Van olyan spanyol csapat amely esetében hasonlóakat nem lehet elmondani?Cristiano Ronaldo nyolc Levante ellen játszott mérkőzésén kilenc gólt szerzett, hármat a Spanyol Kupában és hatot a spanyol bajnokságban. Forrás: Madridom.hu

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 8., szombat 16:58
Van olyan spanyol csapat amely esetében hasonlóakat nem lehet elmondani?Cristiano Ronaldo nyolc Levante ellen játszott mérkőzésén kilenc gólt szerzett, hármat a Spanyol Kupában és hatot a spanyol bajnokságban. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 8., szombat 16:33
ebben egyetértek veled, ha Karim tudja tartani a formáját akkor Morata helyére kell 1 fiatal tehetséges arc, ha nem akkor van nagyobb gondban a vezetőség, hogy mi legyen.Realista24 írta:Én sokakkal ellentétben nem hoznék időset.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. március 8., szombat 14:59
Érdekes lenne egy olyan embert, akinek volt egy jó szezonja, egy egészet sérült volt, és jövőre lejár a szerződése mondjuk 30-ért megvenni...attareal írta:Csak ehhez fel kell gyorsan épülnie, BVB-ben jól kell játszani, és VB-n is megmutatni , hogy mit tud, és 40 milla alatti ár
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 8., szombat 14:48
Még soká. De készülj fel szerintem lelkiekbenMás:
Mikor lesznek meg a jövő évi mezek? Vki tud vmit, hogy kb. milyen?
[/Csak ne rózsaszínű
Én sokakkal ellentétben nem hoznék időset.vagypedig mint B opció egy idős, 30 feletti padtűrő csatár (amolyan Klose, Santa Cruz féle).
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. március 8., szombat 14:45
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 8., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 8., szombat 14:21
téveswZoLee7 írta: Ezzel Modric mehetne oda, ahová igazán való, a három támadó mögé. Ott a legjobb
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 8., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 8., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 8., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:31
Na igen. De bízok Zizouban, meg Varaneban, hogy rábeszélik valahogyRealista24 írta:Előbb egy elhatározás kell a játékostól, onnantól Pérez és Zidane megoldja.
Fckin big plus one.ateeemadrid írta:különben is, máshova szerintem nem kell igazolni, max. még egy cserebalhátvédet meg egy rutinos cserecsatárt.
el meg mehet coentrao, khedira. ennyi nekem elég is lenne a nyárra.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 8., szombat 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 8., szombat 13:25
Előbb egy elhatározás kell a játékostól, onnantól Pérez és Zidane megoldja. Az ára valahogy 50-60 körül lesz, ami túl sok szerintem. De talán az eladásokból megint jól tudunk kijönni, mondjuk ehhez az is kell, hogy Karim állandósítsa a formáját és akkor nem kell támadóra költeni 80-100 milliót. Akkor lesz pénz Pogbára.nmate írta:Olyan nem lesz. De ha Balere volt 90 millánk meg Illarramendire 30, akkor Pogbára legyen már 50.Remy írta:De, ha Pogbát jó áron el lehet hozni, akkor őt hoznám.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 8., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:22
Olyan nem lesz. De ha Balere volt 90 millánk meg Illarramendire 30, akkor Pogbára legyen már 50.Remy írta:De, ha Pogbát jó áron el lehet hozni, akkor őt hoznám.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 8., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 8., szombat 13:13
Jó csak míg Khedira a Stuttgartban se volt nagy szám, addig Reus, Kroos és Gündogan a csapataik legjobbjai. Sahin-t meg továbbra is tartom, hogy Mourinho sara volt, hogy még egy Granero is előtt volt, miközben az idei Dortmundban megint alapember és nem is teljesít rosszul. Özilt meg beszippantotta a sztárság...wZoLee7 írta:Reus se lenne rossz....de abban abszolút egyet értek, nincs szerencsénk a németekkel. Jó jó, de mégsem az igazi (Özil). Itt van nekünk ugye Khedira. Ott volt a török Sahin, akit ide sorolok mert a németektől jött. Félnék Gündogantól is...
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 8., szombat 13:08
az igazából nem is nagyon számít, csak az, hogy Florentino fejében ki jár, és ismerjük az öreget(wZoLee7 írta:Mind1, szerintem Carlo fejében meg sem fordul Kroos neve
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 13:06
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem