Vagy hozzuk vissza Higut!hehe írta:magyarul rohadtul kell suarez 80ér, mert szarul állunk

HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. március 4., kedd 14:56
Vagy hozzuk vissza Higut!hehe írta:magyarul rohadtul kell suarez 80ér, mert szarul állunk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 4., kedd 14:55
Nem is értem, hogy lehettem ekkora állat.Realista24 írta:Akkor k.rvára nem tudom mit olvastam![]()
![]()
Na mindjárt megnézem
Ez nálam 72, nem 66.obbi sorozatot is figyelembe veve Ronaldo 37, Benzema 21, Bale 14. Ez pedig 66
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 4., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 4., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 4., kedd 14:47
Furak nekem ezek a szamok.Realista24 írta:Hogy on is legyen.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 4., kedd 14:45
sztem cseréljük le benzemát suarezre 80 milláért, hogy az SBC megdöntse ezt is.Realista24 írta:Hogy on is legyen.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 4., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 4., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 4., kedd 13:59
Valahogy így látom én is, jó a helyzet, szezon előtt a jelenlegi állást szó nélkül aláírtam volna. A probléma itt a BL lehet, a Classico is ugye BL meccs után lesz, ráadásul, a 8 között 3 könnyebb és 4 nehezebb ellenfél van (és ugye én az Atmát vagy a BVB-t a könnyebbek közé soroltam...) így kicsit valószínűbb egy nehezebb sorsolás, az elődöntő, ha addig eljutunk, szintén kemény lesz, úgyhogy van botlási lehetőség bőven. Ha a Classico megvan, onnan már nehezen veszítjük el, de ha ott x, vagy rosszabb, akkor még meg kell harcolni a bajnokságért is. Könnyen lehet duplázás, bajnokság, kupa, a BL-t nem érzem sanszosnak, jelenleg egy Chelsea vagy egy PSG esélyesebb a BM megfogására, mint mi, ha ők megteszik a szívességet, akkor látok rá sanszot, mi a BM-et idén nem fogjuk megverni, még egy meccsen a döntőben sem. A jelenlegi szituban kötelező minimum egy trófeát elnyerni a 3-ból, ha nem lesz meg, akkor csalódott leszek, többre számítani azért merész dolog, gebasz bármikor lehet. Ráadásul a Barca nagyon fel fogja magát szívni a kupadöntőre, részben miattunk, részben meg azért mert a legnagyobb esélye a kupa elhódítására van jelen pillanatban, és remélem ez a Classico után nem fog változni...Az biztos, hogy a Clasico rengeteget számít, ha azt hozzuk, ráadásul úgy, hogy 1-0-ra vagy legalább két góllal verjük őket, akkor még két döntetlen is belefér a két nehéz idegenbeli meccsen, vagy egy vereség, bajnokok vagyunk.
De ezzel a döntetlennel ott vagyunk, hogy akár egy hazai döntetlen is belefér a katalánok ellen, ha hozni tudjuk magunkat a "kicsik" ellen.
Jó helyzetben vagyunk, na!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 4., kedd 13:06
dzsi91 írta:A kiemelt reszt negyszer is elolvastam, de egyszeruen nem ertem mit akarsz mondani.
Persze nem tudom kire számít, de a nyolc továbbjutó között azért nagyon jó eséllyel ott van az Atletico Madrid is, hazai pályán nem hinném, hogy ettől a Milántól kikap. Ezért írtam, hogy a 8 továbbjutó között ott az Atletico is, meg persze a Chelsea is, de a hosszan taglalt paraszt hozzáállást inkább az Atletico képviesli ebből a nyolcasból, mint a Chelsea.a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 4., kedd 11:50
A kiemelt reszt negyszer is elolvastam, de egyszeruen nem ertem mit akarsz mondani.CS0ki írta:De ők se úgy, ahogy az Atletico, ahol a 11ből kb 6-7 ember aggresszív játékot nyom, hanem a kékeknél van pár kemény védő és ennyi. A támadóikban összesen nincs annyi tahóság, mint amennyi Diego Costában egyedül.
Ja, és abban a 7ben mondjuk ott van az Atletico is.Szóval én inkább azt mondanám, hogy az a 7 a Chelsea-vel együtt értendő, és az Atletico a kivétel. (nem is akarok velük összefutni...)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 4., kedd 11:41
De ők se úgy, ahogy az Atletico, ahol a 11ből kb 6-7 ember aggresszív játékot nyom, hanem a kékeknél van pár kemény védő és ennyi. A támadóikban összesen nincs annyi tahóság, mint amennyi Diego Costában egyedül..Az egyetlen csapat akiktől nagyon tartok az José papa Chelsea-je,akikkel biztos vagyok ,hogy összekerülünk,ők tényleg világklasszis szinten ölik a focit.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 4., kedd 3:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 3., hétfő 16:33
Íme a sorsolás a tegnapi felemás érzések után (a Clásico-t meg a Sevilla ellenit hozni kell és akkor szerintem jók lehetünk a végére)!a bajnokságot viszont be kell húzni, nem érdekel.
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. március 3., hétfő 8:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 3., hétfő 7:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 2., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. március 2., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. március 2., vasárnap 22:40
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem