Mi a megoldás? Fejtörő topikba lenne a helye, de azt kevesebben nézik. Nem tudok rájönni.
Petert idézve: lehet, hogy hülye vagyok, de egy biztos nem vagyok, még pedig hülye, na az nem vagyok

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 4., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 4., kedd 12:25
True story..Pipita írta:Putyin írta:"Bemehetsz egy boltba és vehetsz magadnak orosz katonai egyenruhát. A krími bázisokat elfoglaló katonák nem oroszok voltak, hanem a helyi önvédelmi erők tagjai, hiába volt rajtuk orosz egyenruha"![]()
![]()
Megnyugodtam, szerencsére háború sem lesz, csak megölnek majd pár millió embert és elfoglalják az országaikat, de háború az nem lesz.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 4., kedd 12:17
Putyin írta:"Bemehetsz egy boltba és vehetsz magadnak orosz katonai egyenruhát. A krími bázisokat elfoglaló katonák nem oroszok voltak, hanem a helyi önvédelmi erők tagjai, hiába volt rajtuk orosz egyenruha"
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 4., kedd 11:34
Csak úgy mellesleg: a Szabolcs Volánnál sincsenek többen, sőt. Volt időszak tavaly, hogy egyáltalán nem is volt ellenőr, mert a volán nem jutott dőlőre az ellenőröket foglalkoztató céggel így időbe telt, míg maga a volán újra egy saját ellenőri csapatot kovácsolt össze. Most tartunk úgy, hogy cirka két pár dolgozik, azok is csak a neccesebb útvonalakon, ahol sokan bliccelnek, ahol úgymond kisebbségi falvak vannak, ezért leginkább ott járnak. Elvétve találkozom ellenőrökkel a mi útvonalunkon, két havonta ha ötször... és akkor már sokat sokat is mondtam.'shutterisland írta:eddig pár kivétellel csak párosával láttam őket, szóval tulajdonképpen három páros van a helyközi és helyi járatokra összesen, ami tekintve, hogy csak a békéscsaba-újkígyós-békéscsaba útvonalon megy mondjuk 30 járat naponta, és ez pár százaléka lehet a megye napi összesített buszközlekedésének...hát ha nem kamuzott, vagy nem változott azóta a helyzet, akkor nem viszik túlzásba.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 4., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. március 4., kedd 9:24
Aki egy ilyen egyszerű dolognak nem tudja felfogni a lényegét, arra már bocsánat, de nem tudok mást írni.gkovi írta:Te ebből leszűröd, hogy buta vagyok. Gratulálok.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 4., kedd 1:55
Haverom meg ugy jart hogy 10-en este mentunk valami ejszakai moziba meg kajalni es masnap az elso busszal jottunk is haza (5 korul lehetett). Neki 10-en jart le a berlete, jol meg is buntettek.'shutterisland írta:a másik az már jó pár éve volt.
éjszaka utaztam buszon, még az napra éppen érvényes bérlettel, viszont az utazás áthajlott éjfél utánra, és felszálltak az ellenőrök út közben.
amikor ránéztem a bérletre, rohadtul megijedtem, hogy 5.-ig érvényes, és ugye a telóm mutatta, hogy már 6.-a van, a parás énem egyből bevizionálta a 8.000 forintos csekket.![]()
ráadásul elöl ültem, szóval még az sem volt, hogy előttem ülők közül valakinél hasonló eset van, és látom, hogy ez nem gond.
aztán végül is nem volt semmi, az ellenőr megnézte, aztán adta is vissza szó nélkül, szóval effektíve mai napig nem tudom, hogy ilyen esetben szoktak e büntetni, vagy éppen csak jó fej volt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 4., kedd 1:43
HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. március 4., kedd 1:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 4., kedd 0:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 4., kedd 0:35
tubatibi írta:A minap miközben mentem fel Szegedre azon gondolkodtam, hogy a kalauzok a vonaton, hogy a fenébe tudják megjegyezni kinek a jegyét nézték már meg? Mindig sikerül nekik a legnagyobb tömegbe is kiszúrni azokat, akik újak....sőt általában Orosházán kalauz csere is van és még az a kalauz is vágja, hogy kitől szedte már előzőleg a jegyet a másik kalauz...
Ez még nem is a szegedi járatokon érdekes, hanem pl egy pestin...
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 23:57
Lehet, hogy többen is így gondolkodnak, csak nem lehet megvalósitani akárhol. Én pont olyan faluban lakok, és ilyen faluból nincs sok. Na mind1, befejeztem. Nincs értelme olyanokkal vitatkoznom (tisztelet a kivételnek), akik nem is utaznak rendszeresen vonattal.nmate írta:Ja, de nem csak Te gondolkodsz így ebben az országban és itt a problem.gkovi írta:Egyetértenék veled, ha ez valami kis járat lenne, de ez a legfőbb vonal itt. Szóval a milliós bevételükhöz képest ezen a vonalon, az én pénzem hianyát nem hiszem, hogy megérzik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 3., hétfő 23:41
Lehet, én csak az ingyen sört keresem mindenholRealista24 írta:Szerintem pusztán elkerülte a figyelmünket az ingyenes vasúti közlekedés, elvégre választás jön, lehet bevezették.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 3., hétfő 23:40
Megfogadtam pátkán tanácsát inkábbnmate írta:Ja, de nem csak Te gondolkodsz így ebben az országban és itt a problem.gkovi írta:Egyetértenék veled, ha ez valami kis járat lenne, de ez a legfőbb vonal itt. Szóval a milliós bevételükhöz képest ezen a vonalon, az én pénzem hianyát nem hiszem, hogy megérzik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 3., hétfő 23:38
Ja, de nem csak Te gondolkodsz így ebben az országban és itt a problem.gkovi írta:Egyetértenék veled, ha ez valami kis járat lenne, de ez a legfőbb vonal itt. Szóval a milliós bevételükhöz képest ezen a vonalon, az én pénzem hianyát nem hiszem, hogy megérzik.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 3., hétfő 23:19
Egyebkent ezt irta gkovi:csababarca írta:Én azt tartom érdekesnek,hogy állítólag 1 órát utazik hetente,naponta,nem tudom,nem emlékszem hogy írta...de ezen időben sose találkozott még kallerral? azért ez egész valószínűtlennek hangzik.
nem gondolom hogy neki kéne keresnie,de nem is elsunnyogva ülni,hátha nem szúrják ki. Internetes jegyvásárlás sem mindenkinél elérhető, szóval a lényeg,hogy egyszer egyszer elhiszem,hogy azért nem vesz jegyet mert a kaller nem ér oda,de hogy sose, azt nehezen képzelem.
En hetente/kethetente utazok haza meg vissza, kb 3 ora az ut es altalaban latja hogy ki az aki most szallt fel, de van hogy vegig megy a vonaton, amikor mar vettem jegyet akkor a laptopot vagy konyvet nezem, nem is nagyon figyelem hogy arra jarkal, amikor nincs es pont erre jon masoknak jegyet adni, akkor en is szepen elokeszitem a penzt, ebbol pedig tudja hogy nekem is kell jegyet adjon.gkovi írta:Sehonnan. A mi falunkban az állomáson nincs jegyárus, a jegyet a kalauztól kéne venni a vonaton amikor jön. Én 1 órát utazok azzal a járattal, és majdnem mindig bliccelek, kb. 10-ből 1-szer veszek jegyet. Pedig van amikor marha kevés ember van a vonaton, akkor se bírja megjegyezni kinek nézte meg, kinek nem. Azért szúrja ki azokat akiknek még nem ellenőrizte vagy nincs jegyük, mert látni a viselkedésükön.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 23:03
Interneten személyvonatra, nem lehet jegyet venni nálunk.Realista24 írta: Miért nem veszel interneten jegyet?
Azért szépen próbálod kvázi kimosni magad, hogy a köcsög máv a hibás, amiért bliccelésre kényszerülsz. Illetve ugye nem is bliccelsz, csak igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást, csak nem fizetsz érte.
Te ebből leszűröd, hogy buta vagyok. Gratulálok.pátkán írta: Hagyd rá, nem tudja felfogni, nem érti meg, egyszerűen buta..
Odaér, de itt közbe már másról vitáztunk.csababarca írta:Én azt tartom érdekesnek,hogy állítólag 1 órát utazik hetente,naponta,nem tudom,nem emlékszem hogy írta...de ezen időben sose találkozott még kallerral? azért ez egész valószínűtlennek hangzik.
nem gondolom hogy neki kéne keresnie,de nem is elsunnyogva ülni,hátha nem szúrják ki. Internetes jegyvásárlás sem mindenkinél elérhető, szóval a lényeg,hogy egyszer egyszer elhiszem,hogy azért nem vesz jegyet mert a kaller nem ér oda,de hogy sose, azt nehezen képzelem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 3., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. március 3., hétfő 22:42
Hagyd rá, nem tudja felfogni, nem érti meg, egyszerűen buta..Realista24 írta:Miért nem veszel interneten jegyet?
Azért szépen próbálod kvázi kimosni magad, hogy a köcsög máv a hibás, amiért bliccelésre kényszerülsz. Illetve ugye nem is bliccelsz, csak igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást, csak nem fizetsz érte.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem