Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 8., szombat 0:47

Majd DiCaprio is elmegy a True Detective-be ha akar Oscart nyerni :mrgreen:

http://whatculture.com/tv/twitters-20-b ... stions.php

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox ... elson.html

http://www.vulture.com/2014/02/the-best ... -meme.html

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. március 8., szombat 0:22

Közben utánanéztem kicsit sorozatjunkie-n már nagyba megy a 2. évad főszereplő párosának a találgatása. Van jó pár ötlet mint pl. az Edward Norton-Brad Pitt páros nekem ami kiszúrta a szemem. Azért nálam ez nagyot vinne. :hmmm: de ha bele gondol az ember elég jó párosokat össze lehet még itt szedni és ha ez megvan alapnak ez a csapat nincs ötlet híján asszem, hogy össze is rakják a dolgot
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 8., szombat 0:14

True Detective
En se hiszem hogy a kovetkezo evadban is tartani tudnak ezt a minoseget, mert tenyleg latszik hogy minden reszlet a helyen van, nincsenek (lathato) menet kozben kitalalt esemenyek, mint sok mas sorozatnal. Ha vege lesz az evadnak, szinte biztos vagyok benne hogy ujranezem ugy hogy leginkabb a reszletekre figyelek.

Archer
Az FX berendelte az Archer 6-7. evadjat

Suits 3x11
nmate írta:Nem tetszik továbbra sem, ha évad végéig ez megy, kasza lesz.
Ebben a reszben es ugy az egesz evadban eszreveheto, hogy Harvey-bol egy igazi kis puhapocs lett. Hol van az a Harvey aki magasrol sz@rik a vilagra es mindenkit ott sz0pat ahol csak tud?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eloszor duhos is voltam az irokra, hogy ilyen konnyen leraztak Louis-t a "Mike dosszie"-rol, viszont a vegen csak jott a kisebb csattano es Louis rajott hogy valami megsincs rendben. Remelem a tovabbiakban minel kevesebb erzelgos Mike - Rachel es Harvey - Scottie jelenet lesz, jojjon csak vissza a Louis vs Harvey + Mike csata.
(egyebkent a 4. evadot mar korabban berendeltek)

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 7., péntek 23:28

doncsontos írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A folytatásról nem olvastam komolyabban ha egyáltalán boncolgatják már valahol..és hát ezt vagy ennél jobbat húzni v ezen a szinten maradni szerintem igen nehéz dolguk lesz itt a készítőknek... kik és milyen színészek tudnák ezt a színvonalat hozni egyáltalán? tippek? :D
a folytatás azért lesz para, mert pizzolatto elmondta valamelyik insider, vagy behind videóban, hogy több évig írta ezt a történetet. gondolom a 2. évad már fix, "sebtében" kell kitalálni a sztorit, cary joji fukunaga sem lesz, aki egyedül rendezte az összes részt.
szóval én tartok egy kis minőségcsökkenéstől, még ha hasonlóan erős főszereplő színészek lesznek a továbbiakban.

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. március 7., péntek 23:16

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A folytatásról nem olvastam komolyabban ha egyáltalán boncolgatják már valahol..és hát ezt vagy ennél jobbat húzni v ezen a szinten maradni szerintem igen nehéz dolguk lesz itt a készítőknek... kik és milyen színészek tudnák ezt a színvonalat hozni egyáltalán? tippek? :D
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 23:02

Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk azt nem vágom, hogy hogyan akarják felépíteni a True Detectivet, csak találgatok. Nem olvastam utána, nehogy spoiler legyen belőle. Azt gondoltam, hogy a szezonok között valami kapcsolat azért lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kapcsolat annyi lesz, hogy nyomozó/nyomozók lesznek a központban, és a narratíva hasonló lesz, nagyjából ennyi.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 7., péntek 22:54

Zsombor írta:
De Remy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vége a történetnek, függetlenül attól, hogy ki marad életben és ki nem. Nem elvágják a szálat, vége. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk azt nem vágom, hogy hogyan akarják felépíteni a True Detectivet, csak találgatok. Nem olvastam utána, nehogy spoiler legyen belőle. Azt gondoltam, hogy a szezonok között valami kapcsolat azért lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 7., péntek 22:49

Remy írta: Amúgy szerintem...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mind a ketten meg fognak halni. Vagy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akkor mi lesz a 2. évadban. Teljesen elvágják ezt a szálat, ezt a két "zsarut"? Csak úgy lehet, ha kivonják őket a forgalomból. (bár talán a menekülés is lehetséges. :hmmm:
De Remy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vége a történetnek, függetlenül attól, hogy ki marad életben és ki nem. Nem elvágják a szálat, vége. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 7., péntek 22:42

nmate írta: Amúgy komolyan mondom, nem bírom és lepörgetem megint ezt a 7 részt. :D
Amúgy van benne valami. Elég kemény a story, és hát néha nehéz odafigyelni, hogy mi történik. Rengeteg utalás stb.

Amúgy szerintem... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mind a ketten meg fognak halni. Vagy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akkor mi lesz a 2. évadban. Teljesen elvágják ezt a szálat, ezt a két "zsarut"? Csak úgy lehet, ha kivonják őket a forgalomból. (bár talán a menekülés is lehetséges. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 7., péntek 22:19

Az kemény, ez a kereszt el is kerülte a figyelmemet. Amúgy komolyan mondom, nem bírom és lepörgetem megint ezt a 7 részt. :D

Ja. Suits. Nem tetszik továbbra sem, ha évad végéig ez megy, kasza lesz.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 7., péntek 22:04

ziro4vr írta:
Zsombor írta: Amúgy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én valami sötét lezárást várok. Az ügyet felgöngyölítik, de meghalnak mindketten, és senki sem fogja megtudni, hogy ők csinálták ki ezt a szektát. Mellesleg remélem, hogy Marty apósa is benne volt a buliban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem fix, hogy benne volt, már csak a lány miatt is, hogy mennyire lesz ez hangsúlyos..remélem azért az lesz. Szerintem Rust éli túl, viszont gyanúsított marad, visszamegy Alaszkába, éli tovább a megkeseredett életét vagy hasonló.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!rust tuti nem alaszkában volt 8 évig, az hülye aki ezt elhiszi..
az eddigi metaforák rust halálát vetítették előre, volt is az első részben egy olyan mondata, amikor marty megkérdezi a keresztről a lakásában, nem emlékszem pontosan, hogy volt, de valami olyasmit mondott, hogy erősen foglalkoztatja a gondolat, hogy saját magát keresztre engedje feszíteni.
én tartom, hogy rust hal meg, és marty "csak" súlyosan megsérül/lebénul, vagy börtönbe kerül.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 21:38

Zsombor írta: Amúgy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én valami sötét lezárást várok. Az ügyet felgöngyölítik, de meghalnak mindketten, és senki sem fogja megtudni, hogy ők csinálták ki ezt a szektát. Mellesleg remélem, hogy Marty apósa is benne volt a buliban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem fix, hogy benne volt, már csak a lány miatt is, hogy mennyire lesz ez hangsúlyos..remélem azért az lesz. Szerintem Rust éli túl, viszont gyanúsított marad, visszamegy Alaszkába, éli tovább a megkeseredett életét vagy hasonló.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 7., péntek 21:33

ziro4vr írta: Simán leírni nem tudom, a Mekkánöhéj meg túl kifinomult :lol:
:D

Amúgy

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 21:29

nmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha igazán ütni akarnak s bele akarnak mászni az ember lelkébe, akkor nem lesz elég szerintem, ha csak Marty vagy Rust leteszi a kanalat. Sokkal durvább lenne, ha a kiscsajjal lenne valami, vagy Maggievel. Nem akarok gonosz lenni, csak na. Elég magasan a léc, remélem átugorják.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jogos egyébként, én is várok hasonlót, a szimpla elkapják a sebes arcút, meg a többi álarcost mellett
Zsombor írta: Ez honnan jött? :mrgreen:
Simán leírni nem tudom, a Mekkánöhéj meg túl kifinomult :lol:
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 7., péntek 21:25

ziro4vr írta:Mekkanafi
Ez honnan jött? :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 7., péntek 21:25

ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha igazán ütni akarnak s bele akarnak mászni az ember lelkébe, akkor nem lesz elég szerintem, ha csak Marty vagy Rust leteszi a kanalat. Sokkal durvább lenne, ha a kiscsajjal lenne valami, vagy Maggievel. Nem akarok gonosz lenni, csak na. Elég magasan a léc, remélem átugorják.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 21:20

nmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig nem biztos, hogy kettejük közül hal meg valaki. Nőket gyilkoltak ebben a sorozatban. No, lehet továbbfantáziálni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amúgy remélem, hogy Marty lányával kapcsolatban is lesz valami, de az előző részben úgy tűnik lezárták. Voltak olyan teóriák, hogy a nagyapja is benne van a "buliban" és esetleg látott valamit a lány, vagy tett vele valamit az öreg, ami magyarázhatja a spirálos rajzot, a babás gruppent, vagy az iskolai rajzot.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 7., péntek 21:14

TD
ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig nem biztos, hogy kettejük közül hal meg valaki. Nőket gyilkoltak ebben a sorozatban. No, lehet továbbfantáziálni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 21:08

doncsontos írta:ennyi spoilert.. hirtelen azt hittem lemaradtam valamiről.. :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából az lenne a legjobb ha egyikük se halna meg és még 1 évadot csinálnának velük :D De jó kis vasárnapunk lesz az biztos. B-)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pedig valakinek meg kell..nem hinném, hogy teljes happy end lesz, nem is igazán lehet.

amúgy szerintem jó ez az évadonkénti "váltás", csak nehéz lesz főleg Mekkanafit felülmúlni, mikor castingolták, talán ők sem gondolták, hogy ennyire befut és top lesz
Nem illik.

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. március 7., péntek 20:58

ennyi spoilert.. hirtelen azt hittem lemaradtam valamiről.. :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazából az lenne a legjobb ha egyikük se halna meg és még 1 évadot csinálnának velük :D De jó kis vasárnapunk lesz az biztos. B-)
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Vissza: