Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 4., kedd 14:45

Realista24 írta:Hogy on is legyen.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.
sztem cseréljük le benzemát suarezre 80 milláért, hogy az SBC megdöntse ezt is.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 4., kedd 14:31

Hogy on is legyen.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 4., kedd 14:12

A PSG mint Bayern verő - erről írhatnál a bl topicba, hogy miért látod így.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 4., kedd 13:59

BM PSG, Chelsea-Barca. Kb. ebben a sorrendben tartok tőlük. A Barcát jobbnak tartom a Chelseanél, csak ugye JM ismeri a keretet, meg sündisznó foci ugye, ami miatt inkább a Barcát szeretném ellenfélnek, mint a kékeket. A PSG-ről itt senki nem beszél, pedig szerintem kegyetlen nehéz dolgunk lenne ellenük. Ibrát nincs védelem, amelyik képes levenni teljesen a pályáról, míg a csapatuk is elég masszív, tavaly a Barcát is megszorongatták, szerintem kb. azon a szinten vannak, amelyen mi. Csak egy paraszthajszállal vagyunk talán esélyesebbek Carlo révén.

A bajnokságról:
Az biztos, hogy a Clasico rengeteget számít, ha azt hozzuk, ráadásul úgy, hogy 1-0-ra vagy legalább két góllal verjük őket, akkor még két döntetlen is belefér a két nehéz idegenbeli meccsen, vagy egy vereség, bajnokok vagyunk.
De ezzel a döntetlennel ott vagyunk, hogy akár egy hazai döntetlen is belefér a katalánok ellen, ha hozni tudjuk magunkat a "kicsik" ellen.
Jó helyzetben vagyunk, na!
Valahogy így látom én is, jó a helyzet, szezon előtt a jelenlegi állást szó nélkül aláírtam volna. A probléma itt a BL lehet, a Classico is ugye BL meccs után lesz, ráadásul, a 8 között 3 könnyebb és 4 nehezebb ellenfél van (és ugye én az Atmát vagy a BVB-t a könnyebbek közé soroltam...) így kicsit valószínűbb egy nehezebb sorsolás, az elődöntő, ha addig eljutunk, szintén kemény lesz, úgyhogy van botlási lehetőség bőven. Ha a Classico megvan, onnan már nehezen veszítjük el, de ha ott x, vagy rosszabb, akkor még meg kell harcolni a bajnokságért is. Könnyen lehet duplázás, bajnokság, kupa, a BL-t nem érzem sanszosnak, jelenleg egy Chelsea vagy egy PSG esélyesebb a BM megfogására, mint mi, ha ők megteszik a szívességet, akkor látok rá sanszot, mi a BM-et idén nem fogjuk megverni, még egy meccsen a döntőben sem. A jelenlegi szituban kötelező minimum egy trófeát elnyerni a 3-ból, ha nem lesz meg, akkor csalódott leszek, többre számítani azért merész dolog, gebasz bármikor lehet. Ráadásul a Barca nagyon fel fogja magát szívni a kupadöntőre, részben miattunk, részben meg azért mert a legnagyobb esélye a kupa elhódítására van jelen pillanatban, és remélem ez a Classico után nem fog változni...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 4., kedd 13:06

A kiemelt reszt negyszer is elolvastam, de egyszeruen nem ertem mit akarsz mondani.
dzsi91 írta:
a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .
Persze nem tudom kire számít, de a nyolc továbbjutó között azért nagyon jó eséllyel ott van az Atletico Madrid is, hazai pályán nem hinném, hogy ettől a Milántól kikap. Ezért írtam, hogy a 8 továbbjutó között ott az Atletico is, meg persze a Chelsea is, de a hosszan taglalt paraszt hozzáállást inkább az Atletico képviesli ebből a nyolcasból, mint a Chelsea.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 4., kedd 11:50

CS0ki írta:De ők se úgy, ahogy az Atletico, ahol a 11ből kb 6-7 ember aggresszív játékot nyom, hanem a kékeknél van pár kemény védő és ennyi. A támadóikban összesen nincs annyi tahóság, mint amennyi Diego Costában egyedül.
Ja, és abban a 7ben mondjuk ott van az Atletico is. :) Szóval én inkább azt mondanám, hogy az a 7 a Chelsea-vel együtt értendő, és az Atletico a kivétel. (nem is akarok velük összefutni...)
A kiemelt reszt negyszer is elolvastam, de egyszeruen nem ertem mit akarsz mondani. :/

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 4., kedd 11:41

Nekem sincs sok gondom ezzel a döntetlennel. Az Atletico egy jó csapat, ráadásul olyan stílussal, ami nekünk nem fekszik, Ancelottival pláne nem olyan a csapat, ami ilyen típusú meccsre van kitalálva. Csak akkor működhet a dolog, ha olyan bíró van, aki nem engedi a durbva játékot, de most nem ilyen volt. Amikor már az Atletico is visszavett aggresszivitás szempontjából is, és a játék volt a lényeg, akkor jobbak voltunk már. És ez a mostani matracos csapat nem csak parsztságban jó, focizni is elég jól tudnak. Szerintem korrekt a döntetlen a körülményeket figyelembe véve, persze a győzelem nyilván jobb lett volna, lehet más taktikával az is megvan, de az is lehet hogy támadóbb felállással meg kikapunk.
.Az egyetlen csapat akiktől nagyon tartok az José papa Chelsea-je,akikkel biztos vagyok ,hogy összekerülünk,ők tényleg világklasszis szinten ölik a focit.
De ők se úgy, ahogy az Atletico, ahol a 11ből kb 6-7 ember aggresszív játékot nyom, hanem a kékeknél van pár kemény védő és ennyi. A támadóikban összesen nincs annyi tahóság, mint amennyi Diego Costában egyedül.
Ja, és abban a 7ben mondjuk ott van az Atletico is. :) Szóval én inkább azt mondanám, hogy az a 7 a Chelsea-vel együtt értendő, és az Atletico a kivétel. (nem is akarok velük összefutni...)

Az biztos, hogy a Clasico rengeteget számít, ha azt hozzuk, ráadásul úgy, hogy 1-0-ra vagy legalább két góllal verjük őket, akkor még két döntetlen is belefér a két nehéz idegenbeli meccsen, vagy egy vereség, bajnokok vagyunk.
De ezzel a döntetlennel ott vagyunk, hogy akár egy hazai döntetlen is belefér a katalánok ellen, ha hozni tudjuk magunkat a "kicsik" ellen.
Jó helyzetben vagyunk, na!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 4., kedd 3:54

Sokan kicsit túl borúlátóak az atletico meccs után.A meccs előtt egy héttel írtam azt hiszem pont ebbe a topicba,hogy tök jó,hogy bukott a Barca mert így nincs világvége ha botlunk a derbin. Hát botlottunk, ami szerintem ahogy valaki leírta, egy bajnoki címet érő x lehet.Az Atletico-nak volt egy hete felkészülni, hazai pályán az életükért küzdöttek, mert ha kikapnak akkor úszott az egész szezon, ráadásul a szokásos "geci" játékukkal elérték a céljukat.Akár mekkora gála volt szerdán a Schalke ellen az is kivesz sokat a csapatból, de szerintem igazságos x született.Figyelembe véve a körülményeket(bl meccs+hazbó szájú matracosok), és az atletico barbár stílusát+hogy továbbra is elsők vagyunk én elégedett vagyok.Sőt azt mondom,hogy pont jókor jött a "pofon", így a Barca ellen szerintem 200% lesz...

Ami egyértelmű számomra,hogy ha nyerünk a klasszikuson, akkor 90% hogy a bajnokságot is nyerjük.Addig tartani kell az 1 pont előnyt ott pedig eldönteni, 4 pont nem nagy előny, de elnézve a sorsolásokat szerintem elég,hogy nyugodtan besétáljunk akár 1-2 botlással(mert a barca és az atma is fog botlani) a célba.Ha nem nyerjük a Classico-t akkor meg egy nagyon szoros,utolsó fordulóban eldőlő bajnokságra számítok...tehát a Barca elleni meccs lesz (ismét) a döntő.

Sokan írták,írják ,hogy komoly csapat ellen még nem nyertünk, amit nem igazán értek mert a csapat kb január óta van úgy ahogy egyben azóta az egyetlen komoly csapat akivel találkoztunk az az atletico ahol 2 győzelem 1 döntetlen az arány.Ősszel valóban gyengék voltunk a nagy meccseken ami konkrétan 2 meccs (Barca,Atletico) azért a Juve ellen szerintem jó arány a 4pont,de az egy formálódó csapat volt fix kezdő nélkül szóval nem értem ,hogy efelett miért siklanak el sokan.A komoly meccsek komoly csapatok elleni időszak csak most fog kezdődni, 2 Barca meccs+bl menetelés,majd ott meglátjuk mire megyünk a komoly csapatok ellen.

Olyan darálásra meg amit az Atletico, vagy a Bilbao művelt 300%-on, ne számítsatok a komoly csapatoktól a bl-ben,a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .Az egyetlen csapat akiktől nagyon tartok az José papa Chelsea-je,akikkel biztos vagyok ,hogy összekerülünk,ők tényleg világklasszis szinten ölik a focit.

Lehet túl optimista vagyok de én trófeaszagot érzek, szépen lépésről lépésre haladunk és szerintem jó úton,a botlások meg benne vannak főleg bilbaoban,vagy a Calderonban.Na mind1 tényleg most indult el a szezon érdemi része csak szerintem nem kell minden botlás után (amiből idén nem sok volt még) lehúzni a csapatot. :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 3., hétfő 16:33

a bajnokságot viszont be kell húzni, nem érdekel.
Íme a sorsolás a tegnapi felemás érzések után (a Clásico-t meg a Sevilla ellenit hozni kell és akkor szerintem jók lehetünk a végére)! B-)

Real Madrid: Levante (o), Málaga (i), Barcelona (o), Sevilla (i), Rayo Vallecano (o), Real Sociedad (i), Almería (o), Valladolid (i), Osasuna (o), Valencia (o), Celta (i) és Espanyol (o). 7 hazai <--> 5 idegen meccs

Barcelona: Valladolid (i), Osasuna (o), Real Madrid (i), Celta (o), Espanyol (i), Betis (o), Granada (i), Athletic (o), Villarreal (i), Getafe (o), Elche (i) és Atlético (o). 6 hazai <--> 6 idegen meccs

Atlético de Madrid: Celta (i), Espanyol (o), Betis (i), Granada (o), Athletic (i), Villarreal (o), Getafe (i), Elche (o), Valencia (i), Levante (i), Málaga (o) és Barcelona (i). 5 hazai <--> 7 idegen meccs
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. március 3., hétfő 8:52

Shutter! Úgy gondolom egy matracos a Realnál csak egy valamit utál jobban. Az elszakadás pártit...bár ki tudja, mi jön elő ebből a matracos csürhéből...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 3., hétfő 7:49

a madridi derbi jól alakult számunkra, de nem a legjobban, felemás érzéseim vannak.

véleményem szerint nekünk az atletico győzelem lett volna a legjobb, mert akkor beérünk titeket pontszámban, és a klasszikuson már az x sem lenne rossz eredmény, sőt, most viszont még mindig csak a győzelemmel lennénk kisegítve, ami baromi nehéz lenne.

mondjuk ez az x sem rossz, hiszen 2-2 pontot buktak a riválisok, meg ha úgy alakul, akkor kezdjen csak el leszakadni az atletico, hogy majd az utolsó fordulóban leadhassák a meccset... :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 2., vasárnap 22:45

na az öreg xavi papa megszórta az almeriat ezzel elcsendesítvén a kritikusokat :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 22:41

Az Almeria a legutolsó 5 hazai meccsén nem kapott gólt és csak kettő lett 0-0. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. március 2., vasárnap 22:41

Na ez a gól jól jött. Puyol gólja valószínű az utolsó volt itt.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. március 2., vasárnap 22:40

Na 3:1

Puyol, tőle nem sajnálom. Nagyon nem! :salute:

Laza, álmosító meccs volt. Amúgy sem az Alme-től kell pontot várnunk.

-1Pont.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 2., vasárnap 22:34

ateeemadrid írta:most nézem, hogy lehet hogy csak 2-1 van?
ezt az almeriát egy 8assal kellett volna hazaküldeni, félgőzzel.

ilyen gyenge ma a barca, vagy mi?
Lötyögünk, pedig nem ártana berámolni még egyet-kettőt. A széleken gyengék vagyunk, Neymar a sérülése óta nem érzi annyira a játékot (bár nincs kétségem afelől, hogy bele fog lendülni), Sáncheznek sem ment ma annyira, Alves hozza a formáját, eddig nagyjából 563271 pontatlan beadása volt, etc.

Helyzeteink egyébként vannak, csak nem lőjük be őket (Neymar...).

Persze a győzelemnek így is meg kell lennie, de nem túl fényes teljesítmény a mai.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. március 2., vasárnap 22:30

DavieS írta:egy öregek otthonában nagyobb a hangulat, mint ebben a Nou Campban... :ike: :ike:

vannak ezeknek egyántalán ultráik? :hmmm:

Még régebben rosell kitiltotta őket...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 2., vasárnap 22:29

DavieS írta:egy öregek otthonában nagyobb a hangulat, mint ebben a Nou Campban... :ike: :ike:

a divat csak akkor divat, ha az divat... :lol:
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 2., vasárnap 22:29

most nézem, hogy lehet hogy csak 2-1 van?
ezt az almeriát egy 8assal kellett volna hazaküldeni, félgőzzel.

ilyen gyenge ma a barca, vagy mi?

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 2., vasárnap 22:27

egy öregek otthonában nagyobb a hangulat, mint ebben a Nou Campban... :ike: :ike:

92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Vissza: