A PSG mint Bayern verő - erről írhatnál a bl topicba, hogy miért látod így.
Nem azt írtam, hogy megverik. Csak sanszosabbnak érzem őket, BM-et verni, mint minket. Jelenleg úgy gondolom, hogy sem a Barca, sem mi nem tudjuk megverni a BM-et. Mind a 2 csapat a labda kontrollra törekszik, ahogy a BM is, ebben jobbak nálunk és a Barcánál is. Kontrázni egyik csapat sem tud jól, a kp-s védekezése szintén nem elég egyik csapatnak sem a BM ellen.
A PSG kicsit más. Ott stabilabbnak érzem a kp-t. Egyénileg gyengébb játékosok, mint a BM kp-sai, de összességében jobban védekeznek nálunk is és a Barcánál. A kp-t nem fogják megnyerni a BM ellen, senki sem fogja, de többet bírnak, és jelenleg jobban is kontráznak nálunk. Van egy Ibrájuk is, tehát van meccset eldöntő ember, de ott van még Cavani, Lucas... Szóval nem gyenge a támadósor ott sem, és jelenleg azt a támadósort többre értékelem, mint a miénket, ha Bale szar. A BM persze itt is jóval esélyesebb, csak annyi, hogy nem érzem a PSG totál esélytelennek, ellenben minket és a Barcát igen. Nyilván utóbbi 2-t többször láttam, jobban látom a hibákat, a PSG-t inkább csak villogni és tarolni láttam. Azt viszont tudom, hogy a kontrázni jobban kontráznak, ami a jelenlegi BM ellen az egyetlen fegyver, illetve kevés gól kapnak, ami szintén nem elhanyagolható.