Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
Megválaszolta madridronie előttem.
És bevallom, én nem csípem Őt. Pedig nem Ő tehet róla, hogy játszatják. Sőt, igazából nem is tartom annyira gyenge játékosnak, mint a fórum 90%-a, de a Real Madridba ilyen stílusú játékost nem is lett volna szabad hozni. Máshol hasznos lehetne, Anglia szerintem feküdhetne neki, de itt egyszerűen fájdalom nézni, hogy technikailag mennyire gyenge, milyen lomha, semmi dinamika nincs a mozgásában, tényleg abszolút idegen test ebben a fociban.
Pedig amúgy nem kőbuta, ezért is tud pl. nagyszerűen helyezkedni, ahhoz kell ám ész, tudni kell olvasni, követni a játékot. Ez tényleg pozitívum nála, de ebből ne éljen már meg itt.
Amúgy én eleve 2 embert hoznék középre, bár Gündogan nagyon kérdésessé vált a sérülés után. Ha biztos lenne, hogy kiheverte a hátfájdalmakat, akkor egy Pogba - Modric - Gündogan középpályát néznék meg nagyon szívesen jövőre. Máshová nem is nagyon költenék, ez a két ember kellene nekem.
Alonsot bármennyire is imádom, egyre kevésbé lesz megoldás középre, Illarra szerintem biztató, de alapembernek kevésnek tűnik. Casemiroból nem jön ki a tudás.
A két érkező esetén csak Khedirát és Casemirot engedném el (utóbbit valószínűleg csak kölcsönbe), de nagy eséllyel - ahogy írta is lentebb madridronie - DM maga akarna lépni.
Így maradna a fenti hármas mellé Xabi, Illara és Isco. Nem tűnik szűknek.