatározó játékosa lehet, de az is benne van, hogy két-három év múlva a Zenitben fog játszani.realmadridfan írta:A haveri kör más tészta, de szerintem alapvetően a legtöbb ember meg tudja számolni a két kezén a tényleges barátai számát, de sokaknál elég arra az egyik is. Az a pár ember az én tapasztalatom szerint több tulajdonságban hasonlít rád valamennyire, mint eltér, mert hosszabb távon amúgy idegesítene. Ezért furcsálltam ezt egy picit, mert nagyon különböző személyiségnek tűnnek kívülről. Aztán kitudja, lehet csak fals a kép amit kapunk. Nem fennakadtam ezen, csak érdekelt, hogy tényleg hogy van, azért kérdeztem, Te nyilván képben vagy a franciákkal, kösz a választ!Realista24 írta: Neked csak olyan barátaid vannak, akik szinte teljesen azt képviselik amit Te? Ne vedd támadásként, csak erdekel.
Első lépésnek akarnia kell Madridba jönni, aztán ezt fel is kell tudni dolgoznia, ha idekerül esetleg. Onnantól pedig rajta áll, mert a körülmények adottak.