Az Atletico képes magát 1 meccsre nagyon felszívni, de ahogy vasárnap is kijött kb a 70ik perctől ,hogy ki a jobb csapat úgy egy oda-visszavágós párharcon is kijönne szerintem,ahogy kijött a kupa elődöntőn is.Persze nem 5-0ával de szerintem továbbmennénk ha bl-ben találkoznánk. A chelsea viszont még ha nem is olyan tahó módon ,de képes akár 180 percen át taktikusan szervezetten beállni bekkelni, ami nekünk nagyon nem vekszik ezért tartok tőlük a legjobban.A maradék mezőny nagyon erős , de azoknál a csapatoknál a támadás az elsődleges így velük ki-ki meccseket lehet vívni, az ilyenekre meg 50-50% van. Nagyon erős a mezőny, talán a legerősebb az elmúlt 5 évben, nem lehet már a 8 között könnyű ellenfelet kapni, talán a Mu-Olympiakos győztese, de ha a united továbbmegy azért ellenük sem lenne egyszerű.CS0ki írta:
dzsi91 írta:Persze nem tudom kire számít, de a nyolc továbbjutó között azért nagyon jó eséllyel ott van az Atletico Madrid is, hazai pályán nem hinném, hogy ettől a Milántól kikap. Ezért írtam, hogy a 8 továbbjutó között ott az Atletico is, meg persze a Chelsea is, de a hosszan taglalt paraszt hozzáállást inkább az Atletico képviesli ebből a nyolcasból, mint a Chelsea.a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .
A Bayernt én egy kicsit túlmisztifikáltnak érzem.Iszonyat erős csapat, a legesélyesebb a bl-re, de azért meg lehet őket fogni. És ők is pont ugyanúgy tartanak tőlünk mint mi tőlük.Ha összekerülnénk én egy 55-45% esélyt adnék a Bayern-nek, de egyáltalán nem gondolom ,hogy meglepetés lenne a győzelmünk.A Bayern legnagyobb ereje mentálisan jelenleg a "verhetetlen" státusz, ami miatt mindenki tele gatyával megy ki ellenük.A csodabarca korszak is pontosan ezért tartott ilyen sokáig, mert hiába voltak jók, verhetőek voltak ahogy mindenki, csak a csapatok 95%-a vonalkódos gatyával ment ki ellenük.Szóval a Bayernnek neki kell esni és lesz ami lesz, ugyanannyi félni valójuk van nekik is tőlünk mint fordítva.
on:
A bajnoki Classico lesz szerintem a szezon legfontosabb meccse, azt egyszerűen be kell húzni, pontelőnnyel önbizalommal neki menni a BL negyeddöntőknek és a kupadöntőnek.Szerintem az a meccs lesz a kulcs a továbbiakra nézve.