Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 11:32

Egyéni véleményem van Kroosról mondjuk.

Engem k'rvára nem hat meg, hogy jó spíler, mert konkrétan rosszul vagyok tőle, ha ránézek. Inkább takarítsuk el a maradék németet is a csapatból, én ilyen tejfölöket nem akarok látni Madridban. Pogba simán van olyan jó, mint ő és majd jobb is lesz. Modric, Pogba, Isco aztán az ellenfél játékosainak osztogathatjuk a vazelint meccs előtt.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. március 8., szombat 2:39

na csak annyi, h morata nagyon jol teljesit az u21-be kb. az az o szintje. mehet a juventusba dragan :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. március 7., péntek 20:57

ziro4vr írta:Luca Toni?
na ne fárassz már ilyenkor :lol: :lol:
ziro4vr írta:DM-et megtartanám továbbra is, nem kezdőként, de 13./14. játékosnak
igen, viszont ha jönne valaki a helyére kérdés, hogy meddig és hogyan bírná a padot? meg szerintem szép összeget perkálnának érte, ha továbbra is így teljesítene. :roll:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 20:30

kodo írta:egy Kroos in, Khedira/di María outtal meg is lennék elégedve a nyáron. ilyen játékost, mint Toni röhögve hoznék el, nem kell sajnálni arra a posztra a pénzt. Benzema adott, csatár nem kell.
maximum még a szélsőhátvédek közül Coentraot adnám el, ha nagyon távozni szeretne, és hoznék valakit "olcsóban" a posztjára, aki bírja a padot és jó alternatívája lenne Marcelonak.
Luca Toni? :lol:

DM-et megtartanám továbbra is, nem kezdőként, de 13./14. játékosnak
Nem illik.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. március 7., péntek 20:18

egy Kroos in, Khedira/di María outtal meg is lennék elégedve a nyáron. ilyen játékost, mint Toni röhögve hoznék el, nem kell sajnálni arra a posztra a pénzt. Benzema adott, csatár nem kell.
maximum még a szélsőhátvédek közül Coentraot adnám el, ha nagyon távozni szeretne, és hoznék valakit "olcsóban" a posztjára, aki bírja a padot és jó alternatívája lenne Marcelonak.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 19:58

Amugy Kroosnak mikor jár le a szerződése és körülbelül mennyit ér jelenleg ?
2015 nyarán jár le a szerződése (csak úgy, mint Gündogannak) és a jelenlegi értéke 35-40 milla között mozog!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 7., péntek 19:53

Matt009 írta:Tartom többek véleményét miszerint a Pogba-Kroos pakk kell nekünk, és bivaly kis csapatunk lesz. Talán a legerősebb kezdő lenne a világon. De azt sajnos kizártnak tartom, hogy a kp-ra 2 ekkora igazolás jöjjön, úgy látszik Xabival és Khedirával is elégedett a vezetőség, pedig velük nem lesz már domináns csapatunk.
Ennek a két embernek nagyon örülnék, de ha csak egyet kellene választani akkor Pogba-t mondanám. Engem legfőképp az ellenünk nyújtott játéka győzött meg, meg persze amikor elcsípek egy-egy Juve meccset. Még annyival egészíteném ki az átigazolási szezont hogy csere szélső hátvédeket hoznék mind két posztra. Arbeloa most már szerintem nem szint, Coentraot pedig ne padoztassuk már mert ennél több van benne.

Amugy Kroosnak mikor jár le a szerződése és körülbelül mennyit ér jelenleg ? :hmmm:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 7., péntek 19:31

Engem meg Gundogan sérülése aggaszt. Nyáron semmiképpen nem hoznám el, maradjon még egy évet a BVB-ban. Ha bírja sérülések nélkül, akkor egy év múlva lehet elhoznám. Most valaki más felé kacsingatnék.

Kroos meg nagyon jó. A meglátásai és a távoli bombái nagyon jók, ráadásul az egyik legpontosabb játékos a posztján. Ha a BM-től mozdítható rá kell repülni. Azt tudja, ami nekünk nagyon hiányzik, és a csapatból csak Modric tudja. A következő 5-8 év egyik legjobb játékosa lesz, jó lenne, ha nálunk teljesedne ki.

