Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 18:03
Sanszos, ettől függetlenül egy jobb világban ez lenne a követendő irány! Akkor legyünk kevésbé mohók és valósítsuk meg a fenti sort 2 nyár alatt, csak legyen már a csapat címeréhez méltó középpályánk is végre! Egyébként sok múlik Iscon is, azon sem csodálkoznék (bár minimális esélyt látok rá), ha 1-2 évre kölcsönadnánk a fiatal spanyolt és akkor már mindjárt más a leányzó fekvése.Xabi, Illarra, Modric, Pogba, Kroos/Gündogan, Isco
Nagyon elrugaszkodtál a földtől szerintem.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 7., péntek 17:29
Nézzük meg mit hozott össze a csapat, amióta Khedira lesérült, az mindent elmond.madridronie írta: Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
Mert nem idevaló és stílusidegen főleg ebben az új Madridban!![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 7., péntek 17:08
Jó hát ilyen alapon, már R24 is irta májusban, hogy szerinte tuti, hogy jönni fogmadridronie írta:Meg bejött neki a korai Bale jóslat is.
Majdnem okoztál egy kissebb merevedést ezzel a kijelentésselmadridronie írta:Ne legyünk telhetetlenek, jöjjön mind2
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 16:57
Meg bejött neki a korai Bale jóslat is.Emlékszem, hogy az egész nyár azzal telt, hogy minden nap kitalált valami hülyeséget. Persze az más dolog, hogy végül tényleg megvették tőlünk Özilt
Ne legyünk telhetetlenek, jöjjön mind2 :Đ --> Khedira, Di María meg out azt csókolom...Kroos is baromi jó lenne. Főleg mivel nem hosszabitana igy kevesebbe is kerülne, de nekem a franciák közel állnak a szivemhez igy én Pogbára szavaznék, csak jönne.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. március 7., péntek 16:54
Megválaszolta madridronie előttem.Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 7., péntek 16:46
Ennek a tagnak olyan képzelőereje van, hogy mutogatni kéne. Emlékszem, hogy az egész nyár azzal telt, hogy minden nap kitalált valami hülyeséget. Persze az más dolog, hogy végül tényleg megvették tőlünk Öziltmadridronie írta:És ha már középpályások; François Gallardo szerint Kroos nem fogja meghosszabbítani a szerződését és a Real Madridba készül, illetve szeretne igazolni!
Iscot közben eladtuktubatibi írta:Xabi,Illarra,Modric,Khedira,Új szerzemény,Di Maria...azért ez így már nem olyan rossz kp...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 16:40
Mert nem idevaló és stílusidegen főleg ebben az új Madridban!Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
Mert most kijátszik?Ki fog játszani, ha (feltételes módba írom én már egy új kkp-s érkezésével számolok...) lesérül valaki? Egy Castillas? Casemiro?
Ő borítékolhatóan fog is, most is olyan, mintha itt sem lenne ...Inkább Casemiro távozzon
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 7., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 16:16
Adom és mondom; azért kezeljük helyén a dolgot (január vége felé volt már egy hasonló nyilatkozat, szerintem azt vették elő újra), más oldalon nem is hallani erről!Nem, nem, nem. Ezt komolyan nem vagyok képes már elhinni. Ilyen egyszerűen a mesében nincs.
A vak is látja, hogy még Di Maríával is javult a középpálya a világtalan Khedirához képest, de az argentin sem tökéletes megoldás oda.
Mondjuk jobban belegondolva nyilván nem fogja Ancelotti világgá kürtölni, hogy megyünk Vidalért vagy Pogbáért...
Szerintem is elégé adja a srác, nem kérdés, hogy jól járnánk vele!és érkezik Pogba. Bitang jó ez a gyerek.
És ha már középpályások; François Gallardo szerint Kroos nem fogja meghosszabbítani a szerződését és a Real Madridba készül, illetve szeretne igazolni!"Toni Kroos quiere fichar por el Madrid"
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. március 7., péntek 15:53
Nem, nem, nem. Ezt komolyan nem vagyok képes már elhinni. Ilyen egyszerűen a mesében nincs."Nem tervezünk odaigazolni senkit, egyrészt abszolút nem szükséges, másrészt Sami Khedira is visszatér!"
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 15:14
Elégé fenntartásokkal kezelném (sőt), hisz TodoMercadoWeb (és már hetekkel ezelőtt is elhangzott egy ilyen nyilatkozat, szerintem azt vették elő újraés Pogba megvételével Khedira és DM is eladhatóvá válik...
Távozása szinte borítékolható!Casemiro
A Chelsea is megadná ezt az összeget. A problem viszont ott kezdődik, hogy szerintem megtartjuk, de hogy minek (?) ......Khedirát eladni mondjuk a MU-nak 30-35-ért (ennyit simán lehet érte kapni).
Egy esetleges komolyabb érkező esetén a Khedira-DM duó közül valaki szerintem távozik.DM eladásával még várnék
Felejtős, múlt héten hivatalosan is hosszabbított a PSG csapatával.Matuidi
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 7., péntek 15:03
Isco meg végképp univerzális. Carlo mintha azt mondta volna hogy ő előrébb fog szerepelni. szóval vele kapcsolatban úgy vagyok, hogy akár középpályást, akár "hamis 9est", akármit tud játszani, szóval én inkább a támadó 3adba veszem őt: Isco, Jesé, CR, Bale, Benz ötös (most még Morata).wZoLee7 írta:Anis: Iscoról mintha kicsit megfeledkeztél volna
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 7., péntek 15:02
Hát ha neki megfelel akkor nekem mind1wZoLee7 írta:Géci: Isco lenne Modric cseréje, hiszen a horvát sem fog minden meccset végig tolni. Sőt, kezdeni sem fog mindig. Fiatalabb sem lesz, szóval beválhat, ha Isco is itt képzeli el a jövőjét.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 7., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 7., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 7., péntek 14:22
DM eladásával még várnék, bár most lehet szép összeget kapnánk érte, mert azért csak meghatározó játékos volt idén, és nem egy olyan valaki aki a padot koptatta...wZoLee7 írta:egy Pogba érkezésével a kp nagyot ugrana...Xabi/Illarra-Pogba-Modric...Ha kell Modric visszább is játszhat mint azt most is teszi, előre meg ott van Isco...Bár Pogba cseréje lehet egy Casemiro is ha marad, nem kell túl sok ember KP-ra, és Pogba megvételével Khedira és DM is eladhatóvá válik...arról nem is beszélve, hogy DM sokat csökkenthetne Pogba árán (tudom a mostani piac ezt nem engedné, de egy az egyben is simán lehetne cserélni)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 7., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 7., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 6., csütörtök 14:21
Egyébként az El Confidencial nem olyan rég írta is, hogy Karim "feltámadása" után a Madridnál abszolút lekerült a napirendről egy klasszis csatár igazolása! Egyetlen egy esetben hajlandóak a vezetők komolyan a zsebükbe nyúlni, még pedig, ha Karim végül nem fogadja el a Real Madrid szerződéshosszabbítási ajánlatát, amire azért valljuk be nagyon minimális esély van!Egyébként Suareznek ez már a második olyan nyilatkozata, hogy eszében sincs nyáron váltani, még akkor se, ha nem lesz BL. Egyébként lesz. Én eddig sem hittem a leigazolásában (annak meg örülnék is, ha nem 100 milliókat adnánk megint egy játékosért), de szerintem mindenkinek egyértelmű lehet, hogy nem nagyon fogjuk őt elhozni. Más irányba kell nézni a csatárposztot illetően.
Egyetértek; annyi, hogy Di María helyett itt a Hercegnek nincs már helye!Morata helyett kell egy tapasztaltabb 2. számú csatár, és ott meg is vagyunk. Továbbra is a középpálya megerősítése a lényeg.
2. számú balhátvéd, DM helyére egy középpályás, valamint egy 2. számú csatár, és jók is vagyunk.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem