realistahuni írta:Szökéssel nem értek egyet, meg a TWD-el se. Előbbinél nekem bejött mind a 4 évad, legjobban az első persze. A TWD meg olyan dolog, hogy nagyon mélyre lehet ásni a zombis sztorikban, szóval ez a 4 nem sok idáig, az más kérdés, hogy a színvonal ténylegesen esik, pedig lehetne tartani szerintem.
A szokest eredetileg 2 evadosra terveztek, de a nagy nezettseg miatt berendeltek egy harmadik evadot is. Viszont abban az evben volt a nagy iroi sztrajk Amerikaban, ezert 22-24 helyett csak 13 reszes lett a harmadik evad, amit mar joval kevesebben is neztek mint az elsot vagy masodikat. Talan itt kellett volna lezarni, vagy berendelni meg egy 13 reszes evadot rendes lezarasnak, de e helyett ok egy 22-24 reszes evadot rendeltek be.
TWD-nel valoban egesz melyre lehet asni, nem is a 4 evaddal van a gond (ha jol emlekszem akkor mar az 5.-et is berendeltek vagy legalabbis mindenkepp befogjak). Itt inkabb az gond, hogy folyamatosan elcseszik az evadokat. Az elso evaddal nincs gond, tetszett, a masodik is jo lett volna ha nem huzzak sokaig a "farm ahol elunk" sztorit, mint ahogy a harmadik elso fele is piszok jo volt, majd jott a vakacio es teljesen leeresztettek. A negyediknel is ugyan ez van: az elso fele nagyon jo, de megint eljatszak ezt a leeresztos reszt. Nem veletlenul kaszaltuk annyian a forumrol is.
Ujra olvastam a hsz-ed a TWD-vel kapcsolatban, igazad van, tenyleg nem tartozik a tul sok evados kategoriaba ez a sorozat
pheco írta:Két pasival sem, szerintem a most futó évad az egyik legjobb.
11-es evadot csak nyaron fogom elkezdeni, szoval orulok az ilyen tipusu hsz-eknek