Tartom többek véleményét miszerint a Pogba-Kroos pakk kell nekünk, és bivaly kis csapatunk lesz. Talán a legerősebb kezdő lenne a világon. De azt sajnos kizártnak tartom, hogy a kp-ra 2 ekkora igazolás jöjjön, úgy látszik Xabival és Khedirával is elégedett a vezetőség, pedig velük nem lesz már domináns csapatunk.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 7., péntek 18:48

Kroos jó, de én sem vagyok biztos abban, hogy ide illene

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 18:43

Remy írta:
ziro4vr írta: Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
Kroos lassú? Szerintem semmivel nem rosszabb, mint Gündogan. :hmmm:
amennyit én láttam, lassabb. azt hogy rosszabb, nem mondtam.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 7., péntek 18:40

ziro4vr írta: Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
Kroos lassú? Szerintem semmivel nem rosszabb, mint Gündogan. :hmmm: Illene a 4-3-3-ba. Sokat mozog, kemény játékos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 18:36

khedira nálam akkor maradhatna, ha érkezik elé valaki, el tudja fogadni a kevesebb játékot, és nem érkezik érte egy jó ajánlat. Kiegészítőnek nem lenne rossz, mondjuk egy Vidal mögé (álom édes álom :roll: )

Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
Nem illik.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 18:03

Xabi, Illarra, Modric, Pogba, Kroos/Gündogan, Isco
Nagyon elrugaszkodtál a földtől szerintem.
Sanszos, ettől függetlenül egy jobb világban ez lenne a követendő irány! Akkor legyünk kevésbé mohók és valósítsuk meg a fenti sort 2 nyár alatt, csak legyen már a csapat címeréhez méltó középpályánk is végre! Egyébként sok múlik Iscon is, azon sem csodálkoznék (bár minimális esélyt látok rá), ha 1-2 évre kölcsönadnánk a fiatal spanyolt és akkor már mindjárt más a leányzó fekvése. :hmmm:

RealMadrid

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 7., péntek 17:29

madridronie írta: Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?

Mert nem idevaló és stílusidegen főleg ebben az új Madridban! :coffee:
Nézzük meg mit hozott össze a csapat, amióta Khedira lesérült, az mindent elmond.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 7., péntek 17:08

madridronie írta:Meg bejött neki a korai Bale jóslat is.
Jó hát ilyen alapon, már R24 is irta májusban, hogy szerinte tuti, hogy jönni fog :D :lol: :lol:
madridronie írta:Ne legyünk telhetetlenek, jöjjön mind2
Majdnem okoztál egy kissebb merevedést ezzel a kijelentéssel :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Nagyon elrugaszkodtál a földtől szerintem :Đ

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 16:57

Emlékszem, hogy az egész nyár azzal telt, hogy minden nap kitalált valami hülyeséget. Persze az más dolog, hogy végül tényleg megvették tőlünk Özilt
Meg bejött neki a korai Bale jóslat is. :mrgreen:
Kroos is baromi jó lenne. Főleg mivel nem hosszabitana igy kevesebbe is kerülne, de nekem a franciák közel állnak a szivemhez igy én Pogbára szavaznék, csak jönne.
Ne legyünk telhetetlenek, jöjjön mind2 :Đ --> Khedira, Di María meg out azt csókolom... :smile: Klasszis csatárt most úgysem veszünk, épp itt lenne már az ideje egy masszív középpályás vérátömlesztésnek a minőségi fajtából, több mint 10 éve várunk rá.... :-* Xabi, Illarra, Modric, Pogba, Kroos/Gündogan, Isco --> kb. erről szólna a jövő Madridja! :shifty:

RealMadrid

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. március 7., péntek 16:54

Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
Megválaszolta madridronie előttem.

