Arbeola helyett egy Stephan Lichtsteiner szaladgál

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 20., hétfő 9:16
Arbeola helyett egy Stephan Lichtsteiner szaladgál
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 9:11
Abban a játékrendszerben ahol Higu nem csatár és Arbeola helyett egy Stephan Lichtsteiner szaladgál azt én már előrelépésnek, fejlődésnek tekintem. Higu nálam sehol nem 25-30 hanem egy 15-20 milliós csatár. Ha valaki kiad érte ennyit akkor már jól járunk vele. Annak örüljünk, hogy egyáltalán érdekel valakit.CS0ki írta:Jól, persze...
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 20., hétfő 9:11
Még az kell ide... Mou tönkreteszi a madridizmust.zolus írta:Állítólag ma minden eldöl a Perez-Mourinho megbeszélésen.Nagyon kíváncsi vagyok.Ettől a két embertől azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy Jose itt marad még egy szezont.Csak azért is.
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 20., hétfő 9:00
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 20., hétfő 8:36
sztem pérez nem fog neki olyan hatalmat adni, mint mounak. és amúgy is zidane lesz az átigazolás felelős, nem?CS0ki írta:Igazából már most kezdek aggódni, mert kb akárkit kötnek össze Ancelottival, mint az "első igazolása" ide, fognom kell a fejemet...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 20., hétfő 8:26
Úgy látszik ott kicsire nem adnak. Csak 50-60 milliós játékosok fognak érkezni hozzájuk...CS0ki írta:Monaco meg nem akar bejelentkezni nálunk pár falábúért? Egy jó Higu mehetne hozzájuk 35-ért.
hehe írta:én úgy tudom, hogy azért gravesen még játszik vmi alsóbb ligában hobbibólRaúlRealMadrid írta:Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A kva isten ba
za meg de öreg vagyok...
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 20., hétfő 0:28
Jól, persze...Lichtsteiner egy igazi futóbolond. Remekül asszisztál a támadásokhoz. Simán van benne még 3-4 év. 15 millió körül van az ára. Higu is nagyjából ennyit ér. Jól járnánk vele.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 0:27
én úgy tudom, hogy azért gravesen még játszik vmi alsóbb ligában hobbibólRaúlRealMadrid írta:Facebookon most olvasom, hogy Beckham személyével visszavonul az utolsó galaktikus, akit Pérez igazolt. A kva isten ba
za meg de öreg vagyok...
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 19., vasárnap 21:53
Van ilyen szavazás az oldalon, én is pont ma találtam rá.numberone1 írta: Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol.![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 19., vasárnap 21:48
Higu még jelen állapotban is 25-30 milliós csatár. Nagy hiba ilyen mélyen alulértékelni az argentint.Casso írta:Higu is nagyjából ennyit ér.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 21:05
Gyerünk mindent bele! Utalhatja Pérez a 100 millát...mohaola írta:A Santos alelnöke megerősítette, hogy elutasították a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kevesellték az érte ajánlott összeget, most a Real Madrid-tól várnak ajánlatot a következő napokban.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 19., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 20:02
Aztán eszembe jutott nekem is,akartam is írni de má nagyon off lett volnaaz jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszani :lol:
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 19:28
Sokkal. A Seria A legjobb JHVjaniden6 írta:Ő kicsoda?
Jobb, mint Arbeloa?
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 19., vasárnap 19:25
Ő kicsoda?mohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem