Ha odafigyeltél volna, akkor többször is olvashattad volna, hogy NEKÜNK SZURKOLÓKNAK igen is fontos és az is volt. Nem érdekel a média, annak a vélt vagy valós támadása. Nem most kezdtem/kezdtük el.R.M.C.F írta:ez most jött elő.....hol volt bárkinek is fontos a madrid mint intézmény,a múltja,az eredményei a nagysága? Senkinek sem...
Eddig is mondtam több tettére is, hogy nem méltó a Real padjára. Újra leírom, hátha végre felfogod. NEM MOST HÚZTAM ELŐ.R.M.C.F írta:Most hogy JM rámutatott sok szemétségre,most már előhúzták ezt a nem méltó dumát......miért? Mi a méltó? Akkor ezek elmondhatnák mert égetően kiváncsi vagyok rá......
A játék képe, a felfogás, "úri emberek klubja", ha mond ez Neked valamit. Nem a sajtószobában kell válaszolni a médiának, hanem a pályán. Előfordulnak a legnagyobbaktól is olyan dolgok, amikre nem lehet azt mondani, hogy "úriember". De Zidane sem úgy ment végig a pályán, hogy lefejelt mindenkit, aki szembejött. Ugyanakkor a mostani csapatból nem egy embernek abszolút nem a focipályára illő a viselkedése. Mi nem a Sevilla vagyunk, és a Real hagyományai miatt igen is elvártam és elvárom, hogy a játékosok a címer szellemiségének megfelelően viselkedjenek. És nem vádlin rúgva Juanfrant, vagy orrba nem is tudom kit. Ronaldora ez nem volt jellemző mostanában, de ezt egy edzőnek kezelni kell, nem még hergelni a játékosokat. És bár apróság, de Alonso-t leszámítva, meg egyszer-kétszer Marcelo-t, de mikor láttál olyat, hogy felsegítik az ellenfél játékosát. Apróság? Igen. Szükséges? Nem. De ilyesmitől is(!) lesz több a Real Madrid, mint a Sevilla.
Én elhiszem, hogy nehéz elfogadni, hogy nem Mourinho a csúcs... én elhiszem.R.M.C.F írta:Én elhiszem, hogy sok mindenkinek az lett volna a jobb,ha a real esélytelen lett volna bármire is.......én elhiszem.