És bevallom, én nem csípem Őt. Pedig nem Ő tehet róla, hogy játszatják. Sőt, igazából nem is tartom annyira gyenge játékosnak, mint a fórum 90%-a, de a Real Madridba ilyen stílusú játékost nem is lett volna szabad hozni. Máshol hasznos lehetne, Anglia szerintem feküdhetne neki, de itt egyszerűen fájdalom nézni, hogy technikailag mennyire gyenge, milyen lomha, semmi dinamika nincs a mozgásában, tényleg abszolút idegen test ebben a fociban.

Pedig amúgy nem kőbuta, ezért is tud pl. nagyszerűen helyezkedni, ahhoz kell ám ész, tudni kell olvasni, követni a játékot. Ez tényleg pozitívum nála, de ebből ne éljen már meg itt.

Amúgy én eleve 2 embert hoznék középre, bár Gündogan nagyon kérdésessé vált a sérülés után. Ha biztos lenne, hogy kiheverte a hátfájdalmakat, akkor egy Pogba - Modric - Gündogan középpályát néznék meg nagyon szívesen jövőre. Máshová nem is nagyon költenék, ez a két ember kellene nekem.
Alonsot bármennyire is imádom, egyre kevésbé lesz megoldás középre, Illarra szerintem biztató, de alapembernek kevésnek tűnik. Casemiroból nem jön ki a tudás.

A két érkező esetén csak Khedirát és Casemirot engedném el (utóbbit valószínűleg csak kölcsönbe), de nagy eséllyel - ahogy írta is lentebb madridronie - DM maga akarna lépni.
Így maradna a fenti hármas mellé Xabi, Illara és Isco. Nem tűnik szűknek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 7., péntek 16:46

madridronie írta:És ha már középpályások; François Gallardo szerint Kroos nem fogja meghosszabbítani a szerződését és a Real Madridba készül, illetve szeretne igazolni!
Ennek a tagnak olyan képzelőereje van, hogy mutogatni kéne. Emlékszem, hogy az egész nyár azzal telt, hogy minden nap kitalált valami hülyeséget. Persze az más dolog, hogy végül tényleg megvették tőlünk Özilt :mrgreen: , de csak azért mert 10 tippjéből 1 bejött még elég vicc ez az ember... :coffee:
Az már más kérdés, hogy Kroos is baromi jó lenne. Főleg mivel nem hosszabitana igy kevesebbe is kerülne, de nekem a franciák közel állnak a szivemhez igy én Pogbára szavaznék, csak jönne.
tubatibi írta:Xabi,Illarra,Modric,Khedira,Új szerzemény,Di Maria...azért ez így már nem olyan rossz kp...
Iscot közben eladtuk :D

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 16:40

Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
Mert nem idevaló és stílusidegen főleg ebben az új Madridban! :coffee:
Ki fog játszani, ha (feltételes módba írom én már egy új kkp-s érkezésével számolok...) lesérül valaki? Egy Castillas? Casemiro?
Mert most kijátszik? :hmmm: 3 helyre van Xabi, Illarra, Modric, Di María, új középpályás, Isco --> hány ember kellene még??? Sőt ha tudnánk hozni még1 minőségibb középpályást, akkor felőlem DM is mehetne Khedirával kéz a kézben, de ez már tényleg nagyon álom kategória ...... :Đ
Inkább Casemiro távozzon
Ő borítékolhatóan fog is, most is olyan, mintha itt sem lenne ...

RealMadrid

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 7., péntek 16:27

Miért akarjátok Khedira-t elküldeni? Ki fog játszani, ha (feltételes módba írom én már egy új kkp-s érkezésével számolok...) lesérül valaki? Egy Castillas? Casemiro?
Inkább Casemiro távozzon...Khedira maradjon a seggén, Xabi,Illarra,Modric,Khedira,Új szerzemény,Di Maria...azért ez így már nem olyan rossz kp...
Kroos meg kíváncsi lennék rá nagyon, itt nagyon sokan akarnák....de nem hiszem, hogy fut annyit, mint Di Maria...vagy tényleg annyira jól védekezik, viszont azt látom, hogy 16-oson kívül bitang jókat lő, amit kb csak Bale tud a csapatból. :coffee:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: