Ebéd utáni sziesztának tökéletes lesz.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 9., vasárnap 11:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 6., csütörtök 20:24
egyébként adom (azt leszámítva h bekem kevés volt mindig is) , csak érdekeltek az érveidhehe írta:raullal az volt a bajom, hogy az utolsó 3 évében olyan ótvarratyiszar volt az ember, hogy sugárban hánytam, raulreal meg jött itt a statisztikáival, hogy kirobbanthatatlan, undorító volt pfejj.
bekem meg szimplán csak egy álló labdából jó rúgó cirkuszi bohóc, aki édeskevés volt ide mindig is.
csak és kizárólag teljesítmény és real madrid szempontból ítélem meg mindet.
úgyhogy higuainnak is sok influenzát és keserves pályafutást kívánok.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 6., csütörtök 18:29
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 6., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 6., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 12:53
egy legény se volt a gátonPipita írta:![]()
![]()
ahogy a nyócker nagy bölcse is megmondta.
Amúgy hehe, végül is év elején mert veled fogadni valaki, hogy meglesz-e a botlábú argentinunknak a 10 gól?![]()
Mert ha volt ilyen bátor, akkor vesztettél.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 6., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 6., csütörtök 11:39
két p betűvel kezdődő szó.Realista24 írta:Hogy valakit mi visz ra arra, hogy az Interbe igazoljon manapság? Nem ertem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 6., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 6., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 5., szerda 21:36
Géci írta:Én még várnék azzal a visszavágóval. Szerintem ott meglepetés fog születniR.M.C.F írta:Lehet hogy jobbak,sőt szerintem is,de ez nagyon kevés.....alapvetően a bl-ben pofozógépek
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 5., szerda 21:33
Én még várnék azzal a visszavágóval. Szerintem ott meglepetés fog születniR.M.C.F írta:Lehet hogy jobbak,sőt szerintem is,de ez nagyon kevés.....alapvetően a bl-ben pofozógépek
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 5., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 3., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 3., hétfő 23:43
nem írtam ilyet, csak azt, hogy az első ötben kellene legyenek, és a bl helyért (tehát a dobogó alsó fokáért) való küzdelemben részt venni.szóval BL hely abszolút nem realitás.
az egy dolog, de ez lutri.Jah és az is nagyon lényeges, hogy a milannak is kijutott a sérüléshullámból idén is - és asszem tavalyi idényben is egy időre.
hát én továbbra sem látom azt az 5 csapatot, akinek erősebb a kerete az olaszoknál, mint a milannak.top5 kerete valószínűleg megvan (mondjuk szerintem nem)
hát nem túl komoly érvelés, hogy miért is legjobb esetben a hatodik legerősebb keret csak a milané.a juve kerete abszolút kiemelkedik, viszont a többieké egyszerűen csak jobb keret mint a Milané. Fiorentinánál is megvannak az emberek minden posztra, helyettes is. pl Gomez és Rossi két eléggé gólérzékeny csatár (ha nem sérülnek le mindketten akkor simán előrébb is lehetnének), Borja Valero Real nevelésű irányító ex Villarreal tag, szóval jó keretük van nekik is.
tekintve, hogy most tizedikek, még ha szigorúak vagyunk, akkor is 4-5 hellyel előrébb.Szóval max 1-2 hellyel lehetne előrébb ez a Milan.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 3., hétfő 23:31
BL-helyért harcra elképesztően kevés. mivel olaszban csak 3 BL hely van, és azt talán még te is elismered, hogy a mostani Milannak semmi esélye a Napoli, Juve, Róma hármas ellen. szóval BL hely abszolút nem realitás.'shutterisland írta:a bajnoki címhez kevés, a bl helyért lehetne harcolni, de az első ötben kötelező lenne ott lenni.
top5 kerete valószínűleg megvan (mondjuk szerintem nem), de a legtöbb játékos tucat, másik fele ahogy írtad túl a zeniten (egykoron világlegjobbjai voltak a posztjukon, mint ahogy leírtad Kaká és Essien, rövid ideig Robinho is zseni volt). Jah és az is nagyon lényeges, hogy a milannak is kijutott a sérüléshullámból idén is - és asszem tavalyi idényben is egy időre. Míg a mostani top3nak nagyon erős a kezdője, Juve-Rómának még a kispadja is, Napolinál is van pár jó játékos ott, addig a Milannál nulla a kispad.'shutterisland írta:mondom, nincs beton kerete a milannak, vannak tucat játékosok bőven, meg olyanok is akik már túl vannak a zeniten (mint például essien,kaká) de ebben a ligában még mindig simán top 5-ös keret.
igen. a juve kerete abszolút kiemelkedik, viszont a többieké egyszerűen csak jobb keret mint a Milané. Fiorentinánál is megvannak az emberek minden posztra, helyettes is. pl Gomez és Rossi két eléggé gólérzékeny csatár (ha nem sérülnek le mindketten akkor simán előrébb is lehetnének), Borja Valero Real nevelésű irányító ex Villarreal tag, szóval jó keretük van nekik is.'shutterisland írta:a többi élcsapatnak sincs a juventuson kívül annyira kiemelkedő kerete.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 3., hétfő 21:47
ennyi.Kerlon írta:Attól még a Milannak illene a top 5-ben lenni, mert ezzel a kerettel meg lehetne csinálni. Fiorentina, Róma, Napoli, Juve után max az Interre kellene komoly riválisként tekintenie, de ők is szánalmasan gyengék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 3., hétfő 18:15
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem