HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 8., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 8., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:31
Na igen. De bízok Zizouban, meg Varaneban, hogy rábeszélik valahogyRealista24 írta:Előbb egy elhatározás kell a játékostól, onnantól Pérez és Zidane megoldja.
Fckin big plus one.ateeemadrid írta:különben is, máshova szerintem nem kell igazolni, max. még egy cserebalhátvédet meg egy rutinos cserecsatárt.
el meg mehet coentrao, khedira. ennyi nekem elég is lenne a nyárra.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 8., szombat 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 8., szombat 13:25
Előbb egy elhatározás kell a játékostól, onnantól Pérez és Zidane megoldja. Az ára valahogy 50-60 körül lesz, ami túl sok szerintem. De talán az eladásokból megint jól tudunk kijönni, mondjuk ehhez az is kell, hogy Karim állandósítsa a formáját és akkor nem kell támadóra költeni 80-100 milliót. Akkor lesz pénz Pogbára.nmate írta:Olyan nem lesz. De ha Balere volt 90 millánk meg Illarramendire 30, akkor Pogbára legyen már 50.Remy írta:De, ha Pogbát jó áron el lehet hozni, akkor őt hoznám.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 8., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:22
Olyan nem lesz. De ha Balere volt 90 millánk meg Illarramendire 30, akkor Pogbára legyen már 50.Remy írta:De, ha Pogbát jó áron el lehet hozni, akkor őt hoznám.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 8., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 8., szombat 13:13
Jó csak míg Khedira a Stuttgartban se volt nagy szám, addig Reus, Kroos és Gündogan a csapataik legjobbjai. Sahin-t meg továbbra is tartom, hogy Mourinho sara volt, hogy még egy Granero is előtt volt, miközben az idei Dortmundban megint alapember és nem is teljesít rosszul. Özilt meg beszippantotta a sztárság...wZoLee7 írta:Reus se lenne rossz....de abban abszolút egyet értek, nincs szerencsénk a németekkel. Jó jó, de mégsem az igazi (Özil). Itt van nekünk ugye Khedira. Ott volt a török Sahin, akit ide sorolok mert a németektől jött. Félnék Gündogantól is...
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 8., szombat 13:08
az igazából nem is nagyon számít, csak az, hogy Florentino fejében ki jár, és ismerjük az öreget(wZoLee7 írta:Mind1, szerintem Carlo fejében meg sem fordul Kroos neve
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:02
Nem szóltam le, mindössze megjegyeztem, hogy a csapatba a németekkel sosem voltam kibékülve. (Oké, az elején Özilt csipáztam, de ő nem az a vérbeli német, na.)wZoLee7 írta:Kroost leszólni mert német elég nagy butaság.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 12:56
Pogba nem leghátra jönne, ott adott egy Xabi-Illarra. Őket valahogy mindenki elfelejti, pedig nyugodjon meg mindenki ha Xabi nem is, Illarra hosszú távú tervek része. Modric jelenlegi feladatkörére jönne Pogba, Khedira 2.0-nak, azzal a különbséggel, hogy mindenben jobb a németnél. Ezzel Modric mehetne oda, ahová igazán való, a három támadó mögé. Ott a legjobb, jól passzol, jól lő, jól cselez és még védekezni is tud. Isco lenne a nagy kérdés.Matt009 írta:Modric-Pogba-Isco
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 8., szombat 12:38
Pogba és Kroos nem ugyanaz a poszt. Illetve jelenleg a pályának azonos részén játszanak, de teljesen mások az erősségeik, mások a feladataik.nmate írta:Egyéni véleményem van Kroosról mondjuk.
Engem k'rvára nem hat meg, hogy jó spíler, mert konkrétan rosszul vagyok tőle, ha ránézek. Inkább takarítsuk el a maradék németet is a csapatból, én ilyen tejfölöket nem akarok látni Madridban. Pogba simán van olyan jó, mint ő és majd jobb is lesz. Modric, Pogba, Isco aztán az ellenfél játékosainak osztogathatjuk a vazelint meccs előtt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. március 8., szombat 2:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. március 7., péntek 20:57
na ne fárassz már ilyenkorziro4vr írta:Luca Toni?
igen, viszont ha jönne valaki a helyére kérdés, hogy meddig és hogyan bírná a padot? meg szerintem szép összeget perkálnának érte, ha továbbra is így teljesítene.ziro4vr írta:DM-et megtartanám továbbra is, nem kezdőként, de 13./14. játékosnak
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 20:30
Luca Toni?kodo írta:egy Kroos in, Khedira/di María outtal meg is lennék elégedve a nyáron. ilyen játékost, mint Toni röhögve hoznék el, nem kell sajnálni arra a posztra a pénzt. Benzema adott, csatár nem kell.
maximum még a szélsőhátvédek közül Coentraot adnám el, ha nagyon távozni szeretne, és hoznék valakit "olcsóban" a posztjára, aki bírja a padot és jó alternatívája lenne Marcelonak.
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. március 7., péntek 20:18
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem