Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
az FFT vicc...fél évekkel vannak lemaradva a legtöbb hírrel...lehet most olvasták csak valahol azt amiről itt már szó volt pár hónapja

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A cikk szerint Messi kiábrándult a barcelonai életbőlpheco írta:Ha csak el nem viszi a City Messititt a cikk Hápog, de én el tudom képzelni, hogy 1-2 év múlva eligazol Messi, bár inkább a Bayernbe tudom. Mondjuk ennyi pénzből vehetnétek két top khv-t egy Reust meg egy Agüerot is, szóval lehet nem járna jól a Real ezzel az üzlettel.
Ok

Egyébként ezt a témát egyszer (vagy többször) már kiveséztük, nem?

Mondjuk 200 millió...

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha csak el nem viszi a City MessitGT37 írta: A támadósorral nekem nincs problémám, Messi, Neymar kiváló, Sánchez és Pedro is jó szezont fut.

- GT37
Azért a katalán újságírók fantáziájára még mindig nem lehet panaszmadridronie írta:Szép lista, úgy látszik nagy bevásárlásra készül a Barca, minimum 4 érkezőre számíthatnak a katalán drukkerek! :Đ A teljesség igénye nélkül, akik már szóba kerültek: Ter Stegen, Laporte, David Luiz, IÑigo Martínez, Hummels, Vertonghen, Mangala, Musacchio, SchÄR, Fazio, Cuadrado, ZúÑiga, Vidal, Gündogan, Müller, Kroos, Bruno, Ramíres, Koke, Agüero, Van Persie + a kölcsönben szereplő tehetségek --> nos ezek közül több szerintem alapól felejtős kategória, de változások lesznek, la.is elégé úgy tűnik!Kérdés persze, hogy milyen szinten?

A felsoroltak közül elég sok a felejtős kategória, ahogy írod, Vidal, Müller, RvP, Agüero, Ramires, Kroos, Bruno...
Négy igazolás pedig szerintem biztosan nem lesz.
1. Ter Stegen
2. egy középhátvéd (Vertonghen/Mangala

3. esetleg még egy középhátvéd, ha Mascherano távozik
Középpályára szerintem meg fogunk elégedni Rafinha visszahozatalával, megérdemel egy esélyt a srác. Aztán ha nem válik be, hozhatunk 2015 nyarán egy kápét, ha muszáj.
A támadósorral nekem nincs problémám, Messi, Neymar kiváló, Sánchez és Pedro is jó szezont fut. Tello out, jöhet a helyére Deulofeu, aztán jó lesz. (Bár most írtak olyanokat is, hogy Deu még egy évet fog játszani az Evertonban.)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szép lista, úgy látszik nagy bevásárlásra készül a Barca, minimum 4 érkezőre számíthatnak a katalán drukkerek! :Đ A teljesség igénye nélkül, akik már szóba kerültek: Ter Stegen, Laporte, David Luiz, IÑigo Martínez, Hummels, Vertonghen, Mangala, Musacchio, SchÄR, Fazio, Cuadrado, ZúÑiga, Vidal, Gündogan, Müller, Kroos, Bruno, Ramíres, Koke, Agüero, Van Persie + a kölcsönben szereplő tehetségek --> nos ezek közül több szerintem alapól felejtős kategória, de változások lesznek, la.is elégé úgy tűnik!
Kérdés persze, hogy milyen szinten?

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy azt nézem, végre 1x mi pihenünk egy nappal többet válogatott meccsek után és most a Barca játszik előbb. Csak kár, hogy a Valladoliddal.
Minden viccet félretéve, szerintem kezd beütni a sok "szer", lehet, hogy a sok növekedési hormon, lehet hogy más, hogy pontosan mik, csak ő tudhatja.
Ha egyszer megtörténik, legyintés, kétszer is elmegy, de hogy az utóbbi időben kábé rendszeresen, és minden előzmény (értsd:betegség) nélkül. Még csak az idegállapotra se lehet fogni, mert azért egy Románia elleni barátságos meccsen is mindezt?
Könnyen lehet, hogy a teste kezd besokallni, (lehet, hogy csak a túlterhelés miatt) mutatja ezt az is, hogy korábbi varázslatos vasemberré válása (mert fiatalabban egy pontig érdekes módon porcelánból volt) ellenére mennyi időt hagy ki mostanság.
Azért ezt kötve hiszem, hogy egészséges testi reakció akár/még/főleg egy sztársportoló esetében.The vomiting is nothing that has not happened to me before," he told a TV channel in quotes reported by Barcelona-based newspaper Sport. "It is something that always happens to me,"
Aztán lehet, hogy egyik sem, és mindig csak elrontja a gyomrát.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szatmári szilvára gyanakszom.

- GT37
Ebben reménykedem én is, csak nem akartam túlzott vehemenciával véleményt nyilvánítani a srácról, mivel még nem láttam sokszor játszani.Realista24 írta:Nem lenne rossz? Enyhe kifejezés. Jó lesz a srác, nagyon jó.

Nem lesz rá szükség, Pintótól különórákat vesz majd, aztán halálnyugodtan fogja kicselezni a rátámadó csatárt, ahogy Pinto szopatta annak idején Adebayort.ziro4vr írta:vagy ha nem, vissza kell állni a hosszú kirúgásra, meg a szorult helyzetben oldalra kib.szásra

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és a kivetített kép alatt a mésqueunclub felirat...
gyönyörű
Kikezekte?

gyönyörű

Kikezekte?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Nekem is tetszik a kép a kivetítőnRealista24 írta:Hol a hiba?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ter Stegen..10 misi, plusz még a kitaníttatásaGT37 írta: Egyébként a gazdasági alelnökünk azt nyilatkozta, hogy nyáron 50-60 millió euró fog rendelkezésre állni igazolásokra. Ebből simán kijöhet egy normális középhátvéd, még akkor is, ha levonjuk belőle a Ter Stegenért fizetendő 10 milliót. Vertonghen az álom, de sok esélyt nem látok rá, viszont ez a Mangala gyerek talán nem lenne rossz.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na jó. Elnézést, de mekkora szánalmas szarok vannak a Barcelona vezetőségében. Ezt tudtam eddig is, de most újra bizonyítottak.
Bemutatták az új stadion látványtervét belülről, kép:
http://media4.fcbarcelona.com/media/ass ... 239178.JPG
Hol a hiba?
Más szögből:
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 6748_n.jpg
Gusztustalanok.
Bemutatták az új stadion látványtervét belülről, kép:
http://media4.fcbarcelona.com/media/ass ... 239178.JPG
Hol a hiba?
Más szögből:
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 6748_n.jpg
Gusztustalanok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lenne rossz? Enyhe kifejezés. Jó lesz a srác, nagyon jó.viszont ez a Mangala gyerek talán nem lenne rossz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
KhediraGT37 írta: Egyébként a gazdasági alelnökünk azt nyilatkozta, hogy nyáron 50-60 millió euró fog rendelkezésre állni igazolásokra. Ebből simán kijöhet egy normális középhátvéd, még akkor is, ha levonjuk belőle a Ter Stegenért fizetendő 10 milliót. Vertonghen az álom, de sok esélyt nem látok rá, viszont ez a Mangala gyerek talán nem lenne rossz.
Csak nehogy megint valami vékápét hozzunk, hogy aztán védőt neveljünk belőle.

Szerintem nem rossz ez a cipő. Vagyis maga az ötlet jó,de ez a neon szín a pirossal meg a mintával kicsit fura. Bár gondolom a minta is segíti a labdakezelést.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem bejön.tubatibi írta:VB 2014: INIESTA BEMUTATTA AZ ÚJ, MAGAS SZÁRÚ STOPLIST - FOTÓ
Ez most komoly? Ilyenek lesznek az új stoplisok?

Egyébként a gazdasági alelnökünk azt nyilatkozta, hogy nyáron 50-60 millió euró fog rendelkezésre állni igazolásokra. Ebből simán kijöhet egy normális középhátvéd, még akkor is, ha levonjuk belőle a Ter Stegenért fizetendő 10 milliót. Vertonghen az álom, de sok esélyt nem látok rá, viszont ez a Mangala gyerek talán nem lenne rossz.
Csak nehogy megint valami vékápét hozzunk, hogy aztán védőt neveljünk belőle.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk CR pont nem, Balo mar inkabb.'shutterisland írta:pont iniesta illik egy ilyen páwacipő bemutatóhoz.
nem neymar, balo, cr, marcelo vagy alves.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont iniesta illik egy ilyen páwacipő bemutatóhoz.
nem neymar, balo, cr, marcelo vagy alves.
nem neymar, balo, cr, marcelo vagy alves.