Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
amíg a mi kezünkben (is) van a bajnokság, nem adja fel az ember, ha 3 pontnál nem nagyobb a diffi, akkor lehet abba kapaszkodni, hogy majd a bernabeuban hátha kifogunk egy jó napot, és visszaelőzhetünk.
más dolog az, hogy bízol a saját csapatodban, mint szurkoló, és más dolog az, hogy már nem bízol a real botlásában.
mert ugyebár jelenleg ott tartunk, hogy még egy esetleges klasszikuson aratott győzelem (amitől jelenleg elég távol állunk egyébként is) is kevés.
a fejünkre is állhatunk, és elverhetünk mindenkit, ha ti is ugyanúgy átgázoltok a rayokon meg almeriákon, és 1 ponttal biztosan előttünk lesztek.
más dolog az, hogy bízol a saját csapatodban, mint szurkoló, és más dolog az, hogy már nem bízol a real botlásában.
mert ugyebár jelenleg ott tartunk, hogy még egy esetleges klasszikuson aratott győzelem (amitől jelenleg elég távol állunk egyébként is) is kevés.
a fejünkre is állhatunk, és elverhetünk mindenkit, ha ti is ugyanúgy átgázoltok a rayokon meg almeriákon, és 1 ponttal biztosan előttünk lesztek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha Karim holnap is gólt szerez akkor fej fej mellett 3. lehet Alexissel a góllövő listán, aztán már csak 5 gólra lenne Costatól...gyerünk Karim, meglesz a gólkirályi cím

Na a Barca csak a 3.
Gyönyörű.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ikarus93 írta:Tényleg hullajt 2-vel mennekkapor_89 írta:Ma este az Atletico is pontokat fog hullajtani idegenben, így a Barca továbbra is 2. lesz..
Semmilyenek. Ellenünk mentek mint az állat,az év meccsét nyomták....mi leszünk a bajnokok,aki nem hiszi,az menjen el kapálni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
vagy nem
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tényleg hullajt 2-vel mennekkapor_89 írta:Ma este az Atletico is pontokat fog hullajtani idegenben, így a Barca továbbra is 2. lesz..

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Ma este az Atletico is pontokat fog hullajtani idegenben, így a Barca továbbra is 2. lesz..
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
VALLADOLID ohhhh, szééép és jó nagy skalp!

Ennyire azért ne szaladjunk előre, de tény és való, hogy ilyen ziccereket egyszerűen nem hagyhat elúszni a Real Madrid! Be kell húzni a kövi 2 meccset aztán a Bernabéuban ha a Jóisten is úgy akarja akár a bajnokságot is le lehet "zárni" (persze odafigyeléssel) már márciusban! Hala Madrid!na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.
a 3 "esélyesből" egyedül mi nem érdemeljük meg.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ilyenkor érdemes elcseszni az embernek az életéből 30 percet és átmenni a másik oldalra olvasgtaniRealista24 írta:Imadom mikor ilyen hülyeségeket olvasok...'shutterisland írta:na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Imadom mikor ilyen hülyeségeket olvasok...'shutterisland írta:na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na hát innen már a tietek, már most lehet gratulálni.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt ki kell használnunk, remélem odateszik magukat a srácok holnap.
A Barca meg lecsúszhat a 3. helyre
A Barca meg lecsúszhat a 3. helyre

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Del Nido úton a böribe (jaj de lazára vette a figurát abban a piros baseball sapkában)!Former Sevilla president faces seven-year sentence
Del Nido arrived at prison in a Sevilla baseball cap

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meg szerintem az is hozzá tartozik, hogy vasárnap erőn felüli meccset hoztak le.MyStiQ írta:Az Atletico szerintem a következő 3 forduló során kiszáll a küzdelemből.
Most jön nekik a Celta idegenben (Costa és Godin eltiltotta magát ellenünk), majd a Milan elleni BL visszavágó. Ezt egy Espanyol elleni hazai bajnoki, majd egy hétre rá egy kiesés ellen menekülő Betis elleni idegenbeli találkozó követ. 1, de akár 2 botlást is várok tőlük, pláne akkor, ha esetleg a Milan ellen nem rendeznék le 90 perc alatt.
Az Atletico szerintem a következő 3 forduló során kiszáll a küzdelemből.
Most jön nekik a Celta idegenben (Costa és Godin eltiltotta magát ellenünk), majd a Milan elleni BL visszavágó. Ezt egy Espanyol elleni hazai bajnoki, majd egy hétre rá egy kiesés ellen menekülő Betis elleni idegenbeli találkozó követ. 1, de akár 2 botlást is várok tőlük, pláne akkor, ha esetleg a Milan ellen nem rendeznék le 90 perc alatt.
- wZoLee7
sajnos ez így van, és bármennyire nézne ki jól, hogy az AtMa megverte az egyik nagyot, és második lett a bajnokságban, amint elúszik a győzelem onnantól az őket nem fogja érdekelniDavieS írta:Abban itt mindenki bíztos lehet, hogy lazán bevállalják a 3. helyet is akár, ha az kell ahhoz, hogy ne mi legyünk a bajnokok, és ez az ő meccsükön múlna.dzsi91 írta:milyen a kapcsolat az atletico és a barca között? Úgy értem az atletico haragszik-e annyira a Barcára és erre a katalán öntudatra, mint amennyire gyűlölik a Real Madridot ?!
Vagy eldöntjük az utolsó forduló elött, vagy nem leszünk bajnokok az idén. Ennyi a történet. A mi kezünkben van a döntés a klasszikussal és az egy pontos elönnyel, ha elbénázzuk, akkor meg is érdemeljük.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Abban itt mindenki bíztos lehet, hogy lazán bevállalják a 3. helyet is akár, ha az kell ahhoz, hogy ne mi legyünk a bajnokok, és ez az ő meccsükön múlna.dzsi91 írta:milyen a kapcsolat az atletico és a barca között? Úgy értem az atletico haragszik-e annyira a Barcára és erre a katalán öntudatra, mint amennyire gyűlölik a Real Madridot ?!
Vagy eldöntjük az utolsó forduló elött, vagy nem leszünk bajnokok az idén. Ennyi a történet. A mi kezünkben van a döntés a klasszikussal és az egy pontos elönnyel, ha elbénázzuk, akkor meg is érdemeljük.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy kérdés, akik jártasabbak spanyol "viszonyokban" milyen a kapcsolat az atletico és a barca között? Úgy értem az atletico haragszik-e annyira a Barcára és erre a katalán öntudatra, mint amennyire gyűlölik a Real Madridot ?!
Nekem az jött le ,hogy nincs a világon olyan dolog amit jobban gyűlölnének a Real Madridnál, így simán kinézem belőlük ,hogy az utolsó fordulóban leadják a meccset csak azért ,hogy mi ne lehessünk bajnokok(persze ha nekik már nem lesznek bajnoki reményeik addigra).
Ezért is nagyon fontos a Classico, nem szabad hagyni ,hogy úgy menjünk neki az utolsó fordulónak,hogy az atletico bajnokká avathassa a barcát.Túl nagy rá az esély ,hogy az már egy tét nélküli meccs lesz az atletico számára...

Ezért is nagyon fontos a Classico, nem szabad hagyni ,hogy úgy menjünk neki az utolsó fordulónak,hogy az atletico bajnokká avathassa a barcát.Túl nagy rá az esély ,hogy az már egy tét nélküli meccs lesz az atletico számára...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Add ossze oket megegyszerRealista24 írta:Ez nálam 72, nem 66.obbi sorozatot is figyelembe veve Ronaldo 37, Benzema 21, Bale 14. Ez pedig 66

Ez volt az egyetlen, amit nem fejben adtam ossze, el is b@sztam.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az Atletico képes magát 1 meccsre nagyon felszívni, de ahogy vasárnap is kijött kb a 70ik perctől ,hogy ki a jobb csapat úgy egy oda-visszavágós párharcon is kijönne szerintem,ahogy kijött a kupa elődöntőn is.Persze nem 5-0ával de szerintem továbbmennénk ha bl-ben találkoznánk. A chelsea viszont még ha nem is olyan tahó módon ,de képes akár 180 percen át taktikusan szervezetten beállni bekkelni, ami nekünk nagyon nem vekszik ezért tartok tőlük a legjobban.A maradék mezőny nagyon erős , de azoknál a csapatoknál a támadás az elsődleges így velük ki-ki meccseket lehet vívni, az ilyenekre meg 50-50% van. Nagyon erős a mezőny, talán a legerősebb az elmúlt 5 évben, nem lehet már a 8 között könnyű ellenfelet kapni, talán a Mu-Olympiakos győztese, de ha a united továbbmegy azért ellenük sem lenne egyszerű.CS0ki írta:
dzsi91 írta:Persze nem tudom kire számít, de a nyolc továbbjutó között azért nagyon jó eséllyel ott van az Atletico Madrid is, hazai pályán nem hinném, hogy ettől a Milántól kikap. Ezért írtam, hogy a 8 továbbjutó között ott az Atletico is, meg persze a Chelsea is, de a hosszan taglalt paraszt hozzáállást inkább az Atletico képviesli ebből a nyolcasból, mint a Chelsea.a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .
A Bayernt én egy kicsit túlmisztifikáltnak érzem.Iszonyat erős csapat, a legesélyesebb a bl-re, de azért meg lehet őket fogni. És ők is pont ugyanúgy tartanak tőlünk mint mi tőlük.Ha összekerülnénk én egy 55-45% esélyt adnék a Bayern-nek, de egyáltalán nem gondolom ,hogy meglepetés lenne a győzelmünk.A Bayern legnagyobb ereje mentálisan jelenleg a "verhetetlen" státusz, ami miatt mindenki tele gatyával megy ki ellenük.A csodabarca korszak is pontosan ezért tartott ilyen sokáig, mert hiába voltak jók, verhetőek voltak ahogy mindenki, csak a csapatok 95%-a vonalkódos gatyával ment ki ellenük.Szóval a Bayernnek neki kell esni és lesz ami lesz, ugyanannyi félni valójuk van nekik is tőlünk mint fordítva.
on:
A bajnoki Classico lesz szerintem a szezon legfontosabb meccse, azt egyszerűen be kell húzni, pontelőnnyel önbizalommal neki menni a BL negyeddöntőknek és a kupadöntőnek.Szerintem az a meccs lesz a kulcs a továbbiakra nézve